Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Värikästä vappua!Se olisi sitten vappu ja minun lemppari kuukausi käsillä. Ei olla tänä vuonna kyllä mitenkään valmistauduttu vappuun, mutta eiköhän sen pysty viettämään ilman sen kummempiakin valmisteluja. Oikeastaan tämä on meille ihan tavallinen viikonloppu, varsinkin nyt kun ei voi mitään juhlia sen kummemmin pitää. Vappupäivän brunssin ajattelimme kyllä kattaa kasvihuoneeseen, niin on jotain pientä kivaa tähän viikonloppuun. Kasvihuoneeseen vaan pienet lämmöt päälle niin tarkenee. Tämä vappu tullaan siis viettämään ihan rauhassa kotioloissa, kesäkeittiö olisi tarkoitus siivota kuntoon, jotta se olisi sitten valmiina, kun ilmat tästä lämpenee. 

Toukokuu on niin ihanaa aikaa, kun luonto alkaa heräämään ihanaan vihreyteen ja koko kesä on vielä edessä. On ihana seurata mitä kaikkea puutarhasta putkahtelee esille ja saa suunnitella kesän puutarhahommia. Tosin me teimme viime vuonna niin paljon kaikkea puutarhassa, että tänä vuonna ei meillä kovin suuria suunnitelmia puutarhan suhteen ole. Toki sitä varmasti jotain pientä tulee näperreltyä, mutta yritämme keskittyä lähinnä ylläpito puuhiin ja nautisekeluun. Vanhoja kesäkuvia katsellessa sitä kyllä jo kovasti odottaa sitä aikaa, kun saa nauttia lämpimistä ilmoista puutarhassa. 

Ihanaa ja rentouttavaa vappua teille jokaiselle!

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Tää oli ihana kuvapläjäys :) Mä tuun hyvälle tuulelle teidän kodin runsaudesta - sitä on ihana katsella.

  Hyvät Vaput sinne <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!! Toukokuu on myös mun lempikuukausi, huomenna se alkaa <3!!
  Hauskaa vappua :)
  Mira

  VastaaPoista
 3. Kaapo leikkisänä vappuhattuineen. On se komee poika!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa vappua!! Mekin olemme kaikessa rauhassa kotosalla. Ehkä joku pyörälenkki lähialueelle vaan. Olen niin samaa mieltä, että toukokuu on ihastuttava kuukausi! Kaikki on kasvussa, kesä jo vähän täällä, kaikki vielä edessä. Seikkailua! Tuo teidän kissatelevisio on kyllä söötti. Ja hyvää ohjelmaa aina. :D Kattelen tota teidän keittiön sitruunatapettia ja se kiehtoo joka kerta. Mulla on lapsuudenkodin yläkerrassa pieni huoneisto, 50-luvun talossa, jota aion remppailla lähivuosina. Jotenkin tuo sitruuna sopisi sinne kyllä myös. Ja ainahan mä tykkään noista sun kukkaruukuista, sekä kahvikupeista! <3 (Multa löytyy YKS samanlainen kuppi!:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuu on kyllä aivan huikean ihana kuukausi, onneksi se on nyt täällä ja saa nauttia ja katsella luonnon heräämistä. Keittiön tapetti on kyllä ihana, tuo ihanaa iloa ihan kaikkina vuodenaikoina <3

   Poista
 5. Ihanan värikkäitä kuvia! Toukokuu on mahtava kuukausi: kesä vielä edessä, mutta luoto alkaa vihertää ja lämpimämpiä ilmoja luvassa <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top