Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Vihertaulu!

Meidän kuistille syntyi vehreä taulu. Edellisessä postauksessa näytin teille upean vanhan taulunkehyksen, jonka kotiutin Parolan aseman rompetorilta. Kehys lojui hetken tuossa kuistin lattialla ja onnneksi niin, sillä siinä lojuessaan sain loistavan idean. Päätin tehdä kehyksestä ja viherkaveista "taulun" kuistin seinälle. Viherkasvithan seinällä olivat jo entuudestaan, mutta tulisihan asetelmasta paljon upeampi, kun se saisi arvokkaat kehykset ympärilleen. 

Kehys sai uuden maalin pintaansa ja halusin maalata sen kotoa jo löytyvällä maalilla. Olohuoneen kaappiprojektista oli jäänyt yli Tikkurilan paviljongilla sävytettyä maalia ja sillä päätin sitten nämä kehykset sutaista. Vaaleanpunainen on minusta juuri sopivan hempukka tausta, tummanvihreänä loistaville kasveille. 


Tätä ihanaa taulua on ilo katsella, kun kotiin astelee. Eikä yhtään haittaa, että kasvit kasvavat ja rönsyilevät kehyksestä ulos. 

Juhannuskin on ihan nurkan takana, joten oikein ihanaa keskikesän juhlaa teille jokaiselle ❤️

❤️ Pauliina

Kommentit

 1. Ihastelin tätä kehystä jo Instassa, mutta täytyyhän tätä ihanuutta ihailla myös täällä! Kaunis ja kiva idea, kasvit näyttävät aivan ihanalta tuolla kehyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäät tästä, olen itsekin ihan tosi tyytyväinen lopputulokseen <3

   Poista
 2. Hauska idea ja kaunis lopputulos.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top