Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Takapihan terassi valmiina kesään


 Me täällä hyristään tyytyväisyydestä, sillä olemme saaneet remonttirintamalla yhden suurimman homman päätökseen - meidän koko talomme julkisivu on rapsuteltu maaleista ja nyt on vuorossa se helpompi ja kiitollisempi osuus eli talon maalaminen. Voin kertoa, että tämä on meille todella juhlallinen hetki, olemme puurtaneet julkisivun parissa jo huimat neljä vuotta, huhheijakkaa.
Teen julkisivuremontista postauksen, kun olemme saaneet viimeisenkin seinän maalattua. 
Parasta on myös se, että kun tämä viimeinen remontissa ollut seinä sijaitsee meidän takapihan terassin puolella niin emme saaneet heti kesän alussa laitettua terassia kesäkuntoon.
Nyt on onneksemme terassikin kunnossa ja saamme nauttia kesäpäivistä viime vuonna rakentamallamme terassilla, ihanaa.


Aurinkoiset päivät saivat vauhtia kesäkukkienkin hankkimiseen ja niinhän siinä taas kävi, että pieni sekoaminen kukkakaupassa kävi ja kukkia tuli hankittua melkoinen määrä.
Mutta onhan kukat aivan ihania ja piristävät niin ihanasti sadepäivinäkin ja jotenkin tuntuu, että meidän piha on sen verran suuri, että jos kukkia ei ole tarpeeksi ne vain häviävät pihalle.
Näyttää kauniimmalta, kun kukista rakentaa suuria ryhmiä. 
Hankin tänä vuonna lähinnä vaaleapunaisia ja keltaisia kesäkukkia, matkaan tarttui muun muassa petunia, mustasilmäsusanna, Marketta, miljoonakello, ahkeraliisa, dahlia jne. 


Viime vuonna ompelemani tyynyt ja tilkkupeitto pääsivät koristamaan paviljonkiin kannettua puusohvaa. Viime vuonna meillä oli sohvan tilalla vanha heteka, mutta se oli hieman epäkäytännöllinen, koska siinä ei ollut selkänojaa ja se oli myös hieman matala pöytään nähden. Tästä puusohvalta on kätevämpi ruokailla ja tietenkin sohva on mitä mainioin paikka päiväunille. 


Ikeasta hankimme muutaman aurinkokennoilla toimivan lyhtyvalaisimen ja muoviset terassimatot. Viime vuonna meillä oli paviljongissa vanhat räsymatot, mutta ne olivat hieman epäkäytännölliset, koska ne ei kovin nopeasti kuivu jos kesäsade yllättää. 
Paviljongin kattoon laitoin ystävältäni saatuja paperikoristeita ja niiden myötä tuntuu, että paviljongissa on aina juhlantuntua. 
Nyt sitten saisi tulla niitä lämpimiä ja aurinkoisia päiviä, meidän piha on siihen valmis ja me olemme todellakin valmiita.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille teille <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Niin on, olen niin onnellinen että saatiin tuo terassi viime vuonna pakerrettua <3

   Poista
 2. Onpa ihanan kodikkaan näköistä!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunista ja kodikkaan näköinen piha. Mahtavia kukkia ja vielä tosi paljon.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä teidän kelpa Meidän terassi on myös valmistunut, mutta pergola osuus etenee hitaasti vaihtelevien kelien myötä 😑 sisustus osuuskin tulee etenemään hitaasti, kun pitää entisöidä vanhat puutarhakalusteet, mut nyt kun tää kesä puurretaan niin ensi kesä voidaan vaan nauttia...tai siis raataa ulkolaudotuksen parissa 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätähän tämä on, aina on joku homma edessä, kun toinen valmistuu. Ihanaa rauhaisaa elämää vanhassa puutalossa ;)

   Poista
 5. kiva kesäpaikka =) kyllä tuolla kelpaa viettää hellepäiviä ja niitähän me toivomme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja todellakin hellepäivät olisivat todella tervetulleita :)

   Poista
 6. Voihan että, niin kotoisaa ja kauniin näköistä! Meidän oma on vielä ihan vaiheessa, terassi on kaiteita ja markiisia vaille valmis. Niin ja kalusteet vielä tarvitaan. Ehkä syksyllä vielä ehtii nauttia. https://www.kaihdinasennus.com/markiisit

  VastaaPoista
 7. Onkin upeaa, kun saa urakan valmiiksi. Meillä julkisivusaneeraus alkaa vasta kesällä. Olen kuitenkin siitä innoissani, on mukavaa kun saa talo hieman uudemman ilmeen. Tuolla on varmasti mukava viettää aikaa kesällä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top