Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Askartelukaappi!

askartelukaappi

vanha kaappi maalaaminen

Voi tätä meidän suloista kaappivanhusta, olen siihen vaan aivan totaalisen rakastunut. Kyllä kannatti nähdä vaivaa tämän upean kaapin vuoksi, koska nyt tämä upea vanhus on todellakin olohuoneemme kruunu. Tälläiselle suurelle kaapille oli myöskin todellinen tarve, sillä minun askartelutavarani ovat olleet hujanhajan pitkin kotiamme, koska niille ei ole ollut kunnollista säilytystilaa. Olin ihan todella kyllästynyt siihen, että jouduin aina kaivelemaan kaikki kaapit läpi, jotta löysin etsimäni. 

Nyt tilanne on toisin, sain tähän kaappiin kaikki hyvään järjestykseen ja miten ihana niitä tavaroita on kaivella tämän kauniin kaapin uumenista. Olen vielä suunnitellut, että yrittäisin kerätä jostain kenkälaatikoita, joita sitten päällystäisin tapetin jämillä, siten saisin kauniita ja peremmin tyyliini sopivia säilytyslaatikoita. 


Nyt täällä on vähän tälläinen sekalainen seurakunta säilytyslaatikoita, mutta hyvähän se on käyttää jo olemassa olevia laatikoita. Tämä kaappi vetää ihan uskomattoman paljon tavaraa sisäänsä. Laatikoihin sain lajiteltua muun muassa teipit, langat, askartelupaperit, kranssitarvikkeet jne. Ihanaa, että tänne kaappiin jäi vielä tyhjääkin tilaa, koska minulla on tapana aina innostua uusista jutuista niin on hyvä, että uusille tarvikkeille löytyy jatkossakin tilaa. 

Kaapin päälle tein kollaasin, jonne päätyi rakkailta ystäviltäni synttärilahjaksi saamani kaunis bambitaulu, äitini virkkaama suloinen kranssi, itse tekemäni ryijy ja savesta väkertämäni seinäkoriste.
Värikäs taulu on myös omaa käsialaani. Halusin seinälle raikkaita ja vaaleita värejä, jotta ne raikastaisivat entisestään tätä tummaa seinää. Onhan se kevätkin tulossa ja pastellinen värimaailma näyttää niin kauniilta kevätauringon loisteessa. 

talukollaasi

täydellinen vaaleanpunainen maali

vihreä nappula kynttilänjalka

Löysin kirpparilta nämä suloiset kotimaista tuotantoa olevat vaaleanpunaiset kynttilät, täydellinen väri tähän kevääseen. Kuusi kynttilää kustansi yhteensä 2 euroa, joten ne eivät olleet hinnan kiroissakaan. Iittalan vihreät nappula kynttilänjalat olen myös joskus napannut kirppikseltä mukaan, tätä väriä ei taideta enää valmistaakaan. Vaaleanpunainen Arabian sointu-sarjan kynttilänjalka on myös vanha ja erittäin rakas kirppislöytö.

asetelma vanhan kaapin päällä

Viherkasvit tuovat ihanaa eloa ja raikkautta tähän kaapin päälle tehtyyn asetelmaan, luulenpa vaan, että jukkapalmu ei tässä pimeähköllä seinällä pärjää. Taidan sen vielä vaihtaa meidän makkarissa olevaan traakkipuuhun, koska se pärjää hyvin myös hämärämmissä olosuhteissa. 

Kokonaisuudessa olen tähän näkymään nyt todella tyytyväinen, eikä minulla ole enää tarve lähteä hirsiseinää piilottamaan. Enää seinä ei tunnu liian hallitsevalta, kiitos näiden vaaleiden ja raikkaiden sävyjen. 

miten sisustaa kaapin päällinen

Mahtavaa, kun taas yksi kohta kodista on saanut uuden raikkaan ilmeen. Nyt meillä on suunnitteilla pientä freesausta ja säilytystilojen parannusta meidän kylppäriin. Tämä aika, kun on tälläinen, että ei oikein missään viitsi käydä niin ihanahan se on keksiä kaikenlaista pientä puuhaa kotona.

Ihanaa alkanutta helmikuuta teille jokaiselle <3 

<3 Pauliina

Pssst. Edellisessä postauksessa on käynnissä arvonta, käy osallistumassa jos et vielä sitä ole tehnyt.

Kommentit

 1. Toi kaappi on aivan mahtava vasten hirsiseinää 😍 ja näkymä teidän olohuoneesta ruokasaliin on nykyään niin kaunis, että sydän teki pari extralyöntiä tuon ekan kuvan kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös niin paljon tästä yhdistelmästä, sävy raikasti niin ihanasti tämän näkymän <3

   Poista
 2. Onpa kyllä todella kaunis kaappi, joka sopii vielä täydellisesti ympäristöönsä!

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin arvonnan myötä blogisi ja täytyy sanoa että sisustusmakusi on täydellinen! Jostain tällaisesta itse haaveilen, kun joskus pääsee opiskelijaluukusta pois... Koitan kuitenkin sisustaa tätäkin kämppää kivemmin ja siihen liittyen olisikin kysymys - ajattelin tehdä myös jotain tuollaisia oksasta roikkuvia seinäkoristeita, makrameeta tms, mutta mitenköhän oksat tulisi käsitellä jos kerää ne vaan ulkoa? :)

  -saya

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanaa kun löysit tänne värikkääseen maailmaani <3 Mä olen vaan kuivattanut okast, enkä niitä sen kummemmin ole käsitellyt.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top