Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Korkkia työhuoneeseen

Olen pikkuhiljaa saanut sisustettua työpistettäni kodikkaammaksi ja toimivammaksi. Minulla on pienen pieni työpöytä meidän vierashuoneen nurkassa. Työpöydän viereen kunnostimme vanhan kaapin ja siinä onkin todella paljon säilytystilaa. Kaapin päälle tuunasin jo aiemmin pienen lokerikon, jonne saa hyvin säilöön kaikkea pientä tavaraa. Nyt tuunasin lokerikon kaveriksi vanhan korkkitaulun. Korkkitauluun saa esille söpöjä kortteja ja nyt, kun se sai maalia ylleen on se oikein soma myös ihan tyhjänäkin.
Jos tykkää yksinkertaisemmasta tyylistä niin korkkitaulun voi maalata täysin yksiväriseksi ja yksi vaihtoehto on myös virittää reunoihin narut, joihin saa sitten pujotettua muistilappuja tai mitä nyt ikinäkään tälläisessä taulussa haluaakaan esillä pitää.

tuunattu korkkitaulu

Tältä korkkitaulu näytti aiemmin. Reunat oli maalattu vaaleansiniseksi ja sellaiseksi ne sai jäädäkin. Vaaleansininen sopii hyvin vaaleanpunaisen ja mintunvihreän kaveriksi. 

tuunattu korkkitaulu

rottinkinen lehtiteline seinälle

Työpisteen viereen löysin jo aiemmin kesällä kauniin rottinkisen lehtitelineen. Löysin telineen Reposaaren avoimet pihat-tapahtumasta. Lehtiteline vaihtoi omistajaa vaivaisella 50 sentin kolikolla.
Ihana löytö, minusta tämä teline sopii niin kauniisti työpisteeni tyyliin. 

työpisteen sisustus

työpisteen sisustaminen

korkkinen hiirimatto

Korkkia päätyi myös työpöydälle. Olin jo tovin metsästänyt sopivaa hiirimattoa, mutta jotenkin mikään ei vaan miellyttänyt silmääni. Ajattelin jo, että askartelen hiirimaton nahasta. Mutta löytäessäni tuon vanhan korkkitaulun kirpparilta, keksin että eikö korkki sopisi myös hiirimatoksi. Ja, sopiihan se aivan loistavasti, hyvin toimii hiiri tässä korkin päällä. Ehkä tämä ei ole kaikista ergonomisin vaihtoehto, mutta en kuitenkaan vietää useita tunteja koneen äärellä, niin uskon pärjääväni tällä hiirimatolla hyvin. Ainakin tämä vaihtoehto viehättää minun silmääni.  Hiirimattona toimii siis tällä hetkellä ihan perinteinen korkista valmistettu pannunalunen.

työpisteen sisustaminen

Täältä (klik!) näette lisää kuvia tästä vierashuoneen ja työhuoneen yhdistelmästä. Olen saanut pidettyä tämän työhuoneen ihmeellisen siistinä, suurin syy siihen lienee tuo kunnostamamme suuri kaappi. Kaappiin mahtuu hyvin kaikki työhuoneessa oleva tarpeellinen tavara.
Kyllä hyvät säilytystilat ovat tärkein asia jos haluaa pitää paikat siistinä.

Mukavaa tiistai-iltaa!

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Ihanan siistiä <3 Isot kaapit ovat kyllä ihan parasta kun tuota tavaraa kummasti kerääntyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kaapit on todella käteviä, varsinkin tälläisessä vanhassa talossa, jossa kiinteitä kaappeja ei ole juuri ollenkaan :)

   Poista
 2. Kyllä on taas niiiiiin ihanan näköistä <3 Ja ilahduttaa aina tuollaiset viimeisen päälle mietityt ratkaisut, tuohon yritän itsekin pyrkiä... kunhan saisi nämä isommat linjat tehtyä ensin :)

  Olisin muuten halunnut myös pöytäkoneen sen vuoksi, että sitä ei voi siirtää epäergonomisiin paikkoihin, mutta kun tää läppäri nyt tupsahti sopivasti, niin tällä mennään. Nytkin sohvalta käsin :D Mut ihanaa, kun taas kone ja voi blogata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Meillä on vihdoin se vaihe, että ehtii kunnolla tekemään tälläistä pientä näpertelyä.

   Niin ihanaa, että sait koneen ja pääset taas bloggaamaan, pitääkin tulla kurkkimaan mitä teille sinne kuuluu <3

   Poista
 3. Oi, miten kaunis ja siisti työpiste. Niin, ja tuo kaappi on hieno. Meillä on yksi liinavaatekaappi, missä liinavatteita säilytetäänkin. Mutta, etsinnässä on toinen, juurikin työpisteeseen ja siihen liittyville tavaroille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Liinavaatekaapit on ihan hurjan kätgeviä, meilläkin yksi on ihan siinä oikeassa käytössä ja pari muuta säilöö sitten kaikenlaista muuta tavaraa.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top