Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Valoa pimeyteen

Voihan pimeys, nyt on se aika todellakin koittanut. On pimeää aamuin illoin, kuvaaminen valoisaan aikaan on mahdotonta työssäkäyvälle ihmiselle. Kun ulkona on pimeää, täytyy sisälle luoda tunnelmaa valoilla ja kynttilöillä. Kirpputorilta löytyi kuin tilauksesta kaunis ruotsalainen kynttelikkö tuomaan valoa olohuoneen ikkunalaudalle. Meiltä löytyi entuudestaan toinen samanlainen kynttelikkö, joka tuo valoa ruokailutilaan. 
Hetki sitten pohdin voiko kyntteliköt jo laittaa esille ja nyt totean, että ei tässä pimeydessä enää pärjää ilman niitä. Itse asiassa ruotsalaisessa Retro-lehdessä oli juttua näistä kyntteliköistä ja siellä todettiin, että esimerkiksi nämä meillä olevat kyntteliköt eivät suinkaan ole jouluvaloja vaan juhlavaloja. Minusta tieto oli ihana ja meillä kun näyttää muutenkin mummolalta niin voidaan hyvin palata ajassa taaksepäin tässäkin asiassa ja todeta, että kyntteliköt ovat juhlavaloja. 
Saatatte huomata näissä pimeissä kuvissa jotakin muutakin uutta. Tämän muutokseen lupaan kuvata heti, kun olen päiväsaikaan kotona. 

                                                     Ihanaa viikonloppua <3

                                                                   -P

Kommentit

 1. Loistava nimitys tuo juhlavalo! Ihana kynttelikkö. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma ja tuo kynttelikkö on tosi kaunis...olen jossain ennenkin nähnyt samanlaisen.....kiva kun voi puhua juhlavaloista eikä jouluvaloista...itse puhun paljon kausi/sisustusvaloista =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttelikkö on kyllä todella viehättävä, silmääni ei oikein hivele kaupasta saatavat uudet kyntteliköt. Juhlavalot on mahtava nimitys ja niin on myös kausivalotkin, kyllä näin pimeässä maassa tarvitaan valoja muulloinkin kuin jouluna.

   Poista
 3. Onneksi voi lohduttautua juhlavaloilla... ja samettiverhoilla?!

  VastaaPoista
 4. Kuvien ottaminen tuntuu olevan lähinnä mahdotonta tässä pimeydessä. :) Ja uudet olet tainnut laittaa uudet verhot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin mahdotonta! Onneksi tänään paistoi aurinko ja sain kuvattua ne uudet verhot :)

   Poista
 5. Minulla on samanlainen kynttelikkö...tosi vanha..:)

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelmavalaistus siellä! (:

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top