Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Meidän pihasaunan kesäilme!

sauna pukuhuone

saunan pukuhuoneen sisustus

Meidän pihasauna on meille todella rakas, se on ahkerassa käytössä ympäri vuoden. Erityisen ihanaa on laittaa pihasaunan eteinen ja pukeutumistila kauniiksi, tykkään somistaa sen aina vuodenaikojen mukaan. Nyt juhannuksena saunan eteinen sai koristukseksi koivunoksia ja tietenkin luonnonkukkia.

Kukkien kerääminen teiden pientareilta on jo itsessään niin ihanaa puuhaa, on niin mahtavaa, kun luonto ja oma puutarha tarjoaa näin kesäisin valtaisan lähes ehtymättömän "kukkakaupan". Varsinkin kauniita, mutta sitäkin haitallisempia lupiineita on hyvä kerätä maljakkoon, jotta niistä päästäisiin joskus eroon. 
Meidän sauna sijaitsee meidän vanhassa vuonna 1947 rakennetussa piharakennuksessa, tila jossa nyt saunomme on ollut aikoinaan putka. Tästä muistona on kalterit saunan ikkunoissa. Talomme on aikoinaan konstaapelin rakennettuma ja ilmeisesti siihen aikaa on ollut ihan normaalia tuoda "työt kotiin". 

Emme halunneet remontoida peseytymistiloja liian hienoiksi, vaan täällä saa todellakin näkyä rakennuksen historia. Rosoiset tiiliseinät, vanhat kuluneet ovet ja kulunut betonilattia, luovat tänne ihan omanlaisensa tunnelman. Toki jossain vaiheessa seinät voisi saada uuden kalkkimaalin ja tummunut puuovi voitaisiin öljytä, jotta se olisi helpompi pitää puhtaana. 

saunan pukuhuone kutsuvaksi

saunan pukuhuone kutsuvaksi

pihasaunan pukuhuoneen sisustus

saunan pukuhuoneen sisustus

pihasaunan pukuhuone

Vietimme juhannuksen ihan kotona, sauna ja grilli oli kuumana koko juhannuksen ja nautimme vaan oman puutarhan tunnelmasta. Kohta onkin kesäkuu jo ohi, toivottavasti tämä kesä jatkuu yhtä upeana kuin se on tähänkin asti ollut.

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Ompa kaunista!

  Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään? Entä miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen päivässä / viikossa?

  Aurinkoista kesän jatkoa!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikeinta tällä hetkellä on malttaa istua koneelle, eniten houkuttaa ulkona oleminen ja auringosta nauttiminen <3

   Aurinkoista kesän jatkoa myös sinulle <3

   Poista
 2. Söötti saunarakennus! Ja mikä upea historia!! :O Ei monella olekaan omaa putkaa. :D Toivotaan, että kesä jatkuu kuten tähänkin asti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top