Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Viime vuoden lempparijuttu - Skafferi!

ruokakomero

Viime vuonna meillä tapahtui monenmoista sisustus- ja rempparintamalla, mutta ihan parhaaksi jutuksi nousee kyllä ehdottomasti meidän ihana ruokakomeromme eli skafferi.
Skafferi on lunastanut kaikki ne toiveet, joita minulla oli keittiön säilytystilojen suhteen. Nurkassa oleva ihana komero säilöö kaiken tarvittavan hyllyilleen ja sieltä on myöskin todella helppo löytää tarvitsemansa. Yhdellä silmäyksellä näkee mitä kaappi pitää sisällään, eikä mikään jää sen vuoksi pilaantumaan.

Monet ovatkin kyselleet, että miltä kaappi näyttää sisältä. Päätin siis napsia vähän lisää kuvia skafferin sisäpuolelta. Kaapin sisuksia ei edes juuri tarvinnut siistiä ennen kuvien ottoa, niin helppoa on ollut kaappi siistinä pitää ja onhan se myös huomattavasti mukavampaa avata ovi, kun sen takana on kaikki kauniisti järjestyksessä.

skafferi

ruokakomero

Onnistuin löytämään kirpputorilta kauniisti patinoituneita pärekoreja, ne sopivat täydellisesti skafferin fiilikseen. Pärekorit säilövät kissanmuonat, öljypullot ja muovipusseissa olevat avatut kuivatarvikkeet. 
Suurin osa kuivatarvikkeista on säilötty kirpputorilta löytyneisiin Karhulan ja Riihimäen lasin valmistamiin lasipurkkeihin.

ruokaokomero

ruokakomero

ruokakomero, skafferi

ruokakomero vanhaan taloon

ruokakomero

Lisää juttua tästä mainiosta skafferista löydät täältä(klik!) Jos vain löytyy tilaa niin en voi muuta kuin suositella tälläisen ruokakomeron rakentamista.

Meidän ruokakomeron sivuseinät ovat ulkopäin mitattuna 50cm ja etuseinä 70cm. Korkeutta komerolla on 220cm ja hyllyjen leveys on 100cm.
En halunnut tehdä ruokakomeroa kattoon asti, koska minusta se näyttää ilmavammalta näin. Toki se, tietää lisää pölyjen pyyhintää, mutta saahan tuonne päälle kivasti esille myös kauniita tavaroita ja niitähän minä rakastan. Pölyjen pyyhintä olkoon siis toissijainen asia.

Kivaa loppuviikkoa <3

-Pauliina


Kommentit

 1. Tuollainen ruokakomero minne mahtuu itsekkin sisäpuolelle on varmaan kyllä huippukätevä. Vanhat ruokakomerot ovat kyllä niin söpöjä perus keittiönkaappeihin verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todellakin ihan mahtava ja minusta myös kaunis <3

   Poista
 2. On kyllä kivan näköinen ja käytännöllinen tuommonen ruokakomero. Itselläni on pieni, mutta kätevä sekin. Muuten, meidän Porin mummu puhu aina konttuurista ja nii määki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konttuuri on minullekin oikein tuttu sana, mutta ajattelin että kaikille se ei aukene :D

   Poista
 3. Meillä oli vastaava ruokakomero ensimmäisessä vuokra-asunnossamme ja sitä olen jäänyt kaipaamaan. Juurikin sen vuoksi että siellä näki sisällön ja sinne mahtui paljon parmmin tavaraa kuin mihinkään tavis komeroon.
  Eli, ihana skafferi teillä ja niin siisti sekä kauniita purkkeja/koreja olet sinne löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta normaaleihin alakaappeihin hautautuu ihan liian helposti tavarat, tälläisestä komerosta taas näkee heti mitä se pitää sisällään :)

   Poista
 4. On tuo kyllä mahtava ruokakomero ja tilaa on. Mutta on sinulla siellä myös ruokaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän ruokakomerossa nyt ruokaakin olla ja täältä kaikki on niin kätevästi otettavissa <3

   Poista
 5. Mäkin olen saamassa oman skafferin. <3 Leivinuunia ei ole tullut kuuteen vuoteen käytettyä kertaakaan, joten purettiin se pois ja sen tilalle on juurikin valmistumaisillaan ruokakomero, josta ole kyllä kans todella innostunut. <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihanaa <3 Skafferi on niin loistava kapistus <3

   Poista
 6. Ei ihme,että on sulle mieluisin uudistus☺️.Hyllyjä paljon ja sopivan syviä,että näkee penkomatta mitä on ja järjestys säilyy. Keittiön komistuskin se on😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ollut niin mieluinen kapistus ja tosiaan onhan se kauniskin vielä kaiken lisäksi <3

   Poista
 7. Hei! Så herlig skafferi! Hilsen fra Cathrine i Norge

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top