Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Meidän uusi perheenjäsen!

Moni teistä sen varmaan jo tietääkin, että meille on muuttanut uusi suloistakin suloisempi perheenjäsen, hänen nimensä on Kaapo. 
Olin katsellut pieniä kissanpentuja jo parin vuoden ajan, mutta ajattelin, että kissanpennun hankkiminen olisi ollut liikaa meidän vanhalle Lucia-kissallemme.
Nyt, kun jouduimme tekemään raskaan päätöksen ja Lucia oli päästettävä kärsimyksistään.
Ajattelin, että nyt jos koskaan meillä olisi tilaa uudelle perheenjänelle, varsinkin kun meidän Kerttu kissa otti todella raskaasti Lucian poismenon. Kerttu vaikutti jatkuvasti etsivän ystäväänsä ja oli kaikin tavoin apaattisen oloinen. Ruoka ja leikki ei enää maistunut entiseen malliin.
Uusi perheenjäsen toisi varmasti piristystä meille kaikille ja nyt täytyy todeta, että oikeassa olin. Vaikka uusi kissa ei tietenkään tuo Luciaa takaisin, ei koti enää tunnu niin hiljaiselta ja ankelta, kun saa seurata Kaapon touhuja.


En ole koskaan aikaisemmin ottanut kissanpentua, olen aina aikaisemmin halunnut antaa kodin kotia vailla oleville aikuisille kissoille.
Pennut, kun yleensä löytävät paremmin kodin kuin vanhemmat kissat. Nyt halusin kuitenkin ottaa pennun, halusin päästä seuramaan kissan elämää ihan alusta saakka. Löysin netistä myynnissä olevia brittiläisen lyhytkarvan pentuja, jotka olisivat juuri luovutusikäisiä ja kaiken lisäksi pennut asustelivat ihan kotimme lähettyville. Päätimme siis lähteä katsomaan minkälaiset tyypit, olisivat kotia vailla. Pentueessa oli vielä kolme vapaata pentua ja niistä tämä Kaapo-herra kiinnitti kyllä heti meidän huomion. Niinpä lähdimme kotiin tämä suloisen kissanpennun kanssa.
Tiesin, että kissanpennun kanssa ei tule tylsää hetkeä. En kuitenkaan osannnut varautua siihen, kuinka paljon sitä menoa ja meininkiä pienen kisuvauvan kanssa oikein riittääkään.

Brittiläinen lyhytkarva

Kaapo on yllättänyt energisyydellään meidät kaikki, Kerttu vielä hieman varauksella suhtautuu tähän uuteen tulokkaaseen. Taitaa Kaapon leikit olla vielä hieman rajuja Kertulle. Ruokakupilla uudet ystävykset kuitenkin syövät sulassa sovussa. Pieni Kaapo on niin hurjan kiinnostunut Kertusta, mutta Kerttu ei oikein tiedä miten siihen pitäisi suhtautua. Onneksi Kerttu on luonteltaan niin lempeä, että ei ole hermostuksissaan kuitenkaan Kaapolle mitään pahaa halunnut tehdä. Kerttu vaan lähtee toiseen huoneeseen jos Kaapon leikit yltyvät liian rajuksi.
Uskon, että ajan kanssa näistä kahdesta tulee vielä ylimmät ystävät. 

kissa nukkuu

kuisti
brittiläinen lyhytkarva

brittiläinen lyhytkarva
Tämä suloinen nuorimies on todella sulattanut sydämeni, olen aivan rakastunut tähän suloiseen pieneen kissaan. Kaapo on kova kehräämään ja puskemaan jalkoja. Kynsiään hän ei onneksi meihin ihmisiin halua käyttää. Raapimapuuta osaa raapia hienosti ja enimmäkseen leikkii omilla leluillaan. 
Huonekalutkin ovat saaneet olla suurin piirtein rauhassa, ainoastaan pitkät verhot piti nostaa ylös niissä oli aivan liian ihanaa kiipeillä, Kaapo ei oikein ymmärrä miksi hänelle niin suututaan kivasta kiipeilyleikistä. Laatikolla Kaapo osaa käydä hyvin ja ruoka maistuu.
Viime viikolla kävimme ensimmäistä kertaa eläinlääkärissä, kun Kaapo sai rokotukset. Eläinlääkärikin oli aivan hurmioitunut tästä suloisesta otuksesta. Sydänäänien kuunteleminen vain osoittautui mahdottomaksi, kun Kaapo kehräsi koko eläinlääkärireissun ajan niin kovaäänisesti.
Kaapo on kaikinpuolin hurmaava pieni kissa, jonka kanssa saamme viettää varmasti vielä monia mielenkiintoisia hetkiä. 

