Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Makramee

Niin vain minäkin sitten innostuin yrittämään, nimittäin tätä niin suosituksi noussutta Makramee solmeilua. Etsin inspiraatiota erilaisista seinävaatteista Pinterestistä ja Instagramista. Katselin muutaman YouTube-videon solmujen tekemisestä ja totesin kyllä minäkin pystyn tuohon. Innostus tekemiseen syntyi tietenkin silloin illalla, kun kaikki kaupat on kiinni ja materiaalit oli löydyttävä kotoa. Koska mitenkään en malttanut odottaa seuraavaan päivään, että pääsisi ostoksille. 
Minulta löytyi kotoa valkoista ja mustaa trikookudetta, päädyin käyttämään valkoista, koska ajattelin tehdä makrameen meidän uudistuneeseen makuuhuoneeseen. Valkoinen väri olisi makkarissa raikkaampi ja erottuisi paremmin seinän tummasta väristä. 
Käytin työssä oikeastaan vain kahta erilaista solmua ja työn "loppunarut" letittelin ja solmin hyvin vapaalla kädellä, lisäksi koristelin työn muutamalla pinkillä puuhelmellä.
Tämä työ on kooltaan n.78x95cm. 

Minusta tästä tuli oikein hauskannäköinen hippihenkinen seinävaate ja uskon, että tämä näyttää oikein mainiolta meidän uuden sängyn yläpuolella.                                                               -Pauliina

Kommentit

 1. Tosi ihana! Nuo helmet sopii hyvin yhteen tapetin punaisen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Eikö sovikin ja minun makuuni helmet tuovat sopivasti lisää elämää tähän seinävaatteeseen, onneksi jätin ne vaikka aluksi arvoin sopivatko ollenkaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, nuo helmet tosiaan viimeistelivät koko työn :)

   Poista
 3. Sopii ihan hullun hyvin tummaa tapettia vasten! Täällä on oltu tänään samoissa hommissa, makkariin taitaa tuo omakin "teos" päätyä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin sopii, vaikka päätyikin tummalle yksiväriselle seinälle :)

   Poista

Lähetä kommentti

back to top