Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Parolan aseman rompetori 2022

Olen täällä koonnut kasaan myytäviä tuotteita, sillä vihdoin ja viimein on tulossa tapahtumien suhteen normaali kesä. Se tarkoittaa myös sitä, että Parolan aseman rompetori järjestetään. Minut löytää sieltä myyntipöydän takaa ja olen kyllä asiasta niin onnellinen, sillä jo kaksi vuotta sitten meidän piti mennä kyseiseen tapahtumaan myymään. No se miksi tapahtuma peruuntui, johtuu tietenkin siitä K:lla alkavasta asiasta, joka on hallinnut menoa jo parin vuoden ajan.

Olen siis kokonaiset kaksi vuotta ehtinyt keräilemään nurkista itselleni turhia tavaroita. Tuntui hyvältä hinnoitella ja pakata niitä vihdoinkin laatikkoon. On ihana päästä itselle turhista tavaroista eroon ja ehkä joku toinen saa niistä sitten iloa. Myyntiin lähtee pitkäänkin hillottuja aarteita, jotka eivät vaan syystä tai toisesta olekaan löytänyt meiltä paikkaansa. Välillä täytyy vaan osata luopua tavaroista ja sitten voi taas hyvällä omalla tunnolla tehdä kirppiksiltä uusia löytöjä. 

rompetori 2022

parolan rompetori 2022

Minun myyntipöytäni tulee löytymään Aseman aulasta ja näistä kuvista näet esimakua siitä mitä myyntipöydästäni tulee ainakin löytymään. Vielä en ole ehtinyt kaikkia kaappeja koluamaan ja kuvien tuotteiden lisäksi ainakin kankaita on lähdössä mukaan reippaasti. Nämä kaikki löytyvät siis Parolasta, en myy reiluuden nimissä mitään ennakkoon. 

Aseman aulasta löytyy minun lisäkseni ainakin Diagnoosi sisustusmania-blogin Mara ja hänen pöydästä tulee löytymään mahtavien kirppiskamojen lisäksi upeaa keramiikkaa. 

paras rompetori 2022

parolan aseman rompetori

parolan aseman rompetori 2022Tapahtumasta löydät lisää tietoa täältä(klik!). Toivottavasti nähdään kesäkuussa Parolassa 11.6. klo 10-15. 

Oletko tulossa?

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Ihana ja värikylläinen koti sulla. Löysin blogisi muutama viikko sitten ja olen saanut täältä hyviä vinkkejä ja kivoja ideoita, kiitos niistä. Parolan asemalle täytynee yrittää ehtiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet löytänyt tänne blogini pariin ja loistavaa, että olet saanut vinkkejä <3

   Poista
 2. Onpa vaikka mitä ihania herkkuja tulossa myyntiin! Harmillisesti omat työt estävät osallistumisen, mutta uskon, että kahden vuoden rompetoritauon jälkeen, löytyy paljon innokkaita ostajia ja myyjiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että et pääse olisi ollut ihana nähdä sinua. Uskon myös, että ihmiset ovat innokkaita, kun vihdoinkin koittaa niin sanotusti normaali kesä <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top