Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ruusuinen lauantai


Ruusuntuoksuista lauantaita teille kaikille. Sain tänään upean ison kimpun tuoksuvia hennon vaaleanpunaisia ruusuja, tänään on nimittäin syntymäpäiväni. Vuosi vuodelta omia syntymäpäiviä tulee juhlistettua aina vain vähemmän, mutta kyllähän tuollaiset upeat ruusut piristävät päivää.
Hajotin kimpun vanhoihin lasipulloihin, pienestäkin kukkakimpusta saa todella näyttävän, kun sen jakaa pienempiin maljakkoihin. Vaikka olisihan tämä suuri ruusukimppu ollut todella näyttävä myös yhdessä maljakossa. Nyt meidän ruokailutilan pöytää sulostuttaa upea vaaleanpunainen kukkameri.Ruusujen lisäksi keittiön pöydällä minua odotti aamulla myös tälläinen upea kultainen nainen.
Tämä nainen on varmasti ollut entisessä elämässään hattumalli, mutta nyt hän saa kaunistuttaa kotiamme ilman päähinettä tai kuka tietää, vaikka löytäisinkin sille vielä kauniin pääähineen.
Sijoitin naisen nyt ruokailutilaan Ivar-hyllystön päälle, mutta se näyttää siinä ehkä hieman liian suurelta ja näyttävältä. Täytyy etsiä sille kodistamme vielä sopivampi paikka.
Mutta upea tämä kultainen nainen on, todella onnistunut lahja puolisoltani.Nyt toivottelen teille kaikille aurinkoista lauantaita. Meillä on tiedossa pihahommia ja kyllähän tuolla ulkona nyt kelpaakin huhkia.

<3 Pauliina

Kommentit

Lähetä kommentti

back to top