Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Tervetuloa syksy!

Syksy saa sisustusinnon taas hiljalleen heräilemään, kun sisällä tulee vietettyä enemmän aikaa, alkaa kaivata kotiin hieman päivitystä. Iltojen hämärtyessä tykkään tuoda sisustukseen tummempia ja syvempiä sävyjä. Meidän olohuone on jo keväästä saakka ollut oikea pastellisävyjen ilotulitus, haaleita vaalenpunaisen ja keltaisen sävyjä pullollaan.
Minä todellakin rakastan niitä suloisen hempeitä sävyjä, mutta syksyllä on ihana luoda tummemmilla sävyillä pesä minne on ihana käpertyä suojaan syksyn sateilta. 

hakola lazy

Aloitin syksyisempien värien tuomisen kotiin, vaihtamalla meidän sohvaan tummanvihreät päälliset. Päällisiä vaihtamalla olohuoneeseen tuli heti syksyisempi tunnelma. Minä niin rakastan tätä täydellisen tummanvihreää pehmoista samettia. Oli kyllä niin oikea päätös, hankkia tähän Hakolan Lazy sohvaan kahdet päälliset. Vaaleanpunaiset päälliset pestiin odottamaan taas ensi kevättä. 

olohuoneen sisustus

asetelma olohuoneen pöydällä

Kohta alkaa olla oman pihan kukkien aika ohi, vielä kuitenkin sain sieltä kauniin kimpun kerättyä. Kohta täytyy taas turvautua kukkakauppojen valikoimiin. Löysin viime viikonloppuina kirpputorilta tuon pöydällä näkyvän suloisen keraamisen linnun, se on numeroitu 128/250 eli ilmeisesti näitä lintuja on valmistettu yhteensä 250 kapppaletta. 
Minulla ei ole aavistustakaan linnun tekijästä, mutta jokin siinä vaan sykähdytti. Minusta tämä näyttää nälkäiseltä lokin poikaselta, suloinen kuin mikä <3 

olohuoneen sisustus

Meillä on monta talvea jo ollut vihreät samettiverhot olohuoneessa, mutta nyt, kun meillä on vihreä samettipäällyisteinen sohva, tuntuu että vihreät verhot olisivat jo vähän liikaa. Niinpä päätin hankkia meille olohuoneeseen uudet verhot. Samettia tulevat olemaan nämä uudetkin, osaatko arvata minkäväriset verhot hankin? 

olohuoneen sisustus

hakola lazy velvet

olohuoneen sisustus

hakola lazy

Rakastan kesää, mutta täytyy myöntää, että tämä syksy tuntuu juuri nyt erittäin tervetulleelta. Kesällä tuntuu, että on aina hieman levoton olo, koko ajan pitäisi olla menossa jonnekin. Sen sijaan syksyllä, tuntuu, että saa oikeasti vaan olla ja rentoutua. 

Toki nämä asiat ovat lähinnä vaan oman pään sisällä, mutta kun ulkona on valoisaa ja aurinko paistaa kirkkaasti on vaikea käpertyä sohvalle ja rauhoittua. 
Syksyllä sateen vihmoessa ikkunaan, rauhoittuminen on oikeastaan pakollista, joten minun puolestani tervetuloa syksy ja ihanat rauhalliset koti-illat!

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Oi miten paljon voimaannuttavia värejä, ihana koti teillä!!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, itse saan väreistä todella paljon energiaa <3

   Poista
 2. Täällä on syksy otettua vastaan, torkkupeitot kaivettu esille ja tyynynpäällisiä vaihdettu. Ihanaa kotoilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotoilu on niin parasta ja juuri tähän aikaan vuodesta, se on erityisen ihanaa <3

   Poista
 3. Verhot sopivat tuohon mattoon hienosti. Kaunis koti, olkkari.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit nuo vihreät sohvanpäälliset. Uusien verhojen väri kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on uudet verhot olleet tovin ikkunassa, aluksi olin niistä aivan kauhuissani, mutta nyt olen alkanut tottumaan <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top