Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Riippukeinu ja ihanat pionit

Tänä viikonloppuna ollaan saatu nauttia upean aurinkoisista ja lämpimistä säistä. Lämmin sää sai vihdoin meidänkin omenapuiden varjossa kasvavaan pionipenkkiin eloa, ensimmäiset kukat aukesivat ja on se vaan aina yhtä juhlallinen hetki. En varmasti ole ainoa, joka rakastaa näitä valtavia ja upeantuoksuisia kukkia. Nyt toivotaan, etteivät rankkasateet yllätä ja hakkaa kaikkia kukkia heti piloille. 
Jos sellainen vaara yllättää niin täytyy yrittää pelastaa kauniit kukat sisätiloihin maljakkoon, vielä en raaskinut ensimmäisiä kukkia maljakkoon leikata. Enemmän kukista on iloa täällä ulkona puutarhassa, jossa vietämme kaiken mahdollisen ajan. 
Saimme vihdoin viritettyä riippukeinunkin pihalle roikkumaan, meidän vanhat omppupuut ovat ihan mahtavia kiinnityspuita riippukeinulle. Tykkään myös siitä, että puiden oksat muodostavat ihanan varjoisan katon, puiden suojiin on hyvä mennä levähtämään kuumanakin kesäpäivänä. 
Meidän ihana Lucia-kissa tykkää ottaa päivätorkut riippukeinun vieressä olevan kaivon kannen päällä, joten nyt voidaan pötkötellä pihalla melkein vierekkäin. 


Nyt laittaisin tilaukseen lisää näitä lämpimiä ja aurinkoisia päiviä, kiitos <3

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

-Pauliina

Kommentit

 1. Ihana kesätunnelma ja Lucia siellä! Täälläkin toivotaan lisää aurinkoisia päiviä. On ollut aivan ihana viikonloppu ja mökillä pihahommat on ottanut ison harppauksen eteenpäin. Tätä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoiset ja oikeasti lämpimät päivät ovat olleet kyllä vähän liian vähissä tänä kesänä, niitä siis todellakin saisi tulla lisää. Ihanaa, kun olette saaneet touhuttua mökillä, siitä tulee kyllä niin ihana <3

   Poista
 2. Kauniita pioneita ja muutenkin ihanan näköinen piha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vanhoissa pihoissa on niin ihana kerroksellisuutta <3

   Poista
 3. Ihania pioneja! Ne ovat lempikukkiani ja aina suunnittelen niiden hankintaa, mutta vielä ei yhtään minulla ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pionit ovat niin upeita, meillä on nyt kuusi pionia ja tuntuu, että sekään ei vielä näin suureen pihaan ole riittävästi :D

   Poista
 4. Kaunis romanttinen lepopaikka teillä. Ei taida Pioneita kauniimpia kukkia montaakaan olla!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top