Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Viime viikonlopun kirppissaalis!




Kiertelimme viime viikonloppuna kirppiksiä ystäviemme kanssa ja tein ihania keväisiä löytöjä. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee suloisen muotoinen ja niin iloisen keltainen maljakko. Maljakko on muodoltaan ihan täydellinen pirteille tulppaaneille. Löysin maljakon Ulvilan Retrolinnasta kahdella eurolla. 



Olohuoneen sohvalle löysin kaksi samettista pyöreää tyynyä, näissä oli niin kaunis väri. Rakastan tuollaista vanhaa roosaa ja samettihan viehättää minua aina. Maksoin tyynyistä kaksi euroa kappaleelta, olen nähnyt näitä kyllä kaupoissakin, mutta onhan aina mukavampi löytää käytettynä. Tyynyt löytyivät Euran kirppis Kirputtomalta. 


Nämä suloiset kortit iskivät minuun ihan täysillä, kortit ovat ilmeisen vanhoja, mutta käyttämättömiä. Kortit on valmistanut Lahajatukku Oy ja ne on Suomessa painettuja. Varsinkin tuo kissa on ihan mielettömän suloinen ja onhan näissä nyt aivan ihanat värit. Mietin, että laittaisin kortit kehyksiin ja siten niistä saisi suloisen pienen taulusarjan. Kortit maksoivat euron kappaleelta ja ne löytyi Harjavallan Jelperi kirppikseltä.



Valkoiset pahviset säilytysrasiat ostin Ulvilan patakakkoselta ja ne maksoi muistaakseni 2 euroa kappaleelta. Nyt ne säilövät minun siemenpussejani, joille onkin kohta jo käyttöä, kun saa aloitella kylvöhommat. 




Kauniit messinkireunaiset kehykset ostin Porin Patakirppiskeltä, maksoin näistä 1,5 euroa kappaleelta. Tälläisiä olen ihastellut kaupassa, mutta on aina jäänyt ostamatta ja hyvä niin, koska nyt löysin nämä kirpparilta. Aion tehdä näihin kukka-aiheiset taulut. Kesällä kerään puutarhastamme kukkia ja prässään kukat ja asettelen ne sitten näihin kehyksiin. Sitten niistä saa ihania koristuksia, vaikka ikkunaan. 


Tämä Kupittaan saven valmistama pikkuinen maljakko vei sydämeni heti. Rakastuin näihin käsinmaalattuihin kukkasiin ja pieniin keltaisiin pilkkuihin. Tämä ostos ei ollut ihan edullinen, maksoin maljakosta 9 euroa ja ostin tämän Ulvilan Retrolinnasta. 


Porin Patakirppikseltä ostin kauniita marmoroituja kynttilöitä. Olen joskus tehnyt vastaavia itsekin, mutta nämä kynttilät ei olleet hinnalla pilattuja, maksoin kynttilöistä yhteensä kolme euroa. 


Tämä musta hieman mököttävä pingviini oli ihan pakko napata mukaan, mutta aion maalata tämän kultamaalilla. Maalauksen jälkeen uskon, että tämä pingu herää henkiin ja jospa se ei enää näyttäisi niin mököttävältäkään. Pingviini löytyi Ulvilan Patakakkoselta ja se maksoin 4 euroa. 

Olen ihan hurahtanut palapelien tekemiseen ja bongailenkin niitä myös kirppiksiltä. Toki siinä on otettava se riski, että joku pala saattaa uupua. Näistä toinen oli avaamaton ja siinä tietenkin oli kaikki palata tallella, mutta toisesta puuttui yksi pala, se ei kuitenkaan menoa haitannut. Maksoin palapeleistä 4 euroa kappaleelta.


Ihanaa sunnuntaita <3 

<3 Pauliina




Kommentit

  1. Upeita löytöjä! Itsekin bongailen palapelejä kirppiksiltä ja yleensä niissä on kyllä ollut palat tallella. Mutta ei haittaa, jos puuttuukin.
    Iloista maaliskuun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, olen kyllä tyytyväinen näihin löytöihin <3 Minusta on ihanaa, kun kirppikseltä löytyy myös tekemistä ja kun olen niin innoissani näistä palapeleistä, niin olisi tylsää ostaa niitä vaan kaupasta.

      Poista
  2. kiva pingviini .itse pidän mustasta,mutta sulle sopii varmasti se kulta. minä ostin eilen 3d ferraripalapelin.lapsenlapsille. 5v teki yhdessä isänsä kanssa oli sitten purkanut mutta tuunannut että voi olla turhan vaikea(palapeli ja legonrakentaja velho ikäiseksen).isällekin ollut takemistä.onneksi oli kaikki palat.lasten pelit yleensä lasken kirpparilla,nyt en viitsinyt laskea 210 pientä palaa.inhoan vajaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pingviini on minusta niin hassu ja niin söpö, tosiaan kultaisen sopii paremmin meidän sisustukseen. Onneksi oli kaikki palat tallessa.

      Poista
  3. Voi mitä ihanuuksia! Nuo maljakot ovat ihan huikeita ja nuo kortit ♥. Ihanan näköistä teillä kotona, väriä väriä eikä vaan valkoista ! Jotain tuon tyylistä haluaisin itsekin tavoitella, jos joskus sisustamaan pääsee. Meillä jonkun sortin kaaos tällä hetkellä, kun nuorin tytär asuu kotona vielä ja väliaikaisesti meillä asuu myös vanhin tytär perheineen. Kaksi alle kouluikäistä lasta pitävät huolen siitä, että joka paikka on täynnä leluja :D Päätinkin siirtää sisutusintoni johonkin tulevaisuuteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maljakot on kyllä ihan älyttömän kauniita ja nuo kortit veivät kyllä totaalisesti sydämeni <3 Värit tekevät minut niin iloiseksi. Ihanaa, kun voi haaveilla ja kyllä sen sisustamisen aika tulee sitten myöhemmin, ihanaa kun kodissa on elämää <3

      Poista
  4. Onpas kivoja ja söpöjä löytöjä jälleen <3 Tuo mököttävä pingviini on niin suloinen ja Kupittaan maljakko myös. Porin alueella on kyllä kivoja kirppiksiä! Harmillisen harvoin tulee niitä kierrettyä.

    VastaaPoista
  5. Sulla on aivan ihania maljakoita. Juuri sellaisia, jotka ovat kauniita myös ilman kukkasia.
    Vuosikymmenet kirppikset ja vanhantavaran liikkeet ovat olleet myös mun aarreaittoja :)

    VastaaPoista
  6. Sinulla on ihanan värikäs ja keväinen koti. Mistä olet löytänyt tuon valloittavan keittiön porrasjakkaran?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top