Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kevättä kuistilla!

lasikuistin kevät sisustus

keltaista kevääseen

Aurinko valaisee koko kodin, se suorastaan tunkeutuu sisään ikkunoista. Se on kyllä aina tervetullut vieras, miten paljon tuo keltainen mollukka piristääkään mieltä. Sivuseikka on, että se saa kyllä kodin näyttämään siltä, että siivooja olisi ollut lomalla koko pitkän talven. Eikä se kyllä ehkä ihan väärässä olekaan. Tärkeää kuitenkin on, että ei nyt välitetä pölypalloista ja likaisista ikkunoista, vaan nautitaan tästä ihanasta auringosta ja sen tuomasta lämmöstä. 

Hieman oli kuitenkin pakko kuistia siivoilla, koska hankin sinne vähän kevätkukkia ja halusin samalla sisustaa kuistia hieman keväisemmäksi. Miten nuo kukat hohtavatkaan niin kaunista keltaista väriä, kevät todellakin on täällä. Rakastan värejä ympäri vuoden ja keltainen väri on kulkenut matkassani lähes koko elämäni ajan. Mutta keväällä se iskee kyllä ihan täysillä, keltaisen kaipuu. 

kuistin kevät sisustus

lisää väriä kotiin

lasikuistin kevät

riddari neule

Kuistin laverikin sai vähän keltaista ylleen, kun vaihdoin siihen keltaiset retrotäkit. Ystäväni neuloma villapaitakin saa nyt somistaa kuistia, koska se on tällä hetkellä vähän liian kuuma päällä pidettäväksi. En ole varmaankaan koskaan omistanut näin kaunista villapaitaa, joten ihanahan sitä on pitää esillä, jotta siitä saa nauttia mahdollisimman paljon. 

Kuistilla talvehtineet pelargoniat ovat alkaneet jo heräämään uuteen kevääseen ja ensimmäiset kukatkin on jo auenneet. Muutenkin kaikki talven kuistilla viettäneet viherkasvit tuntuvat heräilevän ja ovat selkeästi viihtyneet täällä viileydessä. 


pelargoniat lasikuistilla

kuistin kevät

Ikkunalaudalle on aina jätettävä sen verran tilaa, että meidän kisut pääsevät siihen tähystelemään lintuja ja niitä lintujahan nyt todellakin riittää. On se kiva, että kisuillakin riittää ihemteltävää ja katseltavaa. Tämä minun reipas kuvausassistentti kävikin kokeilemassa kaikki paikat, aina sitä mukaa kun sain ne siivottua. Joten taas riittää karvaa joka paikassa, mutta sellaista se elämä karvaisten ystävien kanssa. Koti olisi varmasti siistimpi, ilman kissoja, mutta olisi se myös niin paljon tyhjempi ja tylsempi ilman näitä ihania ystäviä. 

värikäs koti

miten sisustaa värikkäästi

värikäs sisustus

kevätkukkaset

On se kiva, että sain siivottua ja somistettua kuistin, koska tämä näkymä on kuitenkin se minkä ensimmäisenä näkee, kun kotiin astelee. Nyt tämä tila on taas ilo silmälle, kun talviset tekstiilit on vaihtuneet keväisempiin ja ihanat keltaiset kukkaset suorastaan hymyilevät tulijalle. 

Ihan vielä en kaivanut pääsiäsikoristeita esille, mutta eiköhän senkin aika jo ihan kohta ole. 

Aurinkoista uutta viikkoa <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. kivannäköistä sinulla siellä.minullakin tulee ongelmaksi mihin laitan taimet ja kun kissankin pitäisi mahtua.vielä vanha ja laiskaksi tullut kissa,haluaa maata ei istua ja liikuntakin jo jäykkää.kaveri ehdotti marttapöytää(siis klaffipöytä)ulottuvuutta tarpenmukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kisu sulla siellä, onhan makoilu nyt ihan parasta puuhaa. Klaffipöytä on oikein mainio idea.

   Poista
 2. Ai, enpä ole hoksannut laittaa pikkunarsisseja kuistille! Kiitos vinkistä, kyllähän ne varmasti viihtyvät viileällä kuistilla ihan hyvin. Keltainen väri sisääntulossa on kyllä tosi piristävä ja saa hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tosiaan viihtyy siellä yllättävän hyvin, suosittelen.

   Poista
 3. Kaapo on ihan mahtava kuvausassistentti! Kuisti näyttää aivan ihanan keväiseltä, kivoja keltaisia yksityiskohtia <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top