Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Tunnelmia Parolan rompetorilta ja omat kotiin viemiset!

Olipahan taas huiman ihana Parolan rompetori, ihanaa vilinää ja vilskettä. Ihmiset olivat niin hyvän tuulisia, huomasi selkeästi sen, että tälläisiä ihania kesätapahtumia todellakin oli jo odotettu. Parin vuoden tauon jälkeen, tuntui kyllä itsestäkin niin ihanalta olla ihmisten keskellä ja siinä samalla pääsin myös ylimääräisistä romppeistani eroon. Myyntipöytäni todella tyhjeni lähes silmissä, suuri kiitos kaikille ihanille kävijöille. 

Minusta on niin huvittavaa, että kun yksin täällä ruudun takana tätä blogiani kirjoitan ja kameran takana heilun, niin minulta aina pääsee unohtumaan, että joku oikea ihminen todella näitä juttujani lukee. Oli siis ihana kohdata myös teitä lukijoita, muistui taas hyvin mieleen miksi tätä blogia pidän. Itselleni on suuri ilo, jos jutuistani saa inspiraatiota ja hyvää fiilistä. Se on parasta mitä muille voi antaa. 

Itse pysyin aika visusti myyntipöytäni takana, mutta sentään muutaman ihanan löydön ehdin tekemään. Pääsin poistumaan myyntipöytäni takaa vasta iltapäivällä ja varmasti kaikki kivoimmat jutut oli jo menneet, mutta oma tavoitteeni olikin saada kotiin tilaa ja se onnistui siis erittäin hyvin. 

Diagnoosi sisustusmania:n pöydästä kotiutin kuitenkin pari ihanaa juttua, niistä ensimmäisenä esittelyyn pääsee ihana messinkinen lyhty. Tässä ihastuin kauniiseen pyöreään muotoon ja tietenkin ihanaan messingin sävyyn, lyhty näyttää niin kauniilta kasvihuoneen persikan sävyisellä pöydällä, se tuo sinne suorastaan juhlallisen tunnelman. Lyhty maksoi muistaakseni 5 euroa. 



Maran pöydästä nappasin myös vanhan upean taulunkehyksen, tämä kaunis kehys on ollut Ylen rekvisiittaa ja minulla on tälle jo aivan uusi idea mielessä. Kehys saikin jo uuden maalin pintaansa ja toivottavasti kohta pääsen näyttämään mihin tämä meillä päätyy. Kehyksestä pulitin vaivaiset 7 euroa.


Todellista onnea koin, kun ihana ystäväni oli omin käsin tehnyt minulle näin kauniita astioita. Pienet purkit on suunniteltua varta vasten minun maalausharrastusta varten, noissa pienissä kipposissa onkin ihana sekoitella maaleja, ennen tein sen homman muovimukeissa, joten nyt on suorastaan luksusta tiedossa siinäkin asiassa. Nuo ihanat simpukat oli minun esittämä toiveeni ja niistä tuli kauniimmat kuin olisin koskaan voinut edes kuvitella. Nämä ihanuudet taikoi minulle tietenkin Diagnoosi siustustusmanian Mara, hän tekee aivan ihanaa keramiikkaa.


Parolan aseman Katjan myymistä romppeista minun oli aivan pakko kotiuttaa tämä upea messinkinen riikinkukko, täydellinen lisä minun messinkieläinten kokoelmaan. Maksoin tästä 12 euroa. 


Pikkuinen ja niin valtavan soma jonkun taitavan käsin tekemä kala lennähti Arabian kalalautasen kaveriksi ja se sopii minusta tuohon kuin nenäpäähän. Kala kustansi 4 euroa. 



Keltaiset Arabian Aurinko-sarjan pullalautaset sain syntymäpäivälahjaksi ihanilta ystäviltäni, he bongasivat ne Kaikulan kesäkirppikseltä. Kiitos tuhannesti ihanat Laura ja Janne <3 Sinisen saman sarjan lautasen löysin itse kirpparilta 5 eurolla. 


Kauniin metallisen kukkatelineen nappasin mukaani 8 eurolla. Minulta löytyy jo entuudestaan vastaavia ja tykkään kovasti näiden siroudesta. Lisäksi nämä näyttävät minusta aivan upealta Arabian ruukkujen kanssa.


Viimeisenä esittelyyn pääsee löytö, jonka bongasin Vihreä talo.blogin Annikan pöydästä ja tämän ostin tuliaiseksi rakkaalle äidilleni. Hän ei ole vielä tätä kotiinsa saanut, joten terkut vaan äidille, tälläinen sinua täällä odottelee :D

Tässä vielä muutamia kuvia tapahtumasta:









Kunpa ehtisin tänä kesänä vielä kiertelemään muitakin ihania kesätapahtumia, on näissä vaan sen verran ihana fiilis. 

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Tunnelma rompetorilla oli tosiaan ihana. Ihmiset hymyili ja syntyi hauskoja keskusteluja🙂
    Valtavasti ihania juttuja myynnissä. Hinnat oli varsin maltillisia, teit hienoja löytöjä ja itsekin olen oikein tyytyväinen omiini. Mm. keltakukkainen pyöreä pöytäliina pääsee tänään mökkiverannan pöydälle täydentämään aurinkoista kesätunnelmaa🌼☀️
    T. Pipa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sinäkin teit mieluisia löytöjä. Tunnelma täällä on kyllä ihan vailla vertaansa <3

      Poista

Lähetä kommentti

back to top