Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kevättalven aurinko!

Ihan tavallinen maanantai muuttuu heti paremmaksi, kun huomaa kevätauringon jo lämmittävän ulkoilijan poskia. Aurinko melkeinpä pakotti hymyilemään. Kasvit tuntuivat kääntyvän heti valoa kohti ja pölypallot leijailivat köykäisinä kirkkaissa valonsateissä.
Olo on itselläkin köykäinen ja tuntuu kuin päivätkin olisivat jo pidentyneet merkittävästi.

Auringolla on minuun uskomaton voima, tuntuu että akkuni latautuvat välittömästi, kun aurinko paistaa. Ehkä minut tosiaan on suunniteltu toimimaan aurinkoenergialla, pimeimpinä päivinä tuntuu, että en saa mitään aikaiseksi ja kun aurinko paistaa niin heti alkaa tapahtumaan.


Nähtiin me tänään Kaapon kanssa jo talvihorroksesta herännyt kärpänenkin. Heti piti pienokaisen se tietenkin metsästää ja pistellä parempiin suihin. Aikamoinen metsästäjä tästä kissasta on jo kuoriutunut. 
Tänään oli niin kiitollista kuvailla kotiakin, kun kaikkialla oli kirkasta ja valoisaa. Viime yönä satanut puhdas valkoinen lumi toi vielä lisävaloa. Heiluinkin kameran kanssa tänään pitkän tovin.

Tälläiset kevättalven päivät ovat ihan täydellisiä, on lunta mutta ei ole liian kylmä ulkona oleskeluun. Täydellistä sanon minä, näitä päiviä voisin tilata lisää ja sitten, kun kevät tulee niin se voisi tulla kerralla ja oikein rytinällä.


Ensimmäiset tulppaanitkin koristavat jo kotiamme. Eilen vein suurimman osan viherkasveistani suihkuun ja tarkastelin samalla kasvit kunnolla. Oli ihana huomata, että tosi moni kasvi oli heräilemässä talviuniltaan ja uutta kasvua oli nähtävissä useammassakin kasvissani. 
Sieltä se kevät tulee, onneksi talvi ei ole vienyt minulta montaa kasvia tänä vuonna. 

Kaipaan jo keväisempää värimaailmaa kotiini, mutta ehkä hetken vielä maltan mieleni. Nautitaan nyt näistä aurinkoisista päivistä ja siitä kuinka aurinko värittää kodin.

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Teillä on kyllä niin kaunista, ihana tunnelma ♥

  VastaaPoista
 2. Onpas ihania kuvia! Lisääntynyt valo on ihan mahtava juttu <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eeva <3 Mä olen niin innoissani siitä, että mennään kevättä kohden <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Yritin valita lempikuvaa, mutta olipa vaikeaa..ehkä se oli kuitenkin tuo, jossa oli kolme ovea ja upea sohva. T. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Vierashuoneemme on kyllä ihana ja sinne tulee valo niin kauniisti tähän aikaan vuodesta <3

   Poista
 5. Aurinko kyllä tekee ihmeitä meille ihmisille.Ulkona kun kävelee,niin ihan spontaanisti vastaantulijoille tekee mieli hymyillä ja siihen kyllä aina hymyn saa takaisinkin. Sama tunne tulee tästä ihanasta postauksestasi.😊😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihanasti kuvailtu <3 Tosiaan tämä aurinko saa ihmiset hymyilemään ja pimeiden päivien jälkeen se tuntuu ihan mielettömän hyvältä <3

   Poista
 6. Kevättalven auringonsäteet on niin ihania ja voimaannuttavia. Olen ihaillut näitä säteitä töistäkäsin, mutta kotona en ole vielä päässyt nauttimaan näistä säteistä. Mutta, jospa viikonloppuna!
  Teillä on niin ihanan tunnelmallista ja kodikasta, kaunis koti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että viikonloppuna saadaan nauttia aurinkoisista päivistä <3 Kyllä se aurinko silti näyttää ihanalta myös työpaikan ikkunasta katsottuna.

   Poista
 7. Kyllä toi kevätaurinko on niin ihana. Luo kaunista ja lämpöistä tunnelmaa. Ihania kuvia teidän kodistanne.

  VastaaPoista
 8. Minulla on samanlaiset, salmiakinmuotoiset ’puuverhot’. Ajattelin laittaa ne asuntovaunun oviaukkoon, jota alan laitella ensi kesänä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top