Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ruosteisesta tuli kuin uusi!


työhuoneen sisustus

Löysimme jo jokin aika sitten metallinkeräyksesta heikossa hapessa olevan Ariksen valmistaman valaisimen tai lähinnä valaisimen rungon. Siitä puuttui kaikki sähköosat ja runkokin oli aika reppanassa kunnossa. Halusimme kuitenkin antaa valaisimelle uuden mahdollisuuden, mielessäni jo näin kuinka upealta se näyttäisi kuin saisimme sen hiottua ja maalattua uudelleen. 
Puolisoni lupasi väkertää siihen uudet sähköt ja onneksi varastojen kätköistä löytyikin vanhoja valaisimen osia, jotka sopivat tähän pelastamaamme valaisimeen suoraan.

Alla näette kuvia miltä valaisin näytti ennen ehostusta, aika reppana etten sanoisi. Tykkään kuitenkin hirmuisesti valaisimen sirosta ja yksinkertaisesta muotokielestä. Meiltä löytyy nimittäin kotoa samanlainen valaisin mintunvihreänä ja luonnonvalkoisena. aris valaisin

Kultaisella Mastonin spraymaalilla kun suihki menemään niin valaisimesta tuli suorastaan ylellisen näköinen ja tosiaan kuin uusi. Sisäpuolelta valaisin maalattiin valkoisella spraymaalilla. Koko komeus maalattiin ensin Mastonin pohjamaalilla. Nyt kun sähkötkin ovat uusittu niin tästä valaisimesta on taas iloa pitkään.
Kultainen kaunotar löysi paikkansa minun työnurkkauksesta. 

aris valaisin


työhuoneen sisustus

Täältä työ-/vierashuoneesta löytyy myös "uusi" ihana nojatuoli, ostin tuolin ystävältäni muutamalla kympillä. Päällinen on hieman tahriintunut ja yritän sitä vielä puhdistaa jos se ei lähde puhtaaksi, pitää miettiä jos sen verhoilisi kokonaan uudelleen. Kaapo rakastaa nukkua päikkäreitä tässä tuolissa, joten ei se ainakaan ihan turha hankinta ollut. 
Huoneessa aikaisemmin ollut rottinkituoli löysi paikkansa kasvihuoneesta.

Kivaa sunnuntai-iltaa <3 

-Pauliina

Kommentit

 1. Upea tuunaus tuo lamppu, wau! Kissat, kuten koiratkin- löytävät aina parhaimmat paikat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos < 3 Eläimillä on kyllä todella upea taito, viedä aina ne parhaat paikat <3

   Poista
 2. Upea lamppu. Harmittaa jäteasemalla katsoa, minkälaisia aarteita ihmiset heittävät pois. Miksi tavaraa ei voisi laittaa kiertoon. Kun joku keksisi vielä, että jäteasemilta voisi ostaa käyttökelpoista tavaraa, mutta kun sieltä ei voi ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on kyllä niin totta, usein olen melkein itku silmässä katsellut mitä kaikkea ihmiset oikeasti heittävät roskiin. Toivottavasti tähän asiaan tulee pian muutos.

   Poista
 3. Aivan ihana!!! Muistan kun noita Ariksen lamppuja oli ainakin 70-luvulla. Turkulainen Arissuo niitä valmisti.

  VastaaPoista
 4. Mekin ollaan löydetty mummon ullakolta monia vanhoja valaismia, joissa sähköt toimii mutta ruoste on tehnyt tehtävänsä. Itse ajattelin kokeilla hiekkapuhalluksella poistaa ruosteen ja sitten laittaa maalia pintaan. Kivan värin ollen valinnut!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top