Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Viikonlopun kirppislöydöt!

Ihanaa pitkästä aikaa tehtiin viikonloppuna oikein kunnon kirppiskierros, kahtena päivänä ehdittiin kiertää todella monta kirpputoria ja tulihan niitä löytäjäkin tehtyä. Meillä oli rakas ystävä pariskunta kylässä ja meillä on aina tapana yhdessä kierrellä kirppiksiä.  Tällä kertaa kiertelimme kirppiksiä Kokemäellä, Harjavallassa, Eurassa ja Porissa. 

kirpputorilöytöjä satakunnasta

Ensimmäisenä löytönä esittelen, Kokemäen Tuohitorilta ostamaani viuhkaa. Olen katsellut tätä kyseistä esinettä aikaisemminkin, mutta kun en ole keksinyt paikkaa niin se on jäänyt ostamatta. Nyt keksin paikan, joten kaupat tuli. En todella osaa sanoa mikä minua tässä viehätti, jotenkin tässä viuhkassa oli erityisen kaunis värimaailma ja riikinkukot vetoavat minuun aina. Myös viuhkan puuosat olivat saaneet juuri sopivasti ajanpatinaa. Maksoin tästä 12 euroa. 



vaatteita kirpputorilta

Eurasta kirpputori Löytökehästä ostin niin täydellisen neuletakin, tässä iski minuun ihan kaikki. Värit ja kuvio on ihan täydelliset minulle ja mikä parasta olinkin etsinyt itselleni uutta neuletakkia, joten nyt sellaisen löysin. Tämä täysin käyttämättömän oloinen yksilö maksoi 10 euroa. 


Euran Löytökehästä löytyi myös tämä niin kasari/ysäri kukkapylväs hirvitys, rakasta puolisoani lainatakseni :D  Lupasin hänelle kuitenkin, että ei tämä nyt ihan tälläisenään meidän sisustukseen päädykään ja pienen keskustelun jälkeen kukkapöytä lähti mukaan. 

Tämän aion tosiaan muokata ja voin vannoa, että jo nyt, että siitä tulee ihana karkki meidän kotiin. Kädet suorastaan syyhyävät, että ehtisin käymään tuon kimppuun. Maksoin tästä 15 euroa. 

musta kukkaruukku arabia

Kaksi mustaa kukkaruukkua löytyi Euran kirpputori Pehtoorista. Pienempi ruukku on Arabian, siinä ei valitettavsti ollut aluslautasta, mutta tähän ruukkumalliin onneksi sopii musta savialunen. Isompi ruukku on vanha tanskalainen saviruukku, siinä oli pieni rikko reunassa, mutta sen sai helposti mustalla tussilla piiloon. Molemmat ruukut maskoivat 50 senttiä kappaleelta, joten olivat kyllä todella edullisia löytöjä. 


Kauniita simpukoita minun on vaikea vastustaa, varsinkin jos hinta on edullinen. Tämä pussillinen maksoi euron. Käytän näistä osan askarteluun ja osa päätynee kaktusasetelmiin. 

arabia raija uosikkinen herkku

Arabian Herkku-sarjan munakasvuuan löysin Euran Kirputtomalta. Kuvio on Raija Uosikkisen suunnittelema ja sarjan astioita on valmistettu vuosina 1957-62. Maksoin tästä 10 euroa ja mielestäni hinta oli varsin edullinen. 

norjalainen lautanen käsinmaalattu

Porin Patakirppikseltä nappasin matkaani pienen käsin aalatun norjalaisen lautasen. Tässä ihastuin väristykseen ja kauniin herkkään kuvioon. Maksoin tästä kolme euroa. 

kirppislöytöjä

Kynttilöitä ostan kirppiksiltä usein, koska niitä saa usein tosi edullisesti ja monesti vanhat kynttilät ovat myös todella laadukkaita. Nyt löysin kuusi vaalenpunaista ja yhden keltaisen kierrekyntillän, koko setti maksoi kaksi euroa. Kyntillät ostin Harjavallan kirpputori Japperista. 

lasipurkeista kynttilälyhtyjä

Kynttilälyhdyiksi sopivia lasipurkkeja ostin sieltä sun täältä, maksoin näistä euron tai kaksi kappaleelta. Aion tuunata näitä vähän erilaisiksi ja uskon, että näistä tulee aika ihania joululahjoja. 

kirppislöytöjä

Pieni messinkinen norsu pääsi mun messinkieläinten viidakkoon, nappasin tämän matkaani kahdella eurolla Kirpputori Pehtoorista Eurasta.

mistä tehdä parhaat kirppislöydöt

Suloinen pieni rottinkihylly oli pakko napata matkaan, näin heti, että se sopisi niin hyvin meidän pihasaunan eteiseen. Kaikki lyhdyt on myös löytyneet kirpputorilta, viikonloppuna löytyi maassa oleva ja sekä hylly, että lyhty tarttui mukaan Friitalasta kirpputori patakakkosesta. Hylly maksoi 20 euroa ja lyhty 3 euroa. 

Nyt on taas ihania uusia juttua kodissa ja myös projekteja, joten ei varmasti käy tämä elo tylsäksi. Vielä, kun ehtisi jossain vaiheessa toteuttamaan kaikki suunnitelmat. Eiköhän sitä telven pimeydessä suorastaan kaipaa käsille tekemistä.

Ihanaa uutta viikkoa!

<3 Pauliina


Kommentit

  1. kiva kukkapylväs ja hylly.olisin kerran saanut työnantajalta valkoisen samanlaisen käytetyn hyllyn.arvaa että harmittaa kun en ottanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, mutta ehkä sellainen tulee vielä vastaan jonain päivänä <3

      Poista

Lähetä kommentti

back to top