Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Keltainenhan siitä tuli!


keltainen seinämaali

Pohdin tuossa hetki sitten meidän keittiön ruokakomeroon ja sen takana olevaan seinään uutta sävyä. Tartuimmekin äkkiä tuumasta toimeen ja sävyksi valikoitu raikas keltaisen sävy. Tosin se ei ollut mikään niistä keltaisista, joita kotona pohdin. Tein lopullisen päätöksen vasta rautakaupassa. Seinien sävyksi valikoitui Tikkurilan värikartan sävy H301. 

Nyt koko nurkkaus keittiössä hohtaa niin ihanan aurinkoisena. Vaaleankeltainen sävy valaisi koko keittiömme. Vaikka valitsimme sävyn, joka on vaaleampi kuin tapetin keltainen niin minusta tämä uusi sävy sopii loistavasti yhteen Tapettitehtaan Appelsiini-tapetin kanssa. Tuntuu, että vaaleankeltainen korostaa kauniisti tapetin värejä. 
keltainen seinä

keltainen maali

Ihana Smegin jääkaappi tulee nyt paljon paremmin esille, kun se saa nojailla keltaista seinää vasten.  Tykkään myös kovasti tästä huoneesta toiseen toistuvasta pastellisen värikkäästä näkymästä, johon tummat lakatut ovet tuovat särmää ja syvyyttä. Vaalea, raikas ja silti värikäs värimaailma korostaa minusta kauniisti meidän puisia ovia. Eli minusta oikein toimiva kombo. 

keltainen seinä

keltainen maali

keltainen maali

keltainen maali

Tämä nurkkaus tuntui jännällä tavalla synkältä aikaisemmin, nyt tuntuu, että tänne pääsee valokin paremmin. Hassua, koska eihän tuo ruokakomero aikaisemminkaan mikään kovin tumma ollut ja seinähän oli aiemmin valkoinen. Ehkä se valoisuus sitten vaan johtuu tuosta, aurinkoisesta keltaisesta sävystä. Viherkasvit ja värikkäät esineet tulevat nyt todellakin edukseen tässä "aurinkonurkkauksessa". Täältä(klik!) näet miltä tämä nurkkaus näytti aikaisemmin. 

Mitäs tykkäätte meidän värivalinnasta? 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Taitaa olla aika lähellä sitä "kirnuvoita" kuitenkin? Hyvä tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika lähellä, tämä on vaan hieman puhtaamman värinen <3

   Poista
 2. Aurinkoinen ja valoisa sävy, tulee heti mieleen ikuinen kesä. Eevis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, tästä tulee kyllä niin iloiseksi <3

   Poista
 3. En voi olla tykkäämättä, sillä muutama päivä sitten maalasimme itsekin vierashuoneesta pari seinää keltaisiksi! Blogissa on juttua siitä jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa, täytyypäs käydä kurkkaamassa miltä teillä näyttää <3

   Poista
 4. Voi miten pirteä, mutta just hyvä sävy, kun ei ole liian räikeä!! Keltainen on myös hyvin omaperäinen valinta, joten pisteet myös siitä :). Kokonaisuus näyttää aivan ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on just niin ihanan raikas ja hempeä <3

   Poista
 5. Mä jäin miettimään ko katoin kuvaa, että miten niin maalattu, sehän oli jo aiemminkin keltainen? No ei ollutkaan, eli väri on ihan täydellinen tohon.

  VastaaPoista
 6. Teidän keittiö on niin herkullinen! Tykkäsin vanhastakin väristä, mutta keltainen on myös oikein söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minä niin rakastan tätä pastellista värimaailmaa <3

   Poista
 7. ovi olis olt kaunis mintunvihreänä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovea en halua maalata, kun se on alkuperäisessä kunnossa <3

   Poista
 8. Kaunis sävy, kivasti yhtenäisti tuota nurkkausta kun kaappi ja seinä ovat samaa sävyä. Puiset väliovet on myös upeat ja tuo eteisen katto myös.

  Näin keväisin tulee kyllä läiskittyä keltaista maalia sinne sun tänne. Itsekin maalasin juuri keittiön seinät keltaisiksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top