Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ihanat hehkuvat pionit!

Viime viikonlopun aurinkoiset ja lämpimät ilmat ovat muisto vaan ja puutarhahommat ei oikein nyt innnosta. Niin kylmä ja jäätävä pohjoistuuli puhaltaa ja vähän väliä sataa räntää, tekee todellakin vaan mieli heittäytyä sohvan nurkkaan vällyjen alle ja nauttia kodin lämmöstä. Tänä viikonloppuna ei siis puutarhahommat oikein edenneet, mutta eiköhän niitä lämpiä päiviäkin ole vielä tiedossa. Puuhaillaan ulkona taas sitten, kun aurinko hellii meitä. 

Tätä harmaata sunnuntaita piristi upeat juuri avautuneet pionit, jotka puolisoni oli napannut mukaan kauppareissulta. Vuoden ensimmäiset pionit ovat aina yhtä maagisia, pioni on niin upea kukka ja olen onnellinen, että puutarhastamme löytyy montaa eri väristä pionia. Niiden kukintaa odottaa joka vuosi yhtä innokkaasti, onneksi ehdin lannoittaa kukkapenkit ennen sateita, jospa se takaisi entistäkin komeamman kukkaloiston tälle vuodelle. upeat pionit

pionit kukkimaan


Upeat voimakkaan pinkkinä hehkuvat pionit näyttävät minusta ihanalta vanhaa ruskeaa lasia vasten, se saa pionit hehkumaan vieläkin voimakkaamman värisenä. Voisin vaan istua tuossa sohvalla ja ihailla tätä upeaa kukkaloistoa. Mikäs estää niin tekemästäkään, onhan tänään juuri täydellinen sää löysäilyyn ja oleskeluun. 


ihant pionit

Kaunis pionikimppu on kyllä paras kympin sijoitus, niin paljon se antaa iloa ja väriä kotiin. Varsinkin tälläisinä aikoina, kun kotona tulee oltua paljon, suosittelen sijoittamista leikkokukkiin. Pieni lovi lompakkoon, mutta suuri sijoitus mielen piristämiseksi. 

Onko sulla kotona aina tuoreita kukkia?

Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Vaikka tykkäsinkin siitä teidän Rondo- tuolista paljon, niin silti jotenkin sen poissaolo tekee näemmä hyvää teidän olohuoneen värimaailmalle. Ihanan raikasta <3 Tuo Kaunisteen viltti on mulla haaveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, jotenkin koko huoneen värimaailma raikastui ihan älyttömän paljon <3 Se viltti onkin aivan ihana.

   Poista
 2. No näyttää kyllä erittäin kauniilta! Rakastan pioneja! Harmi vaan kun täällä ei myydä semmoisia erikoisuuksia. En tiedä pitäiskö puhua kauppiaalle, vai lähteä oikein kaupungista ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä pioneita löytyi ihan lähi k-kaupasta <3 Kannattaa vinkata kauppiaalle <3

   Poista
 3. Todella kaunis väriyhdistelmä tuossa maljakossa ja pioneissa! Tummanpunaiset pionit on mun suosikeita, mutta niitä on ehkä harvemmin saatavilla, tai ainakaan en ole niitä juurikaan kukkakaupassa nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihastuin siihen itsekin kovun <3 Punaiset pionit on myös upeita, mutta totta niitä harvemmin näkee.

   Poista
 4. Upeat pionit oikein hehkuvat tuota ruskeaa lasia vasten! Huonolla säällä voi hyvällä omallatunnolla keskittyä vain oleiluun ja kauneuden ihailuun. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että pitäisi osata paremmin keskittyä välillä vaan olemiseen ja nautiskeluun, se on tärkeä taito <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top