Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Valoa ja varjoja                             


                            

                           

                            Viime päivät ovat olleet kovin harmaita, pimeitä ja tuulisia siitä huolimatta ihana ilta-aurinko on löytänyt kotiimme joka ikisenä iltana. On ihana katsella tuota valon ja varjon leikkiä seinillämme.
Talomme on rakennettu tontille juuri oikein päin, aamuisin saamme nauttia auringosta keittiössämme ja iltaisin olohuoneessa ja ruokailutilassa. 

Tämän viikon olen vain maannut flunssaisena viltin alla ja siksi olen pystynyt vain haaveilemaan uusista projekteista. Jospa pian sitä pääsisi tositoimiin, suunnitelmia ainakin riittää!

                                         Mukavaa viikon jatkoa kaikille! <3 

                                                                -P

Kommentit

 1. Joka kevät saapuva ilta-aurinko on talven pimeyden jälkeen jotain niin maagista! Etenkin kun se peilaa näin kauniita asioita kuin sinun kodissasi... Ihanaa!
  Summer - here we come!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se voikin tuntua aina yhtä upealta <3 Toivotaan, että saadaan oikea intiaanikesä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Meidänkin talo on rakennettu samoin päin. Keittiö kylpee valossa aamuvarhaisesta puoleen päivään (ikkunat itään ja etelään) ja iltapäivällä aurinko siirtyy olohuoneen puolelle. Makuuhuoneet on sijoitettu fiksusti viileämpään pohjoispäätyyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Me ollaan kierrätetty meidän makuuhuonetta ympäri taloa :D Taas on suunnitelmissa vaihtaa huonetta, jotenkin vanhan talon huoneet ovat aika haasteellisia sisustaa tai sitten täällä asuu pari levotonta sielua ;)

   Poista
 3. Hienoja kuvia, taas :) Minäkin yritin tänään kuvailla kotia ilta-auringossa, mutta en saanut kuvia näyttämään niin kivoilta miltä koti itseasiassa näytti. Meillä ilta-aurinko osuu olkkariin ja aamu-aurinko ruokailuhuoneeseen ja (valitettavasti) makuuhuoneeseen.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olikin aika haasteellista kuvata tuota valon ja varjon leikkiä ja ei nuo minunkaan kuvat yhtään anna oikeutta sille, miltä se paljaalla silmillä näytti :)

   Poista

Lähetä kommentti

back to top