Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kotiin on nyt ihana tulla!


suuri kranssi

tee itse jouluinen kranssi


jättikranssi
kuinka valaista sisäänkäynti

Viikonloppuna laittelimme meidän sisääntuloa jouluisemmaksi, sopivasti saatiin myös vähän luntakin tänne länsirannikolle. Onhan se vaan niin, että jouluiset koristukset, näyttää niin paljon kauniimmalta, kun maa loistaa valkoisenaan. Lumi ja pakkanen on saanut minut ihan höpsähtämään tulevasta joulusta, olen innokkaasti koristellut kotia jouluun ja askarrellut kaikkea ihanaa. 

Väkersin kuvissa näkyvän suuren kranssin rottinkirenkaan ympärille. Käytin siihen enimmäkseen kuusenoksia, mutta seassa on myös mustikan- ja puolukan varpuja ja kuivia vihreitä heiniä löytyy myös ja leikkasin myös piuutarhamme ruusupuskasta muutaman oksan tuomaan hieman punaisuutta kaiken vihreyden keskelle. Kranssista tuli niin suuri, että se on näyttävä ihan vaan nojaillessaan rappusten vieressä, ovessa roikkuu minun aiemmin tekemäni pienempi kranssi. 

Valoa sisäänkäyntiin tuo kuistin ikkunoissa tuikkivat rottinkiset joulutähdet ja tallilyhdyistä koottu valosarja rappusten kaiteessa. Parvekkeen kaiteeseen ripustimme havunauhan, jossa myös tuikkii pienet kauniit valot. 

Ihanaa isenäisyyspäivän iltaa <3 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Nyt on kyllä kaunista! Meillekin tuli lunta ja pakkanen ja se tuntuu aivan ihanalta.
  Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lumi ja pakkanen tekee kyllä heti niin jouluisen fiiliksen <3 Ihanaa joulun odotusta myös sinulle <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top