Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Koristeita savesta!

Innostuin täällä taas askartelemaan ja tällä kertaa käsissäni syntyi seinä- ja joulukoristeita savesta, käytin Das merkkistä ilmassa kuivuvaa savea. Seinäkoristeissa käytin valkoista ja terrakotan väristä savea ja osaan palasista sekoitin näitä molempia, jotta sain luotua sellaisen hauskan marmoroidun värityksen. Laitoin valkoisen sekaan pieniä palasia terrakotan väristä savea ja kaulin ja pyörittelin niitä sekaisin niin kauan kuin väritys miellytti minua. Osa näistä seinäkoristeista päätynee pukinkonttiin ja yhden pidän itselläni. 

pukinkontiin itsetehtyjä lahjoja

Jokaiseen palaseen tein pillillä reiät, josta ne sai sitten sidottua narulla kiinni toisiinsa. Suunnittelin valmista seinäkoristetta jo hieman tehdessäni näitä palasia, jotta tiesin teenkö reiät ylös ja alas. Kuviot kaulittuun saveen tein juomalasilla ja piparkakkumuoteilla. Pienet pallot pyörittelin käsin.  Sidoin palaset yhteen rennosti juuttinarulla ja koko komeuden laitoin roikkumaan omenapuun oksaan. 

Minusta näistä tuli ihanan rouheita koristuksia ja näissä todella näkyy se, että nämä ovat tehty käsin. Toivottavasti myös lahjansaajat tykkäävät näistä. 

itsetehtyjä lahjoja joulu

tee itse helpot joulukuusen koristeet

Kuuseen tulevat joulukoristeet viimeistelin akryyliväreillä ja tusseilla. Halusin tehdä tälläisiä aika simppeleitä koristuksia ja sävyinä käytin aika haaleita pastellisia sävyjä. Näitä voi jokainen koristella ihan mielensä mukaan ja taatusti saa persoonalliset joulukuusen koristeet. Lapsien kanssa näitä on varmasti ihana koristella. Valmiisiin koristeisiin laitoin siimaa, joilla ne saa sitten kuusenoksille keikkumaan.

diy joulukuusen koristeet

tee itse joulukuusenkoristeet

Mukavaa uutta viikkoa <3 

- Pauliina

Kommentit

 1. Nuo sopisivat erinomaisesti joulukuuseeni! Todella hienoja

  https://suninidea.blogspot.com/2020/12/kalorit-laskeva-lautanen-ja-lasi.html

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallista joulunodotusta!💜

  Poikkeaako sinun joulunvietto jollain tavalla tänä vuonna?

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me vähän pienemmällä porukalla tänä vuonna joulua juhlitaan <3

   Poista
 3. Kaarinassa Lasten Seesamissa on käynnissä yhdet niistä harvoista joulumarkkinoista, joita tänä vuonna järjestetään. Siellä, 40 kädentaitajan tuotteiden joukossa, oli myös ihanaa keramiikkaa! Itse ostin juurikin pieniä koristeita, mutta jäin vielä miettinään niitä (puuro)kulhoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, että edes joku tapahtuma on pystytty järjestämään. Joulumarkkinoilla on aina niin ihana tunnelma <3

   Poista
 4. erikokoisista piparimuotoisita ois ehkä tullu kiva joulukuusi?kasaamalla päällekkäin

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top