Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ihanat upeat auringonkukat!

Yksi varma merkki, josta tietää elokuun tulleen on ihanat auringonkukat. Unohdimme tänä vuonna kylvää niitä omalle pihalle, mutta onneksi auringonkukkia löytyi lähikaupasta. Ensi vuonna täytyy kyllä ehdottomasti kylvää näitä upeita kukkia myös omaan puutarhaan. Loppukuusta täytyy ehdottomasti mennä ihastelemaan kukkia pelloille, en tiedä mitään kauniimpaa kuin keltaisena hehkuvat auringonkukkapellot. 

Onneksi asumme sen verran maalla, että täällä ei pitkään tarvitse ajella, kun löytyy ihania kukkapeltoja. Vielä, kun löytyisi enemmän myös niitä paikkoja joissa saa ostaa kukkia kotiin viemisiksi, meidän lähellä oli aikoinaan pelto, josta kukkia sai kerätä ilmaiseksi. 
Mielelläni kuitenkin maksaisin viljelijälle muutaman lantin vaivannäöstä ja siitä ilosta mitä hän ohikulkijoille tuottaa.

kelimmatto

olohuoneen sisustus

Marimekon Urna maljakko on mielestäni ihan täydellinen näille kookkaille kukille. Ei tarvitse pelätä, että maljakko kaatuu kukkien painosta. Jo kolme kukkaa näyttää upealta, eikä auringonkukat mielestäni kaipaa seuralaisia maljakkoon, ovat ihan tarpeeksi näyttäviä ihan keskenäänkin. 

Auringonkukilla saa tuotua niin upeasti väriä kotiin, tuntuu kuin ne olisivat pieniä aurinkoja. Niitä katsomalla tulee aina niin hyvälle tuulelle. 

urna maljakko

auringonkukka

olohuoneen sisustus

Pikku hiljaa mieli alkaa kääntymään syksyyn, mutta en millään ole vielä valmis vaihtamaan kotiin syksyisempiä värejä. Sen aika on sitten myöhemmin. Nyt vielä tunnelmoidaan pimeneviä iltoja ulkona ja kasvihuoneessa. Sisällä ehtii vielä olemaan koko pitkän talven. 

auringonkukat maljakossa

urna maljakko

olohuoneen sisustus

Ihanaa uutta viikkoa <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Kävin viikonloppuna just hakemassa samaisia kukkasia pellolta maljakkoon ja postaus tulossa noista upeista kukista tällä viikolla myös multa 😁 olen aina tykännyt tosi paljon auringonkukista.

  VastaaPoista
 2. Täällä on myöskin ihasteltu lähipeltomme auringonkukkia ja muutaman kävin keräämässä myös maljakkoon. Kaupungin idea kasvattaa pellolle auringonkukkia kaikkien ihailtavaksi ja kerättäväksi on kiva idea minusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ihan mahtava idea ja pitäisi kyllä toteuttaa ihan kaikkialla <3

   Poista
 3. Oikein ihanat kukat. Itse poimin keltaiset kukat tienposkesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tienposket on niitä kaikista parhaimpia kukkakauppoja <3

   Poista
 4. Auringonkukat on kyllä upeita ja ihanaa, että niitä kasvatetaan kaupunkilaisten iloksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top