tiistai 10. huhtikuuta 2018

Mansen blogikirppis ja kurkistus siihen mitä minun myyntipöydästäni tulee löytymään!

On taas Mansen blogikirppiksen aika, olen itse tästä tapahtumasta aina yhtä innoissani on niin mahtava tavata muita bloggaajia ja tietenkin myös teitä ihania lukijoita. Viime kerralla olin ihan otettu, kun niin monta ihanaa lukijaani tulitte juttusille ja taisivat monet löytää mukavia kotiin viemisiäkin.
On aina niin mahtavaa, kun omat tarpeettomaksi jääneet tavarat saavat uuden kodin.

Kirppis järjestetään tuttuun tapaan Tampereella Finlaysonin alueella, tarkemmin Vooninki-salissa, osoitteessa Väinö Linnan Aukio 13. Tapahtuma-aika on sunnuntai 22.4. klo 11-14. Muistathan varata käteistä rahaa mukaan ja jos heti kirpiksen ensi hetkillä haluaa tulla niin kannattaa varautua jonottomaan.
Kirppiksellä on myymässä parikymmentä bloggajaa ja muutama upea yritys.
Alla olevasta mainoksesta näet kaikki myymään tulevat bloggaajat ja yritykset, liskäksi kannattaa laittaa facebookissa Mansen blogikirppiksen-sivut seurantaan. Sivuilta saat lisätietoa tapahtumasta ja näet kurkistuksia bloggaajien myyntiin lähtevistä tavaroista. 


Kevätsiivouksen lomassa sain kaivettua esiin myyntiin lähteviä tavaroitani, joten ainakin astioita, tarjottimia, peilejä, peltipurkkeja, maljakoita yms. tulet löytämään minun myyntipöydästäni. Katsotaan mitä muuta itselleni ylimääräistä vielä löydän, kun olen saanut kaikki kaapit käytyä läpi.
Aika paljon sain taas siivottua tavaraa kiertoon, voi sitten taas hyvällä omalla tunnolla tehdä uusia hankintoja. Tässä taloudessa kun tuo tavaran määrä taitaa olla aikalailla vakio.
Toivottavasti nähdään Tampereella vajaan parin viikon päästä <3

-Pauliina

11 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mitä ihanuuksia! Mulla on mennyt ihan ohi, että tällaista on Tampereella järjestetty aiemmin. Mikä onneton mäihä, että juuri tuolloin olen reissussa, muuten olisi kyllä ollut pakko päästä piipahtamaan :) Mukavaa kaupantekoa, täytyykin pistää tapahtuma korvan taakse ensi vuotta ajatellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten harmi, mutta kirppis järjestettäneen syksyllä seuraavaksi.

   Poista
 2. Voi ei, mitä ihania aarteita sinulla on myynnissä. Ehkä nähdään Tampereella!

  VastaaPoista
 3. Oih, mahtavia aarteita. Voisinkohan minäkin tulla vaikka ensi vuonna myymään, kun olemme muuttamassa Tampereelle kesällä...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kannattaa kysyä Retromoderni-blogin Suvilta, hän järjestää tätä tapahtumaa :)

   Poista
 4. Ihanaa tavaraa pöydälläsi. Onneksi on niin pitkä matka ettei tule kiusausta ostaa mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä taas kaikkea kaunista lähtee myyntiin <3

   Poista
 5. Wau mitä aarteita! Bongasin heti muutaman jotka ostaisin jos paikalle pääsisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea ihanaa kyllä lähtee taas myyntiin, kaikkea kaunista ei vaan pysty itse pitämään <3

   Poista
 6. Moikka! Olen pitkään etsinyt tuota lintupurkkia, joka näkyy toisessa kuvassa vasemmalla, toisen ison purkin päällä. Osaatko yhtään sanoa mikä purkki tuo on tms. tietoa, jotta voisin sen jostain löytää?:)

  VastaaPoista