Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Telkkari osana tauluseinää!

Nyt meillä tapahtui jotain sellaista, mitä en olisi koskaan uskonut tapahtuvaksi. Nimittäin olen lähes kaikissa asunnoissani, koko elämäni ajan kammonnut yhtä asiaa ja se on musta möhkäle kodin aitiopaikalla. Moni varmaan arvaakin mistä olohuoneiden kammotuksesta minä puhun, kyseessä on tietenkin televisio. Olenkin piilottanut kyseisen rakkineen aina kaappiin, koska en vaan ole sietänyt sitä silmissäni. 

Katsomme ylipäätään aika vähän televisiota, mutta silti en osaa olla ihan ilmankaan. Välillä on kuitenkin kiva katsella elokuvia, dokumentteja ja joitain sarjoja. Nyt, kun meille tuli aika hankkia uusi televisio, niin halusin ehdottomasti, että panostaisimme television ulkonäköön sen verran, että se voisi myös olla esillä. Tämä upea nykytekniikka nimittäin mahdollistaa sen, että televisio toimii tauluna, silloin kun sitä ei käytetä varsinaiseen television katseluun.

televisio osana tauluseinää

kuinka piilottaa televisio

Syy miksi halusin television nyt pois kaapista, on se että tarvitsimme television piilottamiseen suuren kaapin, jolla ei oikein ollut sitten muuta järkevää käyttötarkoitusta. Suuri kaappi vei vaan turhaa tilaa olohuoneesta ja teki huoneesta hieman turhan tukkoisen. Nyt,  kun televisio on osana tauluseinää, se ei kiinnitä mitenkään erityisemmin huomiota eikä sitä tarvitse piilotella.

Tein tosiaan television ympärille kollaasiin erilaisista tauluista, jotta se uppoaa vieläkin paremmin muuhun sisustukseen. Telkkariin voi vaihtaa erilaisia taidekuvia tai siihen saa laitettua, vaikka oman valokuvan. Joten sen saa hyvin sopimaan sisustukseen. 

telkkari seinälle

miten piilottaa televisio

Toin yläkerrasta tähän nurkkaukseen väliaikaisesti pienen lipaston, mutta se on auttamatta hieman liian kapea tähän kohtaan. Eli nyt meillä olisi etsinnässä tähän jonkinlainen senkki tai sitten nikkaroimme sellaisen itse, katsomme nyt rauhassa mitä tähän keksimme. Emme tosiaan tarvitse olohuoneeseen lisää säilytystilaa, mutta jonkinlainen taso tässä olisi kiva, koska siihen saisi kauniisti laitettua kukkia ja muita kauniita esineitä. Hetken saa mennä kuitenkin tällä systeemillä, kyllä me tähän vielä jotain keksimme.  

televisio seinälle

samsung frame tauluseinä

En nytkään halunnut hankkia meille mitään ylisuurta televisiota, vaan juuri sellaisen sopivan mistä on kiva katsella, mutta se ei vie koko seinäpinta-alaa. Tällä meidän televisiolla on kokoa 43 tuumaa ja on minusta juuri sopivan kokoinen tänne meidän olohuoneeseen. Televisio on Samsung Frame ja valitsimme siihen vielä teakin väriset kehykset, lämmin puu sopii niin hyvin meidän olohuoneen muihin sävyihin. 

televisio kauniisti seinälle

televisio osana tauluseinää

Olen kyllä äärimmäisen tyytyväinen nyt tähän ratkaisuun, koska olohuoneeseen tuli reippaasti lisää tilan tuntua, eikä suuri kaappi vie liikaa huomiota. Ihanalle kaapille löytyi paljon parempi ja myös käytännöllisempi paikka meidän makuuhuoneesta, siellä oli todellakin kipeästi tarvetta säilytystilalle. 

Ehkä nyt en enää inhoa telkkareita ihan niin paljon kuin aikaisemmin, onneksi nykyään ymmärretään tehdä kauniita myös tälläisistä teknisistä laitteista.  

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Kaunista on <3 kun silmää häiritsisikin pelkkä tv möhkäle, mutta kun siihen lisäksi pitää olla kaikenmaailman kotiteatteria ja kaiuttimia, plääh ��
  -sue

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meille ei sellaisia hienouksia varmaankaan koskaan tule, toivottavasti ainakin pärjätään jatkossakin ihan vaan tällä telkkarilla <3

   Poista
 2. kaikkea ne viisaat keksii.hyvä.

  VastaaPoista
 3. Mee hoitoon. Jos oikeesti ei sulla muuta mietittävää ole.

  VastaaPoista
 4. Onpa todella kaunis laite! Telkkari on meilläkin ollut piilossa vuosia - tuon tyyppisen kehyksen voisi seinälle ehdottomasti laittaa. Uppoaa kokonaisuuteen hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä aivan uskomattoman ihana, olen niin tyytyväinen että nyt ei tarvitse enää piilotella telkkaria kaapissa <3

   Poista
 5. Hetken piti katsoa, mikä noista tauluista on se tv! Kiva, että istuu kokonaisuuteen noin hienosti, sillä rumia ne mustat möhkäleet ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä todellakin uppoaa niin upeasti tuonne seinälle, olen niin tyytyväinen tähän <3

   Poista
 6. Meillä on myls telkkari kaapissa, koska olen ihan kuin sinä... Mies on nyt ehdotellut tällaista taulutelkkaria,minä pistän kovasti vastaan, mutta onpas teillä niin hienosti se "piilossa"! Itse en koskaan katso telkkaria, mies taas jumittaa aina sen edessä, joten tässä on hiukan vielä vääntöä edessä :D

  VastaaPoista
 7. Ja vastasitpa ihanasti tuohon yhteen kommenttiin! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top