Mukavaa uutta viikkoa <3 

-Pauliina

Kommentit

 1. Ihana, super suloinen Kaapo <3 <3 <3 Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hän on kyllä niin valloittava, että sanat eivät tunnu riittävän <3

   Poista
 2. Onnea uudesta ihanasta perheenjäsenestä♥

  VastaaPoista
 3. Oi mahdoton mikä sulous <3 Muistan kun meille on tullut viimeksi pentu, niin ei muistanutkaan miten paljon vaivaa pienestä "vauvasta" onkaan, aikuisiin kissoihin verrattuna...mutta ihaniahan ne ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihaniahan kissanpennut on, mutta en kanssa ihan ajatellut millaiseen menoon ja meininkiin saadaankaan tottua :D

   Poista
 4. Ihana, suloinen Kaapo! ������

  VastaaPoista
 5. Voi että miten ihana herra! <3 Paljon rapsutuksia Kaapolle! Toivottavasti Kerttukin tottuu uuteen tulokkaaseen pian, eikä ressaannu pikkuisen vipellyksestä.

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana pieni höpönassu Kaapo on! Ehdottomasti hänestä jatkossakin postauksia! :)

  VastaaPoista
 7. En kestä. Tuli kyyneleet silmiin, kun on vaan niin sydäntäriipaisevan suloinen pieni pallero. <3<3 (Oikeasti, jotkut naiset kokevat vauvakuvat näin, mutta itsellä enemmänkin nuo kissat ja varsinkin kissavauvat saavat jonkin ihmeellisen äitiyshormonin hyrräämään..:D:D) Itse haaveilen sellaisesta elämäntilanteesta, että voisin ottaa kissoja. Pian, pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin nää kissat saavat minutkin aina herkistymään, niin suloisia, rakastettavia palleroita <3

   Poista
 8. Ihana Kaapo! <3 Kissanpennut on aivan ihania. Niitten "hölmöilyjä" on ihana katsoa. :) Voit arvat mikä meininki meillä oli, kun Miina-kissamme teki neljä pentua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan ole tylsiä hetkiä tälläisen pienen ystävän kanssa <3 Voin kyllä kuvitella milläinen meno ja meininki teillä on ollut :D

   Poista
 9. ihana kaapo umpi suloinen touhupetteri.kummityttöni kissa oli myös kaapo,eli yli 20 vuotiaaksi.tytön äiti antoi nimen kaapo:jos karkaa saa huudella kuten vanhassa elokuvassa gabriel tule takaisin.

  VastaaPoista
 10. Pakahduttavan ihana ❤️ Minulla on ollut viimeksi kissanpentu yli 20 vuotta sitten, eli olen myös hankkinut nykyiset kissani aikuisina. Kieltämättä olen haaveillut myös pennusta, mut kyllä se on vaan niin, että kaikenikäiset kissat ovat vaan niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapo on niin ihana, että minua välillä ihan itkettää <3

   Poista
 11. Apua mikä ihanuus!

  VastaaPoista
 12. Eikä, miten suloinen! <3 Meillä ei ole lemmikeitä keskimmäisen allergioiden ja astman vuoksi, joten tyydyn ihastelemaan pieniä karvaisia suloisuuksia kuvista tai kauempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapo on kyllä suloinen, onneksi voi katsella ihania kisukuvia, vaikka itse ette voi kissaa hankkiakaan <3

   Poista
 13. aivan ihana otus vaikka itse en kissa ihminen olekkaan =D

  VastaaPoista
 14. Voi mikä hurmuri! Voin todellakin samaistua energiseen pentu arkeen, meille nimittäin muutti viikko sitten pieni tyttöpentu! Kaksi kissaa entuudestaan, mutta hyvin tulevat kaikki juttuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onnea teillekin uudesta perheenjäsenestä, kissanpennut on niin ihania <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top