Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Liitutauluseinän koristelu jouluiseksi!

Olen täällä tuonut lisää joulufiilistä kotiin, rakastan joulussa eniten sen valmistelua. Askartelua ja kodin kauniiksi laittamista. Tunnelmavaloja kaipaan eniten juurikin näin marraskuussa, on nimittäin tämäkin marraskuu ollut todella sumuinen ja harmaa, valot piristävät. 

Meillä onkin sisällä jo niin ihanan tunnelmallinen valaistus, että en edes huomaa ulkona vallitsevaa harmautta ja ankeutta. Vielä, kun päivät täyttää kaikenlaisella itselle mieluisalla puuhalla, niin oikeastaan tässä marraskuussa ei ole yhtään mitään vikaa. 

jouluisia sisustus ideoita

liitutaulun koristelu

Eilen koristelin meidän keittiössä olevan liitutauluseinän. Taittelin yläosaan origami tähtiä, käytin niihin tapetinpaloja, vanhoja nuotteja ja kaikenlaisia ylimääräisiä paperinpaloja. Tälläisiin tähtiin voikin käyttää oikeastaan ihan mitä tahansa papereita. Alaosaan piirtelin pienen söpösen kaupungin ja nyt meillä on keittiössä kaupunki tähtitaivaan alla. 

Tästä tuli minusta kaunis talvinen koristus. Pelkkä mustaseinä on aina vähän ankea ilmestys, täytyisi aktiivisemmin aina piirrellä tähän seinälle eri vuodenaikoihin sopivia juttuja. Viime vuonna joulunaikaan piirsin tähän kuusimetsän, sekin oli aika kiva.

liitutaulu ideoita

liitutaulu ideat

Kynttilöillä ja erilaisilla valosarjoilla saa ihanaa lämmintä valoa kotiin. Nämäkin kuvat on otettu keskellä päivää ja silti on pimeää kuin sanonko missä. Onneksi on valoja <3 

liitutaulu joulu

liitutauluseinän koristelu

Lempeää sunnuntaita jokaiseen tupaan <3

<3 Pauliina 

Kommentit

 1. Enpä ole ennen huomannut, että keittiössäsi on liitutauluseinä…! Sellainen ainakin suo mahdollisuuksia ilmaiseen vaihteluun ilman onnistumispaineita!
  Itsekin olen oppinut jopa pitämään marraskuusta: Kesäaikaan tulee oltua paljon ulkona ja liikenteessä, marraskuussa on sitten ihana vetäytyä kotoilemaan ja puuhailemaan jotakin mieluisaa. Jopa ihan sellainen omien tavaroiden ja kaappien järjestely on kivaa silloin. Koti on jännittävällä tavalla kuin uusi, kiehtova satumaailma, kun ulkona on pimeää ja sisällä valoja.
  Lempeää koko marraskuun jälkipuoliskoa sinulle! -Saga-

  VastaaPoista
 2. Onpa sympaattisen ja tunnelmallisen näköistä. Pehmeät valot tekevät paljon juuri harmaana ja hieman ankeana vuodenaikana.

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä ihanan näköstä!

  VastaaPoista
 4. Ihanan avaraa ja valoisaa teillä!

  VastaaPoista
 5. Tulipa kaunis liituseinä. Nyt lienee jo eri aihe.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top