Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ihanat pienet putiikit!

 Kaupallinen yhteistyö: Korson Aseman Puoti ja Oranssi Orava

Minä rakastan pieniä putiikkeja, sellaisia tunnelmallisia ja sympaattisia. Sellaisia ihania omaleimaisia paikkoja, jotka on rakkaudella sisustettuja ja joiden tuotteet on huolella valittuja. Paikkoja, joissa ostosten lomassa myös mieli lepää. Juuri sellaisessa täydellisen ihanassa putiikissa pääsin vierailemaan ja tämä ihana pieni myymälä sijaitsi Vantaan Korsossa. Siellä kauniin vanhan aseman kasarmirakennuksen suojissa on kaksi suloista putiikkia, Oranssi Orava ja Korson Aseman puoti, molemmat olivat kuin karkkikauppoja. Henna ja Erika hymyilivät tiskin takana ja toivottivat kävijän tervetulleeksi. 

Molemmissa myymälöissä tosiaan oli niin paljon kaunista katseltavaa, pelkästään ihanat tapetit seinillä ja matot lattioilla tekivät jo niin kutsuvan ja iloisen fiiliksen. 

pienet suloiset putiikit

Oranssista Oravasta saa kaiken mitä ekologiseen kodin siivoukseen tarvitsee ja putiikista löytyy tietenkin myös todella laaja valikoima ekologista kosmetiikkaa.  Erika on valinnut tuotteet myymäläänsä todella valikoiden ja sieltä löytyy suurimmaksi osaksi kotimaisten pienyrittäjien tuotteita. Sieltä tuotteita ostamalla saat siis monta kärpästä yhdellä iskulla, tuet pienyrittäjyyttä monella tapaa ja myös luonto rakastaa sitä, että valitset ekologisia tuotteita kotiin, ihonhoitoon kuin myös meikkaukseen. Olen itse suosinut jo vuosia ekologisia tuotteita, koska se on todella helppo tapa vähentää luontoon päätyvää kemikaalikuormaa. Eikä ne turhat myrkyt kyllä tee meille ihmisillekään hyvää. 

Yksi suosikki tuotteistani kodin siivouksessa on ehdottomasti siivoussaippua sillä voi pestä kaikki mitä ikinä keksii. Olen pessyt sillä muun muassa tiskit, ikkunat, kengät, pyykit, kylpyhuoneen, keittiön jne. Siivoussaippuraasteesta olen tehnyt suihketta, jolla on helppo pestä tarvittaessa mitä vaan. Oranssista oravasta nappasin mukaani upean lasisen suihkupulloon ja pumppupullon, niissä siivousaineet näyttävät niin kauniilta, että ne voivat olla aina esillä. Siten myös siivoaminen helpottuu, kun tuotteita ei tarvitse lähteä erikseen kaivelemaa kaapeista. 

Siisoussaippua näyttää minusta niin kauniilta Suomessa käsityönä valmistetun vaaleanpunaisen saippua-alustan päällä, tämä setti toimii kauniina ja käytännöllisenä sisustuselementtinä. Tälläiselle esteetikolle on tärkeää, että myös käyttötavarat on kauniita, niistä saa siten iloa ihan jokaisena päivänä. 

oranssi orava kokemuksia
Olen tilannut aiemminkin luonnonkosmetiikkaa Oranssissta Oravasta ja nyt sieltä lähti matkaan kotimaisen Muru Murun kasvorasva ja lahjapakkaus, joka sisältää C-vitamiini seerumin ja kasvo-öljyn. Näissä tuotteissa on aivan huumaavan ihana tuoksu ja kasvot tuntuvat ihana kosteutetuilta. Itselläni on pintakuiva iho, mutta ensimmäinen syy miksi rakastuin luonnonkosmetiikkaan on niissä käytettävät luonnolliset öljyt, ne ovat saaneet pintakuivuuden häipymään. 

luonnonkosmetiikkaa kotimaisesta nettikaupasta


Korson Aseman puodissa on laaja valikoima huolella valittuja tuotteita kotiin, puutarhaan, askarteluun, neulomiseen ja löytyy sieltä myös niin kauniita paperituotteita. Neulojalle tämä puoti onkin ihan unelma paikka, koska seudulla ei ole muita lankakauppoja ja siitä syystä Henna aikoo laajentaa lankaosastoa entisestään. Henna valitsee kaikki puodin tuotteet ekologisuus ja kauneus silmälläpitäen. 

Silmänruokaa liikkeessä todellakin riitti, ihanaa väriloistoa ja kaikki myytävät oli laitettu esille niin kauniisti, että niitä oli suorastaan ilo katsella. Tälläisistä myymälöistä on helppo tehdä ostoksia ja samalla saa ideoita myös oman kodin sisustukseen. 


kauniit palapelit verkosta

Korson Aseman puodista löytyi muun muassa tämä maailman kaunein palapeli, tämän aihe ja värit ihastutti minua suuresti. Tämä sympaattinen palapeli oli myös erittäin laadukas ja siksi sitä oli entistäkin ihanampi tehdä. Näitä palapelejä on kyllä ihan pakko tilata lisää. Jos siis olet koukuttunut palapeleistä niin kuin itse olen, niin näitä laadukkaita palapelejä suosittelen kyllä lämmöllä.

korson aseman puoti

Kasvihuoneen rottinkituolissa on nyt mitä ihanin istuskella ja miten kauniilta se näyttääkään tämän uuden istuinpehmusteen myötä. Korson aseman puodista löytyy kauniiden istuinpehmusteiden ja tyynyjen lisäksi, aivan ihastuttavia vanhantyylisiä täkkejä. 

Pöydällä oleva upea kastelukannu viimeisteli myös kasvihuoneen ilmeen, tällä sirolinjaisella söpöläisellä on ihana kastella ja olen ihan varma, että kasvitkin hymyilivät minulle, kun tämän kanssa kavarissa heiluin. Kyllähän kasvitkin nyt todellakin arvostavat kauneutta ympärillä. 

pehmuste rottinkituoliin

Tässä vielä kuvia molemmista liikkeistä ja heidän laajasta valikoimista:

parhaat ekologiset kosmetiikkatuotteet

kotimainen kosmetiikka paras

kotimainen eko kosmetiikka

ekokauppa vantaalankakauppa vantaa

pienet putiikit suomi

korson aseman puoti kokemuksia

korson aseman puoti

Jos et pääse menemään paikan päälle Korsoon, niin kannattaa kurkistaa Korson aseman puodin ja Oranssi Oravan nettikauppoihin, molemmista löytyy todella kattavasti kaikkea ihanaa. On myös hyvä muistaa, että kun tilaa pienyrittäjältä suurten ulkolaisten nettikauppojen sijaan, tuo samalla työtä Suomeen. Lisäksi moni pienyrittäjä ostaa toiselta pienyrittäjältä, joten siitä tulee kaksinkertainen ilo. Me voimme siis jokainen omalta osaltamme tehdä Suomeen työpaikkoja ja myös pienentää omaa hiilijalanjälkeä, ostamalla kotimaisia tuotteita.

Eikö vaan olekin aika houkuttelevan ihanan näköinen paikka? Itse ainakin rakastuin ihan palavasti. Ostosten lomassa voit käydä kahvittelemassa, sympaattisessa Cafe Unelmassa, jossa on kaikki herkut käsintehtyjä ja tietenkin tuoreita.

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Aivan ihanan näköiset puodit! Pitäisi lähteä Korsoon todellakin - ja ehdottomasti mielummin pienyrittäjien tukemista kuin jättiverkkokauppoja <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top