Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Olohuoneen talviverhot

Edellisen jutun pimeistä kuvista huomasittekin jo, että olohuoneessamme on uudet verhot. Lempiverhoni vaihtuivat talven ajaksi tummanvihreisiin puuvillasamettiverhoihin. Vaikka rakastan kirkkaita värejä, huomaan että talven kynnyksellä kaipaan harmonisempaa ja rauhallisempaa värimaailmaa. Verhojen myötä olohuoneeseen tuli ihanan talvinen ja rauhallinen tunnelma. 

Näiden verhojen ostaminen oli minulle aika vaikeaa, koska tälläinen kirppishamsteri haluaisi aina löytää kaiken mahdollisen käytettynä. Mutta kyllä se on melkeinpä mahdottomuus löytää kirppikseltä neljä pitkää oikeanlaista verhoa. Siksi jäi oikeastaan ainoaksi vaihtoehdoksi ostaa verhot uutena kaupasta. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen hankintaani, minusta uudet verhot ovat ihan täydellisen vihreät ja tarpeeksi tummat talveen. 







                                       Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3

                                                                 -P

Kommentit

  1. On ne kauniit! :) Voisin haluta meillekin tuollaiset ja noin ihanan väriset seinät. Kaunis harmoninen tunnelma! Mun mielestä on välillä hyvä ostaa uutena. Tulee kivan kerroksellinen sisustus ja samalla tuettua taloutta/yrittäjiä hankalina aikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kullä sitä toki tulee välillä ostettua uusiakin asioita, mutta aina yritän ensin etsiä kaiken käytettynä. Välillä se vaan tosiaan on mahdotonta.

      Poista
  2. Kyllä on hyvännäköiset verhot. Näyttää pehmeiltä kuin sametti!

    VastaaPoista
  3. Kauniit ovat ja sopivat hienosti sisustukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen kyllä hurjan tyytyväinen tähän hankintaan <3

      Poista
  4. Verhot väriltään niin,niin hienot:> Ja samettihan on kankaana ihan omassa kastissaan. Ekasta kuvasta tuli mulle sellanen rauhaisa talvinen tunnelma,kuin isojen maalaistalojen ns.saleissa muistan lapsena aistineeni.KIITOS<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sametti on kyllä niin ihanaa, tykkään siitä miten valo heijastaa kankaan pinnasta <3 Ihanaa, kun koit muistoja lapsuudesta!

      Poista
  5. Uudet verhot ovat piste iin päälle, väri hieno ja koska jää vapaata tilaa eteen, tulevat hyvin esiin. Vaikka oma kotini on erityylinen, pidän kotisi näkymästä todella paljon. Ei pelkästään keltaisen värin ja vanhojen astioiden ja huonekalujen vuoksi vaan kokonaisuuden. Olet onnistunut vangitsemaan menneiden vuosikymmenten tunnelman upeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla että tykkäät <3 Minustakin on ihana katsella eri tyylisiä koteja, on ihana nähdä miten erilaisilla tavoilla ihmiset sisustavat ja tekevät kodistaan juuri omanlaisensa.

      Poista
  6. Näyttää kauniilta ja rauhalliselta <3 Itsekin tykkään vähentää keltaisen määrää talveksi, mutta teille hiipii vihreä väri tilalle ihan varkain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ihan hirvittää liten tuo vihreä väri nyt tuntuu tunkevan sisään ovista ja ikkunoista :D No, vaihteluhan aina virkistää!

      Poista
  7. Upean väriset verhot! Saako udella mistä ostit?

    VastaaPoista
  8. Viihtyisää,erityisesti ihastuin lattiatyynyyn ja pyöreään samettityynyyn.Oletko tehnyt ne itse vai voiko sellaisia jostain ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lattiatyyny on verhoilija ystäväni tekemä ja pyöreän tyynyn olen ostanut kirppikseltä.

      Poista
  9. Kauniin väriset verhot. Sopivat teille hyvin. Mä vaihtaisin mielelläni talvisemmat verhot, mutta en tohdi kiivetä ja kurkotella verhoja kiinni noilla inhottavilla klipseillä.
    Mä tykkäisin tankoista johonka sujauttaa vain verhot sisälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Verhoja on kyllä ärsyttävä vaihtaa jos ei ole tankoja, minun edellisessä kodissani oli ankeat verholaudat ja en jaksanut oikein ikinä vaihtaa verhoja siitä syystä.

      Poista
  10. Olipa yllätys nähdä samanlainen vihreä lattiamaljakko olohuoneessasi kuin itsellänikin on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, ei noita maljakoita kyllä kovin usein missään näe!

      Poista
  11. Kylläpä ilme muuttui vain verhoja vaihtamalla! Täytyykin käydä Jotexin sivuilla katselemassa värivaihtoehtoja. Olen koittanut myös kirppiksiltä etsiä samettiverhoja ja löysinkin yhdet täydelliset. ..Kunnes totesin toisen olevan rikki ja harmitti vietävästi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet jutut saavat joskus aikaan ison muutoksen, edelliset olohuoneen verhot olivat niin hallitsevat, että välillä on hyvä