Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Sadepäivän puuhia!Pitkästä aikaa on oikein kunnon sadepäivä, sellainen joka on kuin tehty sisällä rentoutumiseen ja oleiluun. Lämpöisinä ja aurinkoisina päivinä minä kun en malta ollenkaan olla sisällä, puutarhassa on niin ihana puuhastella. Heittäydyin ihan sohvalle makoilemaan ja selailemaan sisustuslehtiä, siinä pötkötellessäni ja sateen ropinaa kuunnellessani, katseeni ajautui taas kerran meidän liian synkän näköiseen hirsiseinään. Se näytti jotenkin niin tunkkaiselta, että piti heti ryhtyä tekemään asialle jotain. Niinpä makoilu sai jäädä ja riisuin siltä seisomalta kaikki liian tummanpuhuvat taulut pois seinältä ja tilalle asettelin viherkasveja ja kätköistäni löytyneitä raikkaana hehkuvia tauluja. 

Seinälle pääsi muun muassa itse tekemäni ryijy ja Pantonen postikorteista jo vuosia sitten näpertelemäni taulu. Viherkasveille täytyy vielä virittää talveksi valo, toki anopinkielet ja kultaköynnös pärjäävät hyvin myös hämärämmissä olosuhteissa, mutta siro-liuska aralia viihtyy paremmin valossa. 

Tauluseinän tekeminen

Tauluseinä

Tauluseinä olohuoneeseen

Tauluseinän tekeminen

Tauluseinältä löytyy nyt kaiken kaikkiaan kolme sellaista taulua, jotka olen saanut Instagram-seuraajiltani. Olen ihan todella otettu niistä jokaisesta, aivan ihania ja todella lahjakkaita ihmisiä on kyllä maailma pullollaan. Pantonen taulun päällä olevan taulun on tehnyt espanjalainen taiteilija Gemma Bordes. Radion päällä nojailevan taulun on maalannut Saksan Berliinissä asuva Melanie. Vasemmalla ylimmän olevan on tehnyt taitava Riikka Muikku

Tauluseinän suunnitteleminen

Vaaleammat ja raikkaamman sävyiset taulut tosiaan raikastivat tumman hirsiseinän ja nyt seinä ei häiritse minua enää yhtään niin paljon. Olen aikaisemminkin kertonut, että haluaisin tämän hirsiseinän piilottaa, koska tuntuu, että se näyttää hieman tunkkaiselta meidän puunväristen huonekalujen kanssa. Raikkaammilla tauluilla se sai nyt ainakin jatkoaikaa. 

Tämän seinän uudelleen suunnitteleminen oli niin mukavaa puuhaa, oli niin kiva puuhastella pitkästä aikaa sisällä. Minulla on tällä hetkellä kesäloma ja jos sadepäiviä tulee vielä lisää niin onneksi minulla on pieniä projekteja mielessä. Ei siis kannata jäädä harmittelemaan sadepäiviä, kun on kivaa tekemistä niin ei sadekaan haittaa. 

Olimme eilen kiertelemessä kirppiksiä yhdessä ihanan ystäväni Maran kanssa. Mara kirjoittaa Diagnoosi sisustusmania-blogia, on niin mahtavaa tehdä saman henkisten ihmisten kanssa oikein kunnon kirppiskierroksia. Yritän pian kuvailla löydöt myös teille. 

Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa viikonloppua <3 

<3 Pauliina

Kommentit

back to top