Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Puusta on moneksi!

diy pienet mökit

Omakotitalossa asumisessa on monia hyviä puolia, yksi niistä on se, että askartelumateriaaleja on paljon ihan omasta takaa. Remonttipuuhista jää yli kaikenlaista ja myös puutarhasta löytyy jos jonkinlaista materiaalia. Askartelinkin nyt puisia koristeita koivunoksasta sahatuista kiekoista ja jämäpuista sahasimme pieniä kolmioita, jotka maalasin söpöiksi pikku taloiksi. 


diy talo askartelu

Sahasimme näistä mökeistä tarkoituksella hieman vinoja ja kaikki katot ovat erilaisia, minusta siten tulee söpömpi mökkikylä. Talojen koristeluun käytin akryylimaaleja ja maalitusseja. Minun taloistani tuli aika pastellisia, mutta näistä on helppo tehdä oman maun mukaisia. Vaikka ihan musta-valkoisia jos se tuntuu omaan tyyliin sopivammalta. 

Talot koristavat nyt meidän keittiön pientä hyllyä, mutta joulun aikaan laitan taloihin narut ja ripustan ne joulukuuseen roikkumaan. Näistä mökeistä todella on moneksi, niitä voi mielestäni käyttää koristeina kaikkina vuodenaikoina. 

diy talokoriste


Koivunoksasta sahatut kiekot koristelin niin ikään akryylimaaleilla ja näistä tuli jonkin sortin bambeja. Näiden koristeluun käytin niinikään akryylimaaleja ja maalitusseja, Korvat leikkasin nahanpalasista, koska minulla nyt sattui olemaan pieniä nahanpaloja ylimääräisenä, mutta aivan yhtä hyvin korvat voi tehdä vaikka huovasta tai vaikka ihan pahvista. mitä nyt sattuu löytymään. 

Korvista tein kaksiväriset tusseilla koristelemalla. Jos korviin käyttää hupaa tai pahvia, voi niitä liimata vaikka kahta eri väriä päällekkäin. Korvat kiinnitin kuumaliimapyssyllä. 

diy jouluaskartelu lasten kanssa

diy helppo joulukoriste

Myös nämä koristeet aion ripustaa jouluna kuusta koristamaan. Mietin, että nämä olisi myös tosi kauniita joulukorteissa ja kortin saaja saisi siitä samalla itselleen joulukoristeen. 

Ihanaa uutta viikkoa!

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Hei! Minullakin on sukulainen, joka on tuollainen askartelija, niin kuin sinäkin. Juuri pari viikkoa sitten toinen sukulaiseni sai häneltä postitse lahjaksi tuollaisen pienen puumökin.
  Lahjan saaja kertoi minulle puhelimessa, että mökki oli ehkä tarkoitettu ikkunalasien välissä pidettäväksi, koska siinä oli ikkunoita ja/tai ovia kummallakin puolella palikkaa. Ihan kiva idea sekin - ikkunakoriste, joka antaa iloa sekä sisälle taloon että pihalla piipahtaessa!
  Ja joulukuuseen tosiaan sopii monenlaiset puusta ym. luonnonmateriaaleista tehdyt rimpsut ja mobilet.
  (Voi että, kun tuon ylimmän kuvan vaaleahko keltaisuus teki taas nannaa - olisin halunnut vain tuijottaa ja tuijottaa kuvaa! Mukavaa ja onnellista viikon jatkoa! -Saga-

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia koristeita, ilahdutti kovasti❣️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top