Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Lisää rottinkia kuistille!

Löysin viikonloppuna rompetorilta rottinkikeinun, tälläisiä kiikkuja tuntuu nyt olevan aika monilla, enkä yhtään ihmettele miksi. Tässä keinussa on ihan älyttömän ihana istua ja onhan se myös äärimmäisen kauniin näköinen. Olin itsekin ehtinyt jo tovin jos toisenkin tälläisestä haaveilemaan, alunperin ajattelin sen ulos omenapuunoksaan roikkumaan, kuinka ihana siinä olisi kiikkua ja nauttia kesäpäivistä. Nyt on kuitenkin ulkona jo niin syksyinen tunnelma, että päätimme sovittaa kiikkua kuistille. Ja, kuinka ollakaan sehän sopii tuohon kuistin nurkkaan roikkumaan todella hyvin. 
Kiikku ei tee kuistista yhtään ahdasta, eikä haittaa ohikulkemista millään tavalla.
Aiemmin kirpparilta löytämäni kaunis Kelim-tyyny sopii kiikun kaveriksi mielestäni aivan loistavasti.

rottinkikeinu

rottinkikeinu

Tämä hankkimamme keinu ei ole enää priimakuntoinen ja siksi ajattelinkin, että sen raaskii hyvin laittaa ulos sateen ja auringon haalistettavaksi. 
Mutta eipä minua pienet kulumat haittaa täällä sisälläkään, onhan meillä muitakin huonekaluja jo päässyt ajanhammas puremaan. 
Maksoin keinusta 20 euroa, joten ihana löytö tämä oli kaikinpuolin jos kuluneisuus oikein kunnolla alkaa haittamaan niin ainahan tämän keinun voi maalata.
Eniten kuitenkin tykkään tästä keinusta, ihan tälläisenä luonnonvärisenä.

kuisti, rottinkikeinu

rottinkikeinu kuistille


rottinkikeinu

Minulla on tällä hetkellä kesäloma. Tänään vierailtiin maalikaupassa, joten pieniä projekteja on meneillään. Eli ei muuta kuin hommiin.

Mukavaa viikkoa teille kaikille <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Upea löytö! :) Haaveilen myös samasta keinusta, mutta en millään keksi sille sopivaa paikkaa. Keittiöön voisi ehkä sopia. Hankalaa hahmottaa, kuinka paljon veisi tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä oli kyllä mahtava löytö, vaikka tosiaan keinu ei ihan huippukunnossa enää olekaan. Tämä ei minusta loppujen lopuksi edes vie paljon tilaa, toki tilaa ympärillä on sen verran hyvä olla, että jos keinu heiluu se ihan heti osu seiniin.

   Poista
 2. Hei!
  Hienolta näyttää! Kiinnostaa kysyä, millainen on kiinnitys kattoon. Onko keinujalle painorajoitusta?

  Terveisin
  75-kiloinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan riippuu paljon katosta miten kiinnityksen saa tehtyä kestäväksi. Me saatiin keinu kiinnitetty katon tulkitolppaan, joten se kyllä kestää painavammankin ihmisen :)

   Poista
 3. Voi eiiiii...mä oon pikkutytyöstä asti haaveillut tuollasesta riippukeinust, kun parhaalla ystävällä oli sellanen....ei oo vaan vastaan tullut sopu hintaan =(
  mukavia löhöhetkiä riipussa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja, että löydät oman keinusi. Tässä on ihan älyttömän ihana olla <3

   Poista
 4. Keinu on tosiaan ihana eikä ollut kallis! Hieno löytö. Meillä oli aikoinaan mummolassa tuollaiset. Mukava niissä oli istuskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tosiaan aivan ihana istuskella ei muualla enää tee mieli ollakaan <3

   Poista
 5. Sehän sopii teille loistavasti! Meillä on tuo sama keinu ja saman värisenä, juuri keväällä ostin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on minusta niin ihana ja keinusta tuli heti minun lempipaikkani <3

   Poista
 6. Onpa ihana tunnelma teillä kuistilla - ja keinu sopii tilaan täydellisesti! Kyllä kävi tuuri, kun tuollaisen löysit :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top