Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Olohuone pukeutui kevääseen!

Iloista alkanutta helmikuuta! Se olisi sitten tosiaankin helmikuun ensimmäinen päivä. Vettä sataa ja linnut laulaa, ei todellakaan ole siis kovin talvinen tunnelma. Olen jo kokonaan tullut siihen tulokseen, että talvi meni ohi ja kevät tuli suoraan syksyn jälkeen. 
Ainakaan näillä meidän leveysasteilla ei ole tietoakaan talvesta. Pohjoisessa varmasti eletään ihan erilaisissa fiiliksissä. Pahoittelut sinne tästä jatkuvasta kevätfiilistelystä.
Meillä kuitenkin tuntuu jo ihan keväiseltä, siispä vaihdoin jo kotiinkin keväisempiä värejä. Miten se voikin joka vuosi se tuntua niin mielettömän hyvältä, kun koti raikastuu ja pukeutuu vaaleampiin  väreihin. 

Vaikka toki tykkään syksyllä vaihtaa värit tummempiin ja syvempiin, paksummat ja raskaammat tekstiilit tuntuvat todella ihanalta pimeään vuodenaikaan. Kuitenkin aina valon lisääntyessä 
minulla on melkoinen kiire kerätä raskaalta tuntuvat tekstiilit pois ja tuoda tilalle kevyempiä materiaaleja ja vaaleita sävyjä. Keväällä minusta tuntuu, että koti tuntuu enemmän omalta. Ehkä sitä kaipaa silti sen vaihtelun, että nauttii taas vahvemmin omalta tuntuvasta värimaailmasta. 

Niinpä paksu punainen villamatto, samettiverhot ja muut raskaat tekstiilit on pakattu säilöön odottamaan seuraavaa syksyä. Nyt on aika hempeiden värien loistaa <3 

värikäs sisustus

värikäs sisustus

värikäs sisustus

värikäs sisustus

olohuoneen sisustus

Kuvausassarini taisi tietää, että hän näyttää aika hyvältä tässä pastellisessa värimaailmassa. Niin ahkerasti hän poseerasi kuvauksissa. Ihana Kaapo <3 

Olohuoneen sohva saa vielä hetken olla tummanvihreänä, mutta kun kuljetaan pidemmällä kevääseen niin sohva saa ylleen vaaleanpunaiset päälliset. Nyt on taas niin raikasta ja hempeää. Minä niin nautin.  

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille <3 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Ihanan raikasta pastellista kevättä jo!
  Ja hurmuri britti-assari sulla! <3
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapo on kyllä nii mainio assari, tylsäähän se olisi yksinään näitä kuvia räpsiä :)

   Poista
 2. Todella kaunis ja raikas koti 🧡
  Kissa myös valokuvauksellinen ja niin ihana ♥️ Sopii hyvin sisustukseen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kaapo on niin söpö, olen niin tytyväinen, että hän jaksaa aina toimia kuvausassistenttinani.

   Poista
 3. Oletteko tehneet tuon syvennykessä olevan hyllykön itse (ja miten), vai oletteko ottaneet jonkun vanhan syvennyksen itse käyttöön vai minkälainen tarina sillä on takana? Tosi mielenkiintoinen idea nimittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vanha oviaukko, jonka suljimme toiselta puolelta ja tälle toiselle puolella rakensimme hyllyt.
   Täältä löydät lisää juttua aiheesta:http://keltainenkahvipannu.blogspot.com/2018/02/vanhoihin-oviaukkoihin-tehdyt-hyllyt.html :)

   Poista

Lähetä kommentti

back to top