Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Makkarin uusi matto!


boho makuuhuone

Minulla kävi ihan todella hyvä tuuri, sillä voitin hauskan pyöreän villamaton Instagramissa järjestetyssä arvonnassa. Matto postitettiin minulle Espanjasta saakka, tämä kaunotar on Lorena Canalsin mallistosta.  Matosta tuli heti meidän kissojen lemppari löhöilypaikka, enkä kyllä yhtään ihmettele miksi. Onhan tämä matto nyt ihan mielettömän pehmeän ja lämpimän tuntuinen jalkojen alla, miksikäs se ei tuntuisi ihanalta myös kissan pehmeiden tassujen alla. Lisäksi tämä matto sopii minusta todella hyvin meidän makuuhuoneen värimaailmaan.

Makuuhuoneen ikkunassa olevat käsinkudotut pellavaverhot löysin pari vuotta sitten rompetorilta. Niiden myyjä kertoi, että hänen äitinsä oli kutonut verhot ja heiltä ei löytynyt niille paikkaa. Sain neljä verhoa kotiini 20 eurolla. Muistan vieläkin kuinka minua lähes hävetti ostaa käsintehdyt verhot niin edullisesti. Myyjä kuitenkin vakuutteli minulle, että hän tulisi vaan onnelliseksi jos verhot pääsevät käyttöön.

Niinpä verhot matkustivat meille ja ovat koristaneet kotimme ikkunoita siitä asti. Toinen verhopari roikkuu minun ompelutilan ikkunassa. Minusta verhot ovat aivan upeat ja niissä näkyy ihanasti se, että ne todellakin on tehty käsin. Niissä on kaunis, sellainen hieman rosoinen pinta.

pyöreä villamatto

Ennen kuin voitin tämän maton, olin ajatellut hankkia makuuhuoneeseen suuren villamaton, mutta yllättävän hyvin tänne sopivat nämä pyöreät pienemmät matot. Joten kyllä nämä veikeät pyöreät matot saavat tätä huonetta nyt jonkin aikaa koristaa. Makuuhuoneeseemme on kuin salaa tullut tuollainen, etten sanoisi melko boheemifiilis. Makuuhuoneen sisustus on oikeastaan melkoinen sillisalaatti, jossa on yhdistelty eri tyylejä. Jotenkin tälläinen lievä sekamelska silti miellyttää silmääni.

boheemi sisustus

boheemi sisustus

Sängyn päällä olevasta Frazada peitteestä oikeastaan lähti idea koko tämän huoneen värimaailmaan ja ehkä myös siihen boheemiin fiilikseen. Tässä huoneessa unet maistuu ja se on varmasti se tärkein juttu. 

boheemi sisustus

Ihanaa viikonloopua teille jokaiselle <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. On kyllä upea matto! Itsellä on makkarissa häälahjaksi saatu iso virkattu pyöreä matto. Miehen täti oli sen omin käsin tehnyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, no se matto on kyllä todellinen aarre <3 Ihana lahja <3

   Poista
 2. en pidä sillistä,mutta tällainen sillisalaatti on ihan kiva.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kivasta voitosta. Matto on kyllä jännittävän näköinen ja juuri passeli kissan tassujen alle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä oli kyllä varsin mieluinen voitto <3 Kissat kyllä rakastavat tätä myös <3

   Poista
 4. Ihana pörheä kissapallo sulostuttaa mattokuvia, oikea mattomannekiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Kerttu kyllä sopi näihin kuvauksiin mainiosti <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top