Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kuistille lisää säilytystilaa

Meillä on kuistilla ollut yleinen ongelma eli puuttelliset säilytystilat. Varsinkin näin kesällä tuntuu, että kuisti oli täynnä ympäriinsä seilaavia kenkiä. Tälle asialle olisi siis todellakin tehtävä jotakin. Olin odotellut, että tulisi sadepäivä ja päästäisiin kuistin kimppuun. Kesäisinä hellepäivinä, kun kuistin lämpötila tahtoo olla pahimmillaan 40 astetta, tuollaisissa lämpötiloissa ei paljon tee mieli puuhastella. Nyt, kun ilmat ovat viilenneet on kuistilla aivan ihana istuskella ja kuunnella sateen ropinaa. Varsinkin nyt kelpaa nauttia, kun saimme kuistista kauniimman ja ennen kaikkea toimivamman.

vanhasta kaapista kenkähylly

Suurimpana muutoksena kuistilla on kenkien säilytystila, tämä on asia jota olen kaivannut kaikki ne vuodet, jotka olemme talossa asuneet. En halunnut perinteistä kenkähyllyä, mutta en oikein meinannut keksiä muutakaan toimivaa ratkaisua. Kunnes yhtenä päivänä sen keksin, talomme irtaimiston mukana tullut vitriinikaappi voisi olla oikein passeli kengille. Poistimme kaapista vain lasiset liukuovet ja siitä tuli täydellinen säilytyspaikka kuistilla seilaaville kenkäpareille. Lisäksi tässä kalusteessa on myös pieni kaappi, jonne saa kätevästi piiloon kynttilät, työhanskat ja muun tavaran, joiden on hyvä olla käden ulottuvilla.
Kaapin hyllyjen suojaksi ajattelin vielä laittaa mustaa ruohomattoa, jotta märät kengät ei pilaisi lakattuja hyllytasoja. Minusta tämä on ihan mahtava säilytysratkaisu kengille ja ennen kaikkea sopii minusta mahtavasti kuistin tyyliin.

brittiläinen lyhytkarva

Pieni apurimme oli tietenkin paikalla, kun kuistilla tapahtuu. Tämä meidän Kaapo herra täytti eilen puoli vuotta, kamalan nopeasti aika rientää. Mihin meidän vauva oikein katosi?

kuistin säilytysratkaisut

kenkähylly kuistille

kuistin sisustus

kuistin sisustus

Löysin alkukesästä Salosta kirpputori Aarresaaresta kauniin turkoosin valaisimen ja vihdoin sekin löysi paikkansa. Tältä seinustalta lähti uutta kotia etsimään vanha valkoinen komuutti ja vaaleansininen vaaka. Vaika komuutti oli kaunis se oli todella epäkäytännöllinen tässä kuistilla, jossa tarvittiin ennen kaikkea lisää säilytytilaa. Komuutin tilalle tuotiin puuarkku, jonka sisälle saa säilöttyä todella paljon tavaraa. Arkku on aika kulahtanut maalipinnoiltaan, mutta uusi maali olisi tehnyt siitä ehkä liian uuden näköisen, joten ainakin toistaiseksi arkku saa olla tälläisenään.

Seinälle laitoimme pari rottinkista kukkatelinettä, jotta saimme valkoiseen paneeliseinään vähän vihreyttä. Vanhat lasipurkit toimivat hyvin kynttilälyhtyinä. 
Minun Arabian kuppikokokoelmani sai ainakin vielä toistaiseksi jäädä koristamaan keltaista hyllyä.

kuistin sisustus

ikea seinähylly

kuistin sisustaminen

pärekori, vanhat täkit

Pärekori on täydellinen paikka vanhoille täkeille. Tämä täkkipino on meidän Kaapo kissan lemppari nukkumapaikka, sanoisin, että aika hyvä maku hänellä.

Kyllä nyt taas kelpaa tulla kotiin, kun vastassa on siisti ja toimiva kuisti.
Minua ihan huvittaa, että ei tarvita kuin yksi sadepäivä, kun kadoksissa ollut sisustusinto palasi.
Ei siis tarvitse olla enää huolissaan siitä!

Täältä(klik!) näette miltä kuisti näytti aikaisemmin.

Mukavaa uutta viikkoa <3

-Pauliina


Kommentit

 1. Hauska idea toi vitriini kenkäkaappina! Meidänkin kuistilla on ollut jo pari viikkoa uusi kaluste kenkien säilytykseen. Pitäisi vaan keksiä jostain intoa kuvata se blogiin. Onnittelut puolivuotiaalle Kaapolle! Niin se aika rientää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on sinunkin uusi kenkien säilytyssysteemi. Ihanaa, kun saa tavaroille paikat, paljon helpompi pitää järjestystä yllä.

   Poista
 2. kiva kuisti.minäkin innostuin sisustamaan ulkoeteistämme.tai siis suunnittelin .ensin on pestävä uusi mattoni siis kirppikseltä.sain kerrankin väriä.sinulla on aina kivoja sisustuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn tullen sisustaminen aina innostaa, ihanaa kun saa tehtyä pieniä tai vähän suurempiakin muutoksia kotiin.

   Poista
 3. Ihana Kaapo. <3 Tuo vitriinikaappi sopii tuohon niin kuin olisi siinä aina ollutkin. Hyvältä näyttää! Tuo teidän kuisti on kyllä muutenkin tosi ihana tila. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kuistimme tuntuu nyt paljon kutsuvammalta ja kodikkaalta <3 Kaapokin viihtyy siellä erinomaisesti <3

   Poista
 4. Miten kaunis ja kutsuva kuistinne onkaan. Onnellinen on ihminen joka tuollaisen tilan omistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä todella onnellinen tästä meidän kuistista <3

   Poista
 5. Keksiliäisyys palkitaan. Hyvä on löytää kengillekin koti. Kokeilepa joskus, miltä näyttäisi, jos kenkien kärjet osoittaisivat huoneeseen päin.

  Ja tuo Kaapo. On kissojen aatelia samettisine turkkeineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kenkiä on kätevämpi käyttää, kun ne on noin päin. Kaapo on niin hurmaava tapaus <3

   Poista
 6. Kaunis ja kekseliäs ratkaisu jalkineille. Ja, kuistinnne on muutenkin erityisen kaunis ja kotoisa!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis kuisti. Arvokas kenkäteline, hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Tuo hylly on aika kehnossa kunnossa, siksi raaskin laittaa sen kenkähyllyksi :)

   Poista
 8. Blogissani on arvonta! ;) http://touhoosi.blogspot.com/2018/08/lisaa-luettavaa-ja-lukijoita-arvonta.html

  VastaaPoista
 9. Kiva kenkäkaappi ja kiva, kiva kuisti! -Saga-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top