Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Samettia olohuoneeseen!

Löysin kirpparilta lisää samettia olohuoneeseemme tai siis tällä hetkellä tämä uusi rahi on ainoa samettinen asia siellä, mutta talveksi olohuoneen ikkunaan pääsee taas pari vuotta sitten hankkimani tummanvihreät samettiverhot.
Tämä samettinen rahi hieman hämmentää minua, minähän inhoan punaista, miksi ihmeessä sitten ihastuin tähän tumman viininpunaiseen rahiin. Onko punainen väri taas hiipimässä kuin varkain kotiini. Minulle oli nimittäin yli kymmenen vuotta sitten todella vahva punainen vaihe ja sen jälkeen en sietänyt tummanpunaista enää missään.

Samettirahi olohuoneeseen

Mutta katsokaa nyt miten upelta tälläinen viininpunainen näyttää jopa keltaisen keinutuolin kaverina. Olen aivan rakastunut tähän rahiin ja onhan tämä myös todella monikäyttöinen, kun rahin päälle asettaa pienen tarjottimen se toimii pöytänä. Parasta tässä rahissa kuitenkin on, että tuossa kiikkutuolissa on nyt huomattavasti ihanampi istuskella, kun jalat saa nostettua ylös.


samettirahi olohuoneeseen

Toin keinutuoli eteen räsymaton, kun jotenkin tuntuu, että syksyllä on ihanampi astella mattojen päälle kuin paljaalla melko viileältäkin tuntuvalla puulattialla. Tähän keinutuolin eteen haaveilen paksusta ja värikkäästä itämaisesta matosta. Täytyy pitää silmät auki jos löytyisi joku ihana vaihtoehto.

samettirahi olohuoneeseen

samettirahi olohuoneeseen

Onko teillä jotakin inhokki väriä, johon olettekin yllättäen uudelleen ihastuneet?
Minulle itselleni oli aika järkytys, kun kuulin että Pantonen tämän vuoden väri on violetti. Violetti on nimittäin ehkä se kaikista viimeisin väri, jonka osaisin nähdä omassa kodissamme, mutta ehkä vannomatta paras tässäkin asiassa. Koskaan ei voi tietää, mikä väri sitä seuraavaksi silmää miellyttää.

Ihanaa, kun syksyn värit alkavat hiljalleen hiipiä sisustukseen. Jotenkin iltojen pimetessä sitä alkaa kaipaamaan tummempaa värimaailmaa sisällekin.
Mielettömän upean ja lämpimän kesän jälkeen, tämä syksyn tunnelmointi tuntuu ihan mielettömän ihanalta. Tuntuu niin turvalliselta käpertyä sohvan nurkkaan teekupin kanssa, sytyttää muutama kynttilä palamaan ja vaan olla.
Syksyllä tuntuu, että ei ole kiire minnekään, on aikaa rauhoittua <3

Siispä tervetuloa ihana, rauhallinen syksy <3

-Pauliina

Kommentit

  1. Ihana väripari! Minäkin odottelen samettiverhokautta ja juuri tuo violetti on minunkin inhokkini, niin kodissa kuin vaatteissa, ollut ihan aina.

    VastaaPoista
  2. Kaunis punainen ja niin kutsuvan näköinen rahi! :) Mulla se on tuo lapsuuden rakkaus vaaleanpunainen, jota en ole sietänyt sen koommin, paitsi että tänä kesänä koin jonkun tosi hämmentävän hurahduksen sen kanssa. Parvekkeelle tuli vaaleanpunaisia juttuja, ja hankin vaaleanpunaisen paidan. Pinkistä en kyllä tykkää vieläkään, se on edelleen nou nou. Ja hmm, hassua, kun olen tottunut, että matto on kiikkutuolin alla. :D Mutta käyhän se nuinkin! Toivotaan, että löydät joskus unelmien maton tuohon kohtaan. Ihania syyspäiviä sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki on mullekin tosi nou nou, mutta vaaleanpunaine ah, siihen olen todellakin rakastunut uudelleen <3 Ihanaa syksyä sinulle!

      Poista
  3. Lähestyn helposti kysymystä "mistä väristä et pidä?" sen perusteella, mikä väri ei sovi kasvojen väriin. Minulle ei sovi sinoperinpunainen, joten pidän sitä inhokkivärinä. Vaaleanpunaisia puseroita minulta kyllä löytyy.

    Rahisi viininpunaisen väri on jotenkin kuninkaallisen hieno. Yllättävän värikylläinen. Saa kiikkutuolin keltaisen värin loistamaan entisestään. Peikonlehden vihreys sopii tuohon kokonaisuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ahi on todellakin erittäin syvän värinen, ihan uskomattoman upea väri. Ostaessani sitä melkein unohdin, että se on punainen :D Ehkä se vain niin on, että kaikki värit sopivat yhteen keskenään, kun vain laittaa ne sopimaan.

      Poista
  4. Ihana rahi ja tuo sävy. <3 Itse olen myöskin kaivanut laatikoista samettisia tyynyjä esille ja samettisista verhoista haaveilen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sametti on jotenkin niin täydellinen materiaali syksyyn <3

      Poista
  5. Kaunis rahi! Meillä on saman värinen plyysisohva, siitä tulee mukavasti vanhan leffateatterin fiilis. - Oma inhokkivärini taitaa olla vähän aikaa sitten joka paikkaan tuputettu greige. Se on jotenkin niin epämääräinen epäväri, etten tule sen kanssa toimeen. Sitten meleerattu harmaa kyllästyttää todella paljon, mutta sitä ei onneksi sisustukseen niinkään tuputeta kuin vaatteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sohvanne varmasti ihan huikean kaunis <3 Greige ei kyllä minmullekaan upea ollenkaan ja yyh, meleerattu harmaa on kyllä aika paha myös :D

      Poista
  6. Ihana rahi! Ottaisin tuon ihan koska vain kotiini myös <3 Hassua, että sun inhokkivärit on mun suosikkeja: violetti, viininpunainen. Vihreä tosin taitaa olla meidän molempien makuun! Mun inhokki on beige ja vaatteissa valkoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta onkin niin mahtava kuinka eri tavoilla ihmiset näkevät värit ja mikä kenenkin silmää miellyttää, se oon rikkaus.
      Beige ei kyllä minullekaan uppoa ei oikein missään muodossa ja valkoisia vaatteita ei tälläisen sottapytyn edes kannata harkita :D

      Poista

Lähetä kommentti

back to top