Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Keväisiä kirppislöytöjä!


Viikonloppuna olimme ystäviemme kanssa kiertelemässä Salon ja Forssan kirppiksiä. Tällä kertaa tuli tehtyä yllättävän paljon vaatelöytöjä ja puolisoni löysi muun muassa ihan uudenveroiset kuomat 7 eurolla. Mutta myös sisustukseen löytyi muutamia kivoja juttuja. 

Forssan Kirppis-kellarista nappasin kauniin keväisen maljakon. Tykkäsin tämän raidallisuudesta ja raikkaudesta, tähän on ihana tehdä keväisiä kukkakimppuja. Nyt asettelin maljakkoon muutaman syreenin oksan ja riemukkaan värisiä tulppaaneja. Maljakko maksoi 5 euroa. Edellisviikonloppuna ostin Kauttuan löytökehästä tämän äärimmäisen kauniin puurasian. Joku todella taitava on tämän näperrellyt. Rasia maksoi 12 euroa. 

saksalainen maljakko

Salon Aarresaaresta löytyi tämä suuri ja kaunis saksalainen maljakko, hinta oli yhden euron, joku siis todellakin halusi tästä eroon. Minusta tämä oli upea muodoiltaan  ja eipä tuo värikään itselle kovin vastenmielinen ole. Asettelin maljakkoon yhden käppyräisen luumupuun oksan ja pitihän siihen jo laittaa vähän pääsisäiskoristustakin.

Myös keltaiset kierrekynttilät löytyi kirpparilta, ne on Havin valmistamat ja maksoivat yhteensä 3 euroa. Täydelliset pastellinkeltaiset kevät kynttilät.


Tälle seinälle päätyi myös Kauttuan löytökehästä hankkimani upea juliste. En edes tiedä miksi tähän ihastuin, koska en yleensä välitä punaisesta, mutta ehkä se oli tuo ihana teksti ja todella simppeli kuvitus. Koska sanoma "Koti viihtyisäksi" pätee kyllä minun sisustusideologiaani mainosti. Punainen väri sopii myös yllättävän hyvin tumman hirsiseinän kanssa. 

Juliste on vanha Keskomainos ja se maksoi kehyksineen 30 euroa. Näiden uusien löytöjen myötä innostuin muutenkin sisustamaan vaaleanpunaisen senkin päällisen keväisemmin värein ja tavaroin. Messinkiset kynttilänjalat saivat kätkeytyä matkalaukkuun odottamaan ensi talvea. 

parhaat kirppikset

kirppislöytöjä salosta

Seinällä olevan kissakellon sain äidiltäni joululahjaksi ja se on kyllä niin söpö, ihana lahja kerrassaan. Ystävältäni Maralta, olen saanut upean merisiilikulhon. Maran ihanaa keramiikkaa näet täältä(klik!). Nyt tätä kokonaisuutta kelpaa taas ihastella, ihana kevät on täällä. 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Mietin ja mietin, että onko tuo Koti viihtyisäksi -juliste oikeassa paikassa. Aivan ensimmäinen ajatus oli, että liikaa oikealla: ikään kuin kokonaisuuden ulkopuolella ja kuitenkin liian linjassa senkin päädyn kanssa.
  Mutta sitten kun asiaa aikani pähkäilin, tulin tulokseen, että ehkä se sitten tavallaan kuin asetelmaan kuulumattomana, poikkeavana elementtinä saakin ”lennähtää” oviaukkoa kohti erilleen ja rikkoa tasapainon. -Saisi lentää vielä hiukan enemmänkin ”ulos”, vaan kun ei riitä tila. Itse olisin tasapainoa tavoitellessani varmaan siirtänyt molempia tauluja vasemmalle päin ja asetelmasta olisikin tullut tylsä. Sinä olet rohkea ja se on hyvä, ”silmää” kun sinulla kumminkin on!
  Saga

  VastaaPoista
 2. Tässä yksin puhelen, mutta katsellessani kuvia tarkemmin huomasin vielä senkin, että onhan äärimmäisenä vasemmalla, ja vieläpä oikein, alempana, tuo vaaleanpunainen maalaus tuomassa asetelmaan sitä tasapainoa, jota itse kaupailin:)
  Joopa. -Saga-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, anteeksi kun en ole ehtinyt aiemmin vastamaan kommenttiisi. Minua jotenkin viehättää juuri taulujen epätasapaino, en näe että ne olisi liian linjassa keskenään tai senkin kanssa. Nämä asiat ovat kuitenkin aina kiinni katsojasta. Ihanaa, että sinäkin löysit tästä asetelmasta sopivaa tasapainoa.

   Poista
 3. Sitä juuri tarkoitin, että epätasapaino viehättää, että liian tasapainoinen olisikin ollut tylsä. Mutta silti minusta on hyvä, että se vaaleanpunainen taulu vetää katsetta myös vasemmalle alas, ettei punainen taulu lennättäisi katsetta pelkästään oikealle, kattoon. No, se siitä. Nättiä on! -Saga-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top