Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Valoa kuistilla

Kyllä meitä on taas hemmoteltu, ollaan saatu nauttia niin upeista aurinkoisista talvipäivistä. Kevättalven aurinko on ihana, vaikka se paljastaa pienimmätkin mahdolliset pölyhiukkaset kodista. Minussa niin kuin varmasti monessa muussakin herää aina tähän aikaan vuodesta hirvittävä siivous- ja sisustusinto. Vaikka meillä on makuuhuoneen remppa vielä kesken niin jo sitä mielessä pörisee, vaikka minkälaisia uusia ideoita. Ehkä, se että joudumme nyt vain odottelemaan makkarin listojen kuivumista saa olon levottomaksi, kun ei pääse makuuhuoneen remontin suhteen oikein etenemään.

Tänään auringonpaisteen innoittamana innostuin siivoamaan kuistia. Kuisti on meillä talviaikaan vähän sellainen läpikävely paikka, jonne tahtoo jäädä lojumaan yhtä ja toista jonnekin suuntaan matkalla olevaa tavaraa. Ja, voitte arvata miten inhottava on tulla kotiin, kun kuistilla lojuu jos jonkin sortin työkalua ja muuta sinne kuulumatonta esineistöä. Toivotaan, että tämän siivouspuuskan ansiosta kuisti taas hetken pysyisi siistinä ja ilahduttaisi kotiin saapujaa  <3Saatiin laitettua kuistin kattoon edellisessä  jutussa esittelemäni valaisin. Se on minusta ihan täydellinen tähän tilaan ja minusta vaaleansininen väri on upea. Kuistin katossa olleen vanhan valaisimen kupu oli mennyt rikki, joten tämä kirppislöytö oli todella mieluinen ja tuli tarpeeseen. 
 
Pelargonit ovat selvinneet hienosti talven yli ja tekevät jo uusia versoja hurjalla tahdilla, taitavat nekin olla jo ihan keväisissä fiiliksissä. Minun vanhimmat pelargonit täyttävät tänä vuonna jo viisi vuotta ja kieltämättä nuo vanhimmat yksilöt ovat todella vahvan ja elinvoimaisen oloisia. Talvettaminen todella kannattaa, varsinkin kun on näin täydellinen viileä ja valoisa kuisti, jossa pelargonien on hyvä levätä talven yli. 

                                                  Kivaa alkanutta viikkoa kaikille <3

                                                                  -Pauliina

Kommentit

 1. On teillä tosi kaunis kuisti. Ihana toi lamppu, sopii hyvin. Mahtavasti on talvehtinut sinun pelargoniat, pian nuo kukkivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pelargoniat tekevät jo nuppuja, että eiköhän kohta jo saada nauttia kukkaloistosta.

   Poista
 2. Ihanan valoista ja raikasta! :) Sun pelargonit näyttää niin hyviltä. Mun on ihan rankkuja. :D Mutta on ne ainakin aiemmin lähtenyt uuteen kasvuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelargonit tuntuvat rakastavan meidän kuistin niin upealta ne näyttävät koko talven ja nuppujakin on jo tulossa :)

   Poista
 3. Kaunis kuisti ja niin ihanan keväinen keittiö tuolla alempana <3 Mulla on vielä keittiössä punavalkoista joululta, mutta kevääksi tulee kyllä varmaan keltaista, vihreää ja turkoosia,tai ainakin jotain niistä. Värit on ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Värit ovat todellakin niin ihania ja antavat energiaa <3

   Poista
 4. Kotoinen kuisti ja NIIIN keväinen....aurinko saa ihmeitä aikaan,niin mielessä kuin kehossakin...siivousvimma iskee ....eilen koiralenkillä huomasin,että pajunkissatkin jo aukeaa...kaipa se ilmastonmuutos on ihaa tosiasia,vaikka sitä välillä vähättelenkin....täälläkin Pohjois-Karjalassa sää on suosinut meitä auringolla ja leudolla ilmalla ....eilen tuli lunta n.20cm....tänä aamuna pakkasta -10
  Kivaa viikkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko todellakin tekee ihmeitä ja hyvä niin :) Teillähän on siellä oikein kunnon talviset ilmat vielä. Täällä lännessä on ollut nyt melkein joka päivä lämpötila plussan puolella.

   Poista
 5. Teillä on niiiiin ihana kuisti :) Itsekin haaveilen lasikuistista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasikuisti oli minunkin haaveeni ja onneksi se tämän talon myötä vihdoin toteutui <3

   Poista
 6. Ihanan näköistä! :) Minkälainen lämpötila teidän kuistilla on kun kukat viihtyvät noin hyvin? En ole vielä koskaan talvettanut mitään kesäkukkia tai yrttejä, kun ei oikein ole ollut sopivaa paikkaa. Toinen kylmä kuistimme kuitenkin joutuu remppamyllerrykseen keväällä, ja olen suunnitellut sinne pienimuotoista lämmitystä, jotta "kesän rehut" selviäisivät talven yli.
  Mukavaa viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meidän kuistilla on n.10astetta näin talviaikaan ja se tuntuu olevan oikein passeli lämpötila kukille! Ihanaa viikon jatkoa sinullekin <3

   Poista
 7. Kaunista ja valoisaa! (: Ihanaa, että pelakuut ovat tänäkin vuonna selvinneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nuo pelargoniat kyllä jaksavat aina ilahduttaa minua, upeaa kun niistä on tullut jo niin vahvoja yksilöitä <3

   Poista
 8. Tosi ihana valo näissä kuvissa. Kauniita asioita teidän kuisti(kin) on pullollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Taitaa olla vähän liikaakin tavaraa tuolla(kin) :D

   Poista
 9. Löysinpä tänne Ihan oikeasta blogista. Kaunis koti teillä ja ihania kuvia :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top