Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kiire tuli, mutta onnistuin!

itse tehty adventti kynttelikkö

tee itse helppo kynttelikkö

diy adventtikynttelikkö

diy adventtikynttelikkö


Eilen Instagramia selaillessani, havahduin että minullahan ei ollenkaan adventtikynttelikköä. Tuntui, että kaikilla muilla ja oli ja pitihän siinä kiireesti sitten lähteä kaivelemaan kaappeja. En muistanut yhtään minkälaisia väkerryksiä minulla on aikaisempina vuosina ollut ja en siinä tohinassa, jaksanut kaivella vanhoja kuviakaan. Olin varma, että keksin jotakin. 

Löysin heti ensimmäisestä kaapista neljä vanhaa lasipulloa ja siitä se idea sitten lähti muokkautumaan. Ensitöikseni päätin kuitenkin sovittaa kynttilöitä pulloihin ja eihän ne tietenkään niihin mahtuneet. Vanhoissa pulloissa tahtoo olla niin kovin pienet suuaukot. Pulloihin on saatavilla erikseen kynttiläpidikkeitä, mutta minun piti saada valmista tietenkin heti, enkä muutenkaan halua nyt ostaa mitään ylimääräistä. Oli siis pärjättävä niillä mitä oli, niinpä aloin veistelemään kynttilöitä pulloihin sopiviksi ja sainkin niistä oikein hyvin istuvia. 

Lasipullot näyttivät kuitenkin vähän tylsiltä pelkillä kynttilöillä, niinpä lähdin omaan metsikköömme heilumaan otsalampun ja leikkureiden kanssa. Leikkasin kuusesta neljä pientä oksaa ja työnsin ne vedellä täytettyihin pulloihin. Vieläkin asetelma kaipasi jotain jujua ja lämpöä. Niinpä asettelin pullot teak-alusen päälle ja sekaan laitoin vielä muutaman männynkävyn, kuivatun appelsiinin siivun ja pari söpöä metsäneläintä pääsi myös tätä asetelmaa sulostuttamaan. 

Nyt tämä suloinen asetelma, ihastuttaa meidän ruokapöytää ja olen kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen. Mikä ihaninta, kaikki tarpeet löytyivät omasta takaa. Huh, kiire meinasi tulla, mutta nyt minullakin on adventtikynttelikkö.

Mukavaa uutta viikkoa <3 

<3 Pauliinaa


Kommentit

 1. kaunis.minä en uskalla polttaa tuolla lailla kun on korkea ja kissa voi kaataa.minä muistan aina että vanhat pullot oli isosuisia uudempiin verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. me poltamme kynttilöitä tietenkin aina vahditusti ja voihan sitä aina hankkia myös led-kynttilöitä <3 Minusta nämä tosi vanhat lasipullot ovat tosi pienisuisia, nykyisiin lasipulloihin kynttilät ovat sopivampia.

   Poista
 2. Söpö kokonaisuus! Mulla ei ole adventtikynttelikköä, vaikka muuten joulu jo näkyykin pikku hiljaa kotona.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top