Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Hylly työhuoneeseen

Sain pitkään haaveilemani hyllyn työpisteelleni. Tai olisin saanut hyllyn sinne jo aikaisemminkin, mutta halusin löytää vanhan hyllyn. Mielessä oli juuri tietyntyyppinen hylly. Etsiessäni sitä oikeaa, aloin jo vaipumaan epätoivoon. 
Meinasin jo irroittaa ruokailutilassa olevan avohyllyn ja siirtää sen työpisteelleni, koska se hylly olisi ollut juuri täydellinen tarkoitukseeni. Ruokailutilaan  olisi ollut helpompi löytää uusi, koska sinne olisi sopinut myös leveämpi hylly. 

työpiste kotiin

Hyvä että kuitenkin maltoin mieleni, sillä puolisoni oli jälleen kerran tarkkasilmäinen ja hän bongasi minulle ihan täydellisen hyllyn ja vieläpä oikein kohtuulliseen hintaan. 
Tässä upeassa hyllyssä on täyspuiset hyllylevyt ja kauniit metalliset kannakkeet. 

Lisäksi tykkään kovasti siitä, että hylly on puunvärinen, se tuo mielestäni ihanaa lämpöä huoneen pastellisten sävyjen sekaan. Minusta myös puunväri saa viherkasvit loistamaan entistä vihreämpinä ja vehreämpinä.avohylly työpisteelle

Tykkään tosi paljon avohyllyistä, vaikka avohyllyt vaativat vähän useammin pölyhuiskan käyttämistä niin minusta tälläisillä hyllyillä saa ihanasti muunneltua huoneen ilmettä. 

Halusin tämän hyllyn lähinnä esteettisistä syistä, jotenkin tyhjä, vaikkakin kaunis tapettiseinä ei näyttänyt minusta  kovin inspiroivalta. Nyt, kun saan laitettua hyllylle kauniita asioita esille, tuntuu että koko työpisteeni on paljon viihtyisämpi ja siten myös inspiroivampi.

työnurkkaus kotiin

Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Kaunis hylly. Ja Kaapokin tykkää.

  VastaaPoista
 2. Kaunis yhtenäinen kokonaisuus, niinkuin kotinnekin ♥

  VastaaPoista
 3. Kompakti kokonaisuus ja jotenkin kivan kepeä.😺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minusta avohyllyt näyttävät usein ihanan kepeiltä ja raikkailta <3

   Poista
 4. Hyvä kirpparilöytö. Ja kiva blogi.
  Siispä uusi lukija ilmoittautuu!
  Terveisiä täältä saariston helmasta toivottelee saaristolaisbloggari Merikaisla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oi miten ihanaa, että löysit tänne ja jätit kommenttia <3
   Tervetuloa seurailemaan juttujani, toiovttavasti tykkäät <3

   Poista
 5. Ihanalta näyttävät kasvit hyllyllä! Kertoisitko joskus, miten saat kasvit pysymään hengissä myös muualla kuin ikkunan ääressä? Ja antavatko kissat kasvien olla rauhassa? Haluaisin samanlaisia kasvihyllyjä sinne tänne asuntoa, mutta olen kasvinhoitajana surkea aloittelija enkä tiedä, mitä valita pimeään paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat antavat kasvien olla rauhassa, onneksi. Voisinkin tehdä juttua kasveista enemmänkin. Pimeässä hyvin viihtyviä ovat esimerkiksi palmuvehka, kultaköynnös ja anopinkieli. Ne pärjäävät oikeastaan missä vaan. Osalle kasveista minulla on kasvivalot, jotka ovat päällä pimeään aikaan.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top