Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Rumat asiat piiloon!

televisio piiloon
Inhoan lähes kaikkia nykyajan vempeleitä, erityisen paljon inhoan televisiota. Se on minusta yksi rumimpia asioita joita on olemassa,  silti  televisio löytyy lähes jokaisesta taloudesta. Minäkään en ole halunnut luopua kokonaan televisiosta, koska olemme niin vanhanaikaisia, että katsomme ohjelmia pelkästään televisiosta. Meiltä ei löydy mitään suoratoistopalveluja. Harvoin televisiota tulee katsottua, mutta välillä on ihana rentoutua ja katsoa jotakin hömppää.

Tästä syystä piti miettiä minne ihmeessä tuon rumiluksen sijoittaisi, varsinkin nykyisessä kodissamme televisio ei oikein mitenkään istu sisustukseen. Me ratkaisimme tämän asian sijoittamalla television kaappiin piiloon. Kaunis kaappi kätkee sisäänsä myös rumat johdot ja muut tekniset härpäkkeet.

televisio piiloon
 pionit maljakossa
mikro piiloon

Meidän keittiössä on yksi ainoa alakaappi ja syy miksi se sieltä löytyy on mikro. Halusimme ehdottomasti saada mikron pois silmistä. Käytämme mikroa aika harvoin ja meitä ei ole haitannut yhtään, että se löytyy hieman hankalasta paikasta. Kalusteisiin sijoitettavaa mikroa en myöskään meidän retrohenkiseen keittiöön osannut ajatella. 

Tässä näkymässä minua häiritsee ainoastaan tuo teräksen värinen moccamaster, olen saanut keittimen 18-vuotis lahjaksi ja nyt saan uuden, kun täytän tässä kuussa pyöreitä vuosia. Uusi keitin tulee sulautumaan paremmin keittiömme värimaailmaan. 

mikron piilottaminen

kuinka piilottaa sähkökaappi

Kissanvessa piilotettiin hetki sitten vanhaan arkkuun, siitä löytyy juttua täältä(klik!). Kissanvessan yläpuolella on yksi rumilus, joka ei ilman piilottamista myöskään katseita kovin hyvin kestänyt. Seinältä löytyy tietenkin sähkökaappi. Sähkökaapin ympärille teimme vanhoista ikkunan pokista ja valeponttipaneelista kaapin. Nyt se sulautuu kauniisti muuhun sisustukseen. 

sähkökaapin piilottaminen

pionit maljakossa

Kuvissa esiintyvät pionit ei sinällään liity tähän postaukseen, mutta ne on minun tämän vuoden ensimmäiset pionit. Rakastan pioneita ja näissä kyseisissä on minusta aivan uskomattoman upea väritys. Siksi halusin kuvata näitä kaunottaria myös teidän ihailtavaksi. Vielä pitää odottaa pitkä aika, että pioneita saa napsittua omalta pihalta maljakkoon, mutta sekin aika tulee vielä. 

Toivotaan, että pian ilmat alkavat tästä lämpenemään ja saataisiin nauttia entistäkin enemmän pihalla puuhastelusta. Ihanaa uutta viikkoa <3 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Hyvin kätketty! Uusi Moccamaster... Keltainen vai vaaleanpunainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Uusi kahvinkeitin on kyllä moccamaster, mutta mintunvihreä <3

   Poista
 2. Tämä on hyvin mielenkiintoinen blogi! Oi tuo Moccamaster! Minulle kahviriippuvaiselle se on kallisarvoinen kone! Tuo Moccamasterinne on jo klassikko tuo teräksenvärinen. Sitä ennen meillä keitettiin aina pannukahvit. Ei kehdattu muille kertoa, ettei edes suodateta kahvia. Enemmistö ihmisistä paheksui epäterveellistä, rasvaista pannukahvia. Makoista kahvia pannullamme saimme. Puhtaana pidettiin pannu, porojen päällä ei seisotettu. Kauan sitten lapsuudessa vanhemmat keittivät sumpin pohjaksi. Hekin luopuivat siitä tavasta ja aina uusi kahvi hennottiin keittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Moccamaster todellakin on kallisarvoinen laite, onneksi meillä on nyt uusi sellainen. Sillä tuo vanha oli jo tiensä päässä, se särisi ja ääni pelotti. Mietin, että sen sähköissä taisi olla jotain vikaa. Pannukahveja meilläkin välillä keitellään, siinä on aina ihan se oma fiiliksensä.

   Poista
 3. Itsellä myös samat aatoksry tv:stä! Olisiko vinkkejä miten saisi miehen lämpimässä säilytettävät työkalut avohyllyistä, putkiosat jotka eksyvät aina pöytätasoille, uunin kaulalla olevat hitsauspuikot yms. pois silmistä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *aatokset ja erikoismerkit nauruhymiöitä :-D

   Poista
  2. Hmm, ei ole kyllä antaa vinkkiä tuohon :D Aika paha probleema sulla :D

   Poista
 4. Nuo kissat ihania; varsinkin Kaapo aina mukana katselemassa!

  VastaaPoista
 5. Ihana blogipohja <3 Ja oot kyllä ihanasti saanu telkkarin piiloon, se on oma inhokki myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telkkari on vaan niin ruma :D Ihanaa, että sitä ei tarvitse katsella koko aikaa.

   Poista
 6. Olen nyt lukenut tuon otsikon pari kertaa, että "rumat astiat piiloon" ja olen joka kerta yhtä ihmeissäni - eihän sulla ole rumia astioita, heh! Meillä oli vanhassa kämpässä telkkari tosi ovelasti piilotettu, nyt telkkaria ei ole enää laisinkaan. Inspiroiduin niin tästä postauksesta, että täytyy joku vastaava itsekin rustata. Hienoja piilotuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihanaa, kyllä niitä rumiluksia löytyy täältäki, valitettavasti :D Ihanaa jos sait tästä inspiraatiota.

   Poista
 7. Minullakaan ei ole maksullisia suorotoistopalveluita, mutta aika usein tulee katsottua ohjelmat silti tadletilta vaikka yle areenasta tai ruudusta.
  Vaikka on minulla televisiokin. Koko kaupan kaunein, valkoinen. Myyjä ei ymmärtänyt yhtään, kun juuri sen halusin (enkä esimerkiksi isompaa, se kun taitaa olla televisiomarkkinoilla se koko se juttu).

  VastaaPoista
 8. Ihana idea laittaa televisio kaappiin :) Kaunis koti <3 Mukavaa maanantai aamua :)

  VastaaPoista
 9. Meillä ei ole sen enempää televisiota kuin mikroakaan, joten kumpaakaan rumilusta/turhaketta ei tarvitse piilotella.
  Ja Moccamaster on limenvihreä.

  VastaaPoista
 10. Todellaa ihana keittiö ja talo sinulla.
  Minulla on tarkoitus myös laittaa mikro kaappiin piiloon uudessa (1950-l) keittiössäni, ja mietin, miten sait johdot piiloon?
  Meillä oli ennen myös telkkari kaapissa, mutta sitten halusimme enemmän tuumia siihen ja se ei enää mahtunut. Joten seinälle vaan. Nyt pitäisi miettiä järkevä ratkaisu DVD:n piilottamiseksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top