Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Yksi toteutunut unelma!

Yksi unelmani on käynyt toteen, nimittäin minun ottamat kuvat meidän kodistamme pääsivät koristamaan ihan oikean kirjan sivuja. Eikä minkä tahansa kirjan, vaan kotimme pääsi ihanaan Kanadassa julkaistun "Vintage Life" nimisen kirjan sivuille.  
Olen todella otettu tästä asiasta, tuntuu niin ihanalta, että kuvani todella kelpaavat näinkin hienoon julkaisuun. Minusta on myös ihan mahtavaa, että suomalaiset kodit näkyvät ja ne myös noteerataan maailmalla. 

Kotimme on varmasti monen ulkomaalaisen mielestä aika eksoottinen. Meidän kodista löytyy paljon hyvin tyypillisiä suomalaisia sisustuselementtejä, ensimmäisenä tulee mieleen meidän lukuisat  räsymatot, niitä ei juurikaan ulkomaalaisissa kodeissa näy. Lisäksi meiltä löytyy paljon suomalaista vanhaa lasia ja posliinia. Kotitalomme on hyvin tyypillinen vanha hirsitalo, jollaisia näkee lähinnä Suomessa ja Ruotsissa. 

vanhan talon keittiö

Tässä teille nähtäväksi kuvia tästä iloa ja väriä pursuavasta kauniista kirjasta. Tästä jää meille kyllä aivan ihana muisto. Hauska huomata, että jo näidenkin kuvien ottamisesta meidän koti on muuttunut aika paljon. Minkäs sille mahtaa, että huonekalujen siirtely on niin kovin mieluista puuhaa. 

vintage life book


Minun oman kuvan on napannut taitava valokuvaaja Mikko Kaaresmaa.

koti kirjassa

Hauskaa miten monta kuvaa meidän Kaaposta pääsi kirjan sivuille, taitaa muutkin olla aika rakastuneita tähän meidän hurmuriin. 

meidän koti kirjassa


Vintage treasures book

Toivottavasti saitte selvää kuvista ja tekstistä, kirjan kuvaaminen on aika haastavaa kun sivut heijastelevat valoa. No varmasti ainakin jonkinlaisen käsityksen saitte millaisesta jutusta on kyse. 

Tässä kirjassa on kaiken kaikkiaan hurjat 448 sivua. Ihanien vintage-aiheisten juttujen lisäksi, kirjassa on todella paljon kauniita ja inspiroivia kuvia. Jos innostutte tästä kirjasta niin se on tilattavissa Uppercase magzinen-sivuilta(klik!).

Nyt aurinko paistaa ulkona niin kauniisti, että lähden tästä laittamaan meidän kasvihuonetta syyskuntoon, yritän laittaa siitä teille huomenna kuvia. 

Ihanaa aurinkoista lauantaita teille kaikille <3 

-Pauliina

Kommentit

 1. Mahtava juttu! Enkä kyllä ihmettele yhtään, aivan ihana koti teillä kyllä on ja tietysti sitten vielä bonuksena Kaapo❣️

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kirjaan pääsemisestä! Hieno arvostuksen ele ja ihana muisto teille.

  Usein kun tulen blogiasi lukemaan, mieleen palaa Diana Vreelandin lause (taitaa olla dokkarinkin nimi): "The eye has to travel." Ottamiasi kuvia katsoessa, vaikka ei niissä olisikaan miun maun mukaisia värejä ja esineitä, saan aina ideoita oman kotiin - ja välillä ajatus jatkuu laajemminkin oman elämän rakentamiseen ja järjestämiseen. Sulla on sellainen jännä kauneuden silmä. Kirjoitat vielä niin hyvää suomen kieltä <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tästä jää kyllä ihan mahtava muistoi <3 Ja voi sinua, kiitos ihan valtavasti ihanista sanoistasi, tuli ihan tosi hyvä mieli. Tälläisten palautteiden saaminen on aina niin ihanaa ja hyvä syy siihen, miksi jaksan kirjoittaa blogia, kiitos <3

   Poista
 3. Hienoa! Pohjolan valo ja kaunis tyyli tulee hienosti kuvissa esille.
  Monta kaunista yksityiskohtaa kiinnittää huomion kodissanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minä myös rakastan tätä valoa, joka kodissamme on. Ihanaa syksyä sinulle <3

   Poista
 4. Hienoo kun meikäläistä "eksotiikkaa" pääsee maailmalle 👍
  Ja hurmaava Kaapohan kuuluu kalustukseen 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin ihan mhatvaa ja Kaapo nyt vie aina huomion kaikesta <3 :D

   Poista
 5. Ihania kuvia! Kyllä ansaitsi kotisi tulla esitetyksi kirjassa.

  VastaaPoista
 6. Onnea unelman täyttymisestä������


  VastaaPoista
 7. Teidän koti on harmoninen kokonaisuus,upeita värejä, kalusteita ja ihania tavaroita. Kyllä siinä riittääkin ihmettelemistä ja hyvä nähdä niidenkin jotka aina vaan ihastelee skandinaavista minimalismia , Onnittelut !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kovasti kiitos ihanista sanoistasi <3 Aurinkolista syksyä sinulle <3

   Poista
 8. Oi, mahtavaa! Paljon onnea - teidän koti todellakin kuuluukin esitellä tuon kirjan sivuilla, sen verran uniikki, kaunis ja inspiroiva se on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi <3 Tässä kirjassa oli kyllä ihan ilo olla mukana <3

   Poista
 9. Kaaposta on tullut instituutio (tai joku sopiva sivistyssana). Aina kun ihanan värikkäitä kuvia katsoo, niin etsii, että löytyykö mitään harmaata. Joka kuva tulee siis katsottua yksityiskohtia myöten, joten kannattaa katsoa, että mattojen hapsut on suorassa😉. Ps. En uskalla meidän maatiaiskolli Niksulle kertoa, että silmäilen myös muita miehiä.


  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top