Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kiiltävää ja käytännöllistä kirpparilta!

Viime aikoina kirppiksiltä on tarttunut matkaani aika paljon messinkiä ja myös käytännöllisiä tarvikkeita. Nyt esittelyyn pääsee loppukesän ja syksyn aikana tekemiäni löytöjä. Tämä kesä on ollut melko hyvä kirppislöytöjen suhteen, vaikka harmillisen vähän olen ehtinyt kirppiksillä/rompetoreilla kiertelemään. Mutta laatu korvaa kyllä käyntikerrat, sillä yhdeltäkään kirppisreissulta en ole saapunut tyhjin käsin kotiin. 

vanha täkki

Tämä upea kullankeltainen täkki, oli aivan pakko napata matkaan. Rakastan tätä kullankeltaista väriä, joka suorastaan hehkuu kilpaa auringon kanssa. Täkki sopii minusta täydellisesti meidän olohuoneen väritykseen ja onhan tämän pehmeään syleilyyn aivan ihana käpertyä pimeinä syysiltoina. Täkki löytyi Kokemäen Tuohitorilta ja kustansi 10 euroa. Ja, kuten alla olevista kuvista näkyy niin täkille löytyi kyllä heti käyttäjä, joten itse tyydyn vaan haaveilemaan että saisin täkin omaan käyttööni, voihan kissat.


kirppislöytöjen esittely


Kokemäen Tuohitorin pihassa järjestettiin myös rompetori ja sieltä nappasin matkaani messingistä valmistetun runsaudensarven. Tämä on minusta ihan mielettömän kaunis esine. Asettelin siihen puiset suloisen väriset tulppaanit, jotka ostin loppukesästä Kaikulan kirppikseltä parilla eurolla. Runsaudensarvi maksoi 7 euroa.

suomen paras kirppis

Voihan ananas, oletpas sinä söpö. Messinkinen ananas on lukenut pitkään minun kirppistoive-listallani ja nyt se kirppiskeiju minua kuunteli, sillä tämä suloinen ananas odotti minua kirppispöydässä. Siellä se nökötti ja odotti minua, ihan varmasti odotti vain minua. Voi tätä onnenpäivää. En tiedä miksi tälläisestä olin niin haaveillut, mutta onhan se nyt aivan valloittava. Tulen niin valtavan hyvälle tuulelle tätä katsellessani. Tämä ilontuoja maksoi 4 euroa.

paras kirppis

Messinkinen tuikkulyhty ei olekaan varsinaisesti kirppislöytö. Sillä olimme viemässä yhtenä iltana metellinkeräykseen tavaraa ja puolisoni noukki tämän minulle sieltä keräysastiasta. En voi ymmärtää miksi ihmiset heittävät pois jotain näin kaunista, mutta tällä kertaa se oli meidän onni. Tämä kaunis esine pääsi putsauksen jälkeen heti käyttöön ja siinä se nyt olohuoneen pöydällä ilostuttaa meitä ja iltaisin se antaa niin kaunista valoa. 

parhaat kirppislöydöt

Kauttuan Löytökehästä löysin upeat Tuuliamoodsin suunnittelemat korvakorut. Rakastan niin hänen koko tuotantoaan ja ajattelin kyllä tilata lisää näitä söpösiä korviksia. Tanjan ihania koruja ja muita ihanuuksia näet Tuuliamoodsin(klik!) sivuilta. 

paras kirpputori

kori kirppikseltä

Omenoja on taas saanut kerätä selkä vääränä, mutta onhan sekin homma mukavampaa, kun on kaunis kori minne kerätä. Minulla taitaa olla pienimuotoinen heikkous koreihin, mutta onneksi ainakin toistaiseksi näille hankinnoille on myös löytynyt käyttöä. Tästä kaunokaisesta maksoin 7 euroa, joten tämä täysin ehjä yksilö ei myöskään ollut hinnalla pilattu. 


Ruudullisen leikkuulaudan löysin Euran Pehtoori kirppikseltä, tämä oli kunnoltaan kuin uusi ja lisäksi ihastuin tuohon ihanaan köydestä valmistettuun kahvaan. Tämä sopii hyvin myös tarjoiluun jos tämän päällä ei raaski leipää leikata. Leikkuulauta kustansi 3 euroa. 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Aivan ihania löytöjä. 😍 Itse myös ikuisena kirppishaukkana ilahdun aina myös toisten löydöistä. Minulla on myös sellainen "etsinnässä " lista ja voi miten ihanaa kun sitten eteen tulee se, ei ehkä niin tarpeellinen, mutta kaunis löytö muutamalla eurolla. Sisäisesti hymyilyttää pitkän aikaa. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös rakastan ihastella myös muiden löytöjä, tulen niistä lähes yhtä hyvälle tuulelle kuin omista löydöistäni :D

   Poista
 2. Tuo messinkinen runsaudensarvi olisi varmasti lähtenyt myös matkaani! Muut löydöt ovat myös todella onnistuneita <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top