Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Uusi hylly keittiöön

Eiliseltä kirppisreissulta meille jäi kotiin viemiseksi jotakin tavanomaista suurempaa, löysimme nimittäin keittiöön uuden hyllyn. Meillä oli aiemmin keittiössä jääkaapin vierellä vanha valkoinen patakaappi ja sen yläpuolella valkoinen lautashylly. Olin vähän kyllästynyt niihin ja kaipasin tilalle jotakin muuta. 
Päätimme laittaa patakaapin ja lautashyllyn ensin myyntiin, jotta voisimme ostaa niillä rahoilla keittiöön jotakin enemmän meidän näköistämme. 
Patakaappi ja hylly menivätkin kaupaksi heti samana päivänä kun ne myyntiin naputeltiin, joten pari viikkoa tässä on selailtua ahkerasti Internetin myyntipalstoja, tähän mennessä kuitenkin tuloksetta. 
Onneksemme tämä hyllyvanhus odotti meitä läheisellä kirpputorilla tai itse asiassa se oikeastaan tuli kirpputorille lähes samalla ovenavauksella meidän kanssamme. 
Myyjä ei ollut vielä ehtinyt edes hintaa hyllyyn laittaa, hyvä niin koska pääsimme neuvottelemaan hinnasta suoraan myyjän kanssa. 

Nyt löytämämme 50-60-luvun Askon kirjahylly oli oikein mieluinen löytö ja hintakin saatiin neuvoteltua molempia osapuolia tyydyttäväksi. 
Tähän hyllyyn saa kivasti esille kauniita tavaroita ja toisaalta taas vähemmän viehättävät tavarat saa piiloon kaapinovien taakse. 
Kaappi oli ostettaessa vähän rajussa kunnossa, mutta saimme puhdistuksella ja öljyllä siitä oikein salonkikelpoisen yksilön. 

 Mitäs pidätte? Tästä seinustasta tuli aika erinäköinen, omasta mielestäni jopa raikkaampi kuin aikaisemmmin.Täältä KLIK! voitte katsoa kuvia miltä tämä seinusta näytti aikaisemmin. 

Rentoa sunnuntai-iltaa <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Hieno löytö! :) Tuohan toimii tarvittaessa vaikka pienenä aputasonakin, kun kannen saa laskettua alas. Mukavaa iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo tosiaan toimii myös aputasona ja siksi tämä hylly oli minusta ihan mahtava ratkaisu keittiöön!

   Poista
 2. Istuu kyllä tuohon paikalleen tosi hyvin. Sehän on kuin tehty tuohon 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain istukin, olen tosi tyyyväinen tähän hankintaan ja vaikuttaa nyt muutaman päivän käytön perusteella myös erittäin käytännölliseltä :)

   Poista
 3. Hieno on. Kotisi on muutenkin niin iloinen ja kaunis!

  VastaaPoista
 4. Hylly vaan on niin kaunis! Ehdottomasti kaunein näkemäni tuolta aikakaudelta♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on minustakin, tässä on jotenkin kaikki niin nappiin <3

   Poista
 5. Hyvän löydön teitte ja hyvä tuuri!

  VastaaPoista
 6. Hei, kaunis koti ja hauska blogi sinulla! :) Millä tavalla puhdistitte hyllyn ja mitä öljyä käytitte pinnan käsittelyyn? Meillä on samantyylisiä huonekaluja, jotka kaipaisivat jonkinlaista ehostusta, joten vinkkejä tarvitaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa meinasin tänne itsekin tulla kyselemään, että mitä tuotteita ja välineitä käytit kunnostamiseen. Meillä myös muutamia juttuja jotka kaipaisivat vähän huolittelua. :)

   Juuri ostettiin myös aika samankaltainen hylly/kaappi etsimämme vitriinin tehtävää täyttämään ja se oli niin hyväkuntoinen että aiemmin hankkimani peilipöytä näyttää kovin nuhjuiselta...

   Poista
  2. Heippa. Kiitos teille. Me käsittelimme kaapin Puuni nimisellä tuotteella, joka on Kauttualaisen entisöijän Harri Turusen kehittelemä tuote vanhoille puuhuonekaluille. Hänen nettisivunsa on harriturunen.fi :)

   Poista
 7. kaunis hylly ja sopii tuohon erittäin hyvin =D

  VastaaPoista
 8. Kaunis kaappi tosiaan ja kauniita esineitä siihen sinulta löytyy yllin kyllin �� Mistä muuten olette hankkineet tuon ihanan jääkaapin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanista esineistä ei tosiaan minulla ole pulaa, päinvastoin :D Smegillä on monia jälleenmyyjiä, esimerkiksi Gigantti ja Stockmann.

   Poista
 9. Mahtava löytö!
  Ja tosiaan ihania piristäviä astioita, väripilkkuja.
  Tulee hyvä fiilis katsellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että muutkin tulevat iloiseksi noista piristävistä astioista, minulle ne antavat virtaa ihan jokaiseen päivään :)

   Poista
 10. Kaunis ja käytännöllisen oloinen kaappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaappi vaikuttaa oikein käytännölliseltä näin parin päivän käytön perusteella. Tosi hyvä hankinta <3

   Poista
 11. Kaunis kauppii! Sopii tuohon kuin nakutettu. Nuo sinun Finellit tuossa hyllyssä ovat upeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finelin taitavat tehdä tuosta kaapista vieläkin upeamman <3

   Poista
 12. Onpa upea kaappi! Ja voi noita ihania keltaisia pilkahduksia...

  VastaaPoista
 13. Voi ihana mikä kappi/hyllykkö! Sinun on hyvä tehdä noita löytöjä, kun kotiisi niitä mahtuu....toista se on minun. Pitäisi alkaa toisesta päästä hävittämään, jos lisää tuo..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin upea <3 Kyllä mekin tämän uuden tulokkaan tilalta myimme huonekaluja pois, ahdasta alkaa muuten olemaan :D

   Poista
 14. Hyvältä näyttää, vaikea uskoa että ollut huonossa kunnossa, hyvin olette onnistuneet fiksaamaan.

  Minulla on sinulle pienimuotoinen haaste blogissa, käy kurkkaamassa http://www.kootutmurut.com/fi/2017/03/07/view-from-room-to-room/ jos innostut mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaapissa oli paljon naarmuja ja kosteusjälkiå, mutta onneksi saimme ne lähes näkymättömiksi :)

   Kiitos ihanasta haasteesta, tartun siihen mahdollisimman pian <3

   Poista
 15. Mää en kestä kuinka kaunista teillä on! <3

  http://palapelinkokoamista-enni.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top