Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kesän paras paikka rentoutumiseen!

Terveisiä täältä pihalta, me niin kuin varmasti monet muutkin olemme viettäneet viime aikoina kaiken vapaa-aikamme ulkona nautiskelleen ja puutarhahommia tehden. Kuin yllättäen alkaneet kesäiset säät ovat tehneet sen, että koti on joutunut kaaoksen kouriin ja kaikki voimavarat tulee keskitettyä ulkohommiin, mutta niinhän sen juuri kuuluu kesällä ollakin.
 Minulla olisi tänne blogiinkin vaikka kuinka paljon asiaa, mutta tuntuu suorastaan syntiseltä istua sisällä näpyttelemässä tietokonetta, kun aurinko ja lämpö hellivät meitä.
Nyt haluan kuitenkin esitellä teille sen paikan missä olemme suurimman osan ajasta viime aikoina viettäneet. Rakensimme pari vuotta sitten meidän pihalle grillipaikan ja sen yhteyteen oleskelualueen.
En ole edelleenkään kovin rakastunut tälläisiin perinteisiin valmispaviljonkeihin, mutta en oikein haluaisi meidän pihalle mitään liian raskaita rakennelmia, joten tällä mennään.
Onneksi paviljongin voi aina sisustaa omaan tyyliin, sisustamalla tälläinen vähän jopa persoonaton paviljonki muuttuu huomattavasti persoonallisemmaksi.
Meille tuttuun tyyliin on paviljonki sisustettu lähes kokonaan kierrätyslöydöin.
Kahtena kesänä meillä oli paviljongissa maalamani kirkkankeltainen suorakaiteen mallinen pöytä, mutta nyt löysimme varastojen kätköistä pyöreän pöydän ja päätimme testata miten se toimisi tässä paviljongissa. Nyt ihan mietin, että miksi emme aiemmin ole laittaneet pyöreää pöytää tähän kesähuoneeseemme, sillä minusta pyöreä pöytä on tänne aivan täydellinen.
Tänä vuonna emme tuonneet tähän tilaan sohvaa ollenkaan vaan korvasimme sohvan kahdella rottinkituolilla. Jos päiväunipaikan tarve iskee niin täytyy sitten raahata sohvakin tänne, mutta jotenkin tykkään siitä, että paviljonki näyttää paljon avarammalta ja ilmavammalta ilman sohvaa.

Löysin kirpputorilta kaksi valkoista läpikuultavaa hapsuverhoa, verhot saivat tähän tilaan vielä enemmän huonemaisen ja jopa vähän taianomaisen tunnelman. Valkoiset verhot loistavat kauniisti pimenevissä kesäilloissa.
Rakastan tätä meidän kesähuonetta, tähän paistaa aurinko melkein koko päivän, mutta jos ei auringossa jaksa olla voi penkin siirtää omenapuun varjoon.
Me olemme olleet ulkoruokinnassa varmaan jo pari viikkoa, en ymmärrä miksi ruoka maistuukin niin paljon paremmalta ulkona kuin sisällä. Ehkä salaisuus on kesän raikkaissa mauissa ja kyllähän se puuuhiilloskin antaa ruualle oman säväyksensä.
Nyt toivotaan, että saamme nauttia monista upeista ja aurinkoisista päivistä.

Ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Kaunis kesähuone teillä. Tuollainen katos on kyllä kiva näin suomen kesässä, koskaan ei tiedä milloin sade yllättää. Tai, ainakin viime vuonna sai olla hyvinkin varuillaan. Mutta, siis kaunis ja viihtyisä paikka teillä pihalla.
  Täällä on myöskin oltu ulkona kaikki liikenevä aika ja sisällä näyttää aivan kaamealta. No, nautitaan nyt lämmöstä kun sitä kerran on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Katosta tosiaan tarvitaan, tästä suomen kesästä kun ei koskaan tiedä, vaikka nyt on ollut kyllä käsittämättömän upea toukokuu. Toivotaan, että säät jatkuvat yhtä aurinkoisina ja ihanina.

   Poista
 2. Upea on. Tuolla maistuisi ����

  VastaaPoista
 3. Ihana paviljonki! Nuo hapsuverhot sopivat tosi hienosti samoin pyöreä pöytä. Kaikki näyttää oikein viehättävältä. Myös nuo korkeat kukkatelineet ovat kivoja. Onnistunut kokonaisuus jossa varmasti tulette viettämään ihania hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tykkään ihan älyttömästi paviljongin tämän vuotisesta ilmeestä, jotenkin raikkaampi kuin aikaisemmin <3

   Poista
 4. Viihtyisältä näyttää! :) Suloisen sirot tuolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo Ikean tuolit olivat kyllä loistava hankinta, eivät ole menneet miksikään muutaman vuoden aikana :)

   Poista
 5. En kestä kun blogeissa on nyt toinen toistaan ihanampia kesähuoneita <3 Hirmu kaunis ja teidän näköinen paviljonki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin ihana ihastella ihmisten kauniita kesähuoneita <3 Aurinkoista lauantaita sinulle!

   Poista
 6. kaunista ja niin kesäisen näköistä. Kyllä nyt kelpaa olla ulkona, meillä ei oo ollut vielä edes hyttysiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt todellakin kelpaa nauttia, meilläkään ei ole vielä hyttyset vaivanneet.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top