Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Pellavan pehmeyttä!

 Kaupallinen yhteistyö: Pellavia

parhaat pellavalakanat

mistä laadukkaimmat pellavalakanat

Jokainen meistä varmaan haluaisi nukkua yönsä paremmin ja levollisemmin. Yksi hyviin yöuniin vaikuttava asia on laadukkaat petivaatteet ja itselle ne parhaat unet on tulleet pellavalakanoissa. En myöskään ole kovin innokas silittäjä tai mankelin käyttäjä ja pellava onkin minusta kauneimmillaan hieman ryppyisenä. Tykkään niin kovasti siitä, että pellavalakanat näyttävät jo itsessään niin kauniilta, että petiä ei tarvitse edes aina pedata. Varsinkin, jos on tälläisten rentojen petausten ystävä. 

Pellava on erittäin kestävä luonnonmateriaali, jossa on itsessään antibakteerisia ominaisuuksia. Pellava on myöskin hengittävä materiaali ja se siirtää kosteutta ihosta pois, siksi pellavalakanoissa on ihanan viileä nukkua. Todistetusti pellava vaan paranee ja pehmenee käytössä, onhan se luonnon vahvimpia kuituja. En yhtään ihmettele, että pellavaa on käytetty tekstiilituotannossa jo todella pitkään, on sillä vaan niin paljon loistavia ominaisuuksia. Pellavian lakanat on kivipestyä pellavaa ja ne ovat jo ensimmäisestä käytöstä lähtien pehmeät ja ihanan tuntuiset. Monesti pellavalle suositellaan 60 asteen pesua, mutta 40 astetta riittää hyvin, koska materiaali on antibakteerista. Pellavaa on siis ihan turha pestä liian kuumassa vedessä, viileämmässä peseminen on paljon ekologisempaa. Pellavian blogista voit lukea lisää pellavan hyvistä ominaisuuksista.

pellavan ekologisuus

miksi valita pellavalakanat

Pellavian mallistosta valitsin meille kanervan värisen aluslakanan ja tyynyliinat, pussilakanat on tummanharmaat, basaltin sävyiset. Tykkään pedata sängyn monella eri sävyllä ja varsinkin tälläisiä luonnonläheisiä harmonisia sävyjä on helppo yhdistellä keskenään. Meillä on makuuhuoneessa niin näyttävä tapetti, että mielellään petaan sänkyyn nykyään yksiväriset lakanat. Olemme nyt nukkuneet näissä upean näköisissä ja erittäin miellyttävän tuntuisissa lakanoissa nyt parisen viikkoa ja täytyy kyllä sanoa, että unet on maistuneet mitä mainioimmin. 

On myös mitä ihaninta, että Pellavia on tarkka tuotteidensa alkuperästä ja heillä on tarkka visio eettisestä ja kestävästä tuotannosta, se on heidän liiketoiminnan yksi avain asioista. Itselleni on aina tärkeää, kun ostan uusia tuotteita, että missä ja millaisissa olosuhteissa kyseinen tuote on valmistettu. Pellavian tuotteet valmistetaan Liettuassa (kehräys, kudonta, värjäys ja ompelu) ja kuitu on myös eurooppalaista. Kaikkea ei aina voida valmistaa Suomessa, mutta jos tuotteen alkuperämaa on Eu:n sisällä on yrityksen helpompi seurata työoloja, palkkausta ja sitä, että tuotanto tapahtuu eettisesti ja vastuullisesti ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. 

pellavan hyvät ominaisuudet


kotimaiset pellavalakanat

Pellavia on pieni suomalainen yritys, jonka pääpaikka ja myymälä sijaitsee Keski-suomessa Jyväskylässä. Jyväskylä on itselleni tuttuakin tutumpi paikka, sillä sekä äitini, että isäni ovat siellä syntyneet ja lähes kaikki sukulaiseni asuvat edelleen Jyväskylässä. Jos siis liikutte Jyväskylän suunnilla niin kannattaa piipahtaa osoitteessa Kilpisenkatu 7. 

Pellavian valikoimista löytyy petivaatteiden lisäksi muun muassa, pellavaisia kylpytakkeja ja kylpy- ja keittiöpyyhkeitä. Heidän ihanille pellavatekstiileille on myönnetty Design from Finland-merkki. Merkin saajat suunnittelevat tuotteet vastuullisesti ja ammattimaisesti, he myös viestivät avoimesti tuotantoketjun rakenteesta ja valmistusmaasta. 

maailman parhaat pellavalakanat

laadukkaimmat pellavalakanat

alekoodi pellvalakanoihin

Jos laadukkaat, ekologiset ja kestävät pellavatuotteet houkuttelevat niin ilolla voin tarjota teille alekoodin, jolla saatte -15% alennusta kaikista Pellavian pellavatuotteista. Koodi on "KAHVIPANNU" ja se on voimassa viikon ajan tästä päivästä lähtien eli 11.12. asti. 

Ihanaa viikonloppua ja levollisia unia <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Nuo lakanat ovat kauniita ja kivan väriset, mutta suurimman kiinnostukseni ja ihailuni herätti tuo ihastuttava tapetti. Se on aivan mahtavan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, että tapetti kiinnittää huomion, onhan se todellakin aika näyttävä <3

   Poista
 2. Pellavalakanat on ihania. Todella kutsuva ja kaunis kokonaisuus <3

  VastaaPoista
 3. Onko uutta yhteistyötä tulossa slwnnuskoodineen

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top