Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ne ensimmäiset!

Ensimmäiset tulppaanit saavat tälläisen kevään rakastajan suorastaan hykertelemään onnesta. Ymmärrän kyllä sen, että tässä ei ole talvikaan vielä kunnolla alkanut, mutta eihän tälläisessä kirkkaassa aurinkoisessa säässä voi muuta kuin ajatella tulevaa kevättä. Kaikkea sitä ihanaa valoa ja sitä fiilistä, kun maa alkaa puskemaan uutta kasvua. Kevät on joka vuosi niin ihmeellistä aikaa, olen syntynyt toukokuussa ja tuntuu, että se on myös se kuukausi, kun itsekin kunnolla herään. 

Tässä talven keskellä pari kimppua värikkäitä tulppaaneja, on todellakin lupaus keväästä. Se fiilis on vaan niin mielettömän upea,  kun huomaa, että pimeä ja synkkä vuodenaika on ohitse. Tulee se ihana tunne: me selvisimme sittenkin. Nimittäin kaikkein pimeimpinä aikoina minulla on aina sellainen olo, että tämä pimeys ei oikeasti lopu ikinä. 
Aamuisin töihin mennessä on pimeää, töistä tullessa on pimeää. Pimeys tuntuu vaan jatkuvan ja jatkuvan, kunnes yhtenä päivänä huomaa, että nyt se on tullut, kauan odotettu kevät. 

Aurinkoinen maanantai ja värikkäät tulppaanit ihanissa keltaisissa maljakoissa. Tämä oli minulle se hetki, että nyt voi oikeasti fiilistellä jo tulevaa kevättä. Tulkoonkin sitten vielä lunta ja pakkasta, niin ainakin valo lisääntyy koko ajan huimaa vauhtia. Se on se mitä minä eniten rakastan, valoa!

Oikein ihanaa ja toivon mukaan aurinkoista uutta viikkoa teille kaikille ihanille lukijoilleni <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Vielä en ole ostanut noita ensimmäisiä kevään merkkejä, mutta ehkä viikonlopuksi sitten. Ihanalta tuntuu kun valo lisääntyy ja päivät pitenevät.
  Mukavaa kevään odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta odottaa, että kevät saapuu. Rakastan niin kevättä <3

   Poista
 2. Tulppaanit ovat kyllä jees näin kevättä odotellessa... Ja pimeys on ihan hanurista minunkin mielestäni. Masentaa, kun aurinkoa ei näy päiväkausiin. Pitäisi kyllä ostaa tulppaaneja piristykseksi omaankin huusholliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne todellakin on, oikea lupaus tulevasta keväästä <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top