Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Mitä haluaisit tietää minusta?Haluaisin esittää teille blogini lukijoille pienen toiveen <3
Olen pitänyt blogini tiukasti vain ja ainostaan sisustus- ja kirppistelyaiheisena ja niin toki tulee olemaan jatkossakin. Olen kuitenkin huomannut, että muita blogeja lukiessani, ilahdun kun ihminen blogin takana kertoo välillä myös jotakin itsestään.

Siksi haluaisin, että esittäisitte minulle kysymyksiä. Kysymys voi liittyä mihin tahansa, kotiini, harrastuksiini, minuun itseeni, kissoihin yms. Ihan mitä ikinä keksitkin, minä koostan kysymyksistä sitten ihan erillisen blogijutun. Yritän vastailla niin moniin kysymyksiin kuin mahdollista.
Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostilla osoitteeseen keltainekahvipannu@gmail.com

Ihanaa tiistai-iltaa <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Hei,mua kiinnostais tietää mitä teet työksesi ja ootko aina tykännyt "retrosta"?

  VastaaPoista
 2. Mä kysyisin taloon liittyvää eli onko teillä tulisijoja missään eli oliko muuttaessa tai onko talossa ollutkaan niitä. Muuten luen blogisi tosi tarkkaan ja saan hirveesti inspistä sinulta. Mukavaa ja lämmintä syksyä <3

  VastaaPoista
 3. I love some of the decoration pieces that you have on your mantel! They are so chic and cute! Thanks for the share, hope you have a fantastic weekend. Keep up the posts.

  World of Animals

  VastaaPoista
 4. Hei! Sulla on kiva blogi ja aivan ihana koti. Haluaisin kysyä mitä teet työksesi/minkälainen koulutustausta sulla on? Mietin siis vain onko se jotain sisustukseen/kädentaitoihin tms. liittyvää vaiko jotain aivan muuta :-) Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 5. Tykkään myöskin lukea bloggaajasta myös hieman henkilökohtaisempiakin postauksia. Itse postailin alkuvuonna "10 asiaa mitä et tiennyt minusta", näitä olen nähnyt muidenkin kirjoittavan. Joten, joku sellainen postaus olisi kiva.
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään lukea blogiasi ja katsella sun kodistasi kuvia. Ihania kuvia teidän olkkarista. Ihailen sun makuyhdistelmiä.Mä kysyn mistä saat ideasi ?

  VastaaPoista
 7. Kun sinulla on paljon kauniita astoita, teetkö paljon ruokaa?

  VastaaPoista
 8. Miksei teillä ole lapsia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tässä on ylitetty raja sopivan ja sopimattoman kysymyksen välillä. Minulta kun tällaista aikoinaan kysyttiin, tulin äärimmäisen surulliseksi. Vaikka kysyjinä olivat tutut. Kenenkään ei tarvitse julkisesti tällaiseen kysymykseen vastata.

   Poista
 9. Milloin ja miten aloitit keräilemään ihania vanhoja astioita?

  Kiitos kauniista blogista ja värikkäistä kuvista!

  VastaaPoista
 10. Hei! Kiitos kivasta blogista. Tässä muutamia toiveita pitkäaikaiselta lukijalta: Kirppariharrastuksesi kehittyminen. Kerro elämäsi kissoista. Kissanvessa ja lemmikkitarvikkeiden säilyttäminen kauniissa kodissa. Ja kissojen kuvia saa olla niin paljon kuin mahtuu!

  Mukavaa syksyä! Ikävät ja ajattelemattomat kysymykset jääkööt olemattomiin!

  VastaaPoista
 11. Joskus kirjoitit postauksen ompelunurkkauksesta. Ompeletko paljon ja jos, niin mitä? Vaatteita? Itse sain jokin aika sitten ensimmäisen ompelukoneeni ja on ollut vähän vaikea aloittaa. Teetkö yleensä käsitöitä? Entä mitä tykkäät lukea?

  VastaaPoista
 12. Jos minulta kysyttäisiin, minkä viiden blogin seuraamisesta et haluaisi luopua, niin yksi niistä mielestäni olisi Keltainen kahvipannu -blogi. Ehdottomasti.

  Ja sitten kysymyksiin: onko miestäsikin puraissut kirpistelykärpänen?
  kun lähdet kirpparikierrokselle, ostatko, mitä vastaan tulee vai lähdetkö hakemaan tiettyä tavaraa
  onko talonne ensimmäinen yhteinen kotinne?
  mitä teet tavaroille, joita et enää halua pitää?
  viekö sisustaminen/kirpistely kaiken vapaa-aikasi?

  VastaaPoista
 13. Minä olen miettinyt monesti teetkö jotain luovaa työtä? Toinen kysymys. Kauanko sinulla menee aikaa kuvien ottamiseen?

  VastaaPoista
 14. Muistelen lukeneeni, että muutitte Helsingistä takaisin kotiseudulle. Käsittääkseni elämäntyylinne muuttui myös samalla.Minua kiinnostaisi tuo muutos mikä sujui hyvin? Mitä tekisitte toisin?

  VastaaPoista
 15. Jos pitäisi valita yksi kirpparilöytö, mikä on mielestäsi kaikkein paras? Mitkä ovat kaksi seuraavaksi parhainta? Jos perustaisit oman kirpputorin, mitä tekisit toisin kuin muut? Mikä on sun suurin haave/unelma elämässä?

  Rakastan sun löytöjen ihastelua ja tämä on yksi mun lempiblogeista. Tänään pääsen ite taas penkomaan rauhassa kirpparille, kun mies lupas olla lasten kanssa �� Ihan parasta!

  VastaaPoista
 16. Tein itsekin tällaisen 'kyselyn' joskus, pitäisi ehkä taas. Tuli mielenkiintoisia kysymyksiä. :) Hih. Itse kysyisin sinulta keltaisen kiikkutuolin ja verhojen fanina, koska näemme jälleen jotain keltaista? Vai onko nyt enemmän pastelli kausi? Ihanaa syksyä teidän kauniiseen kotiin! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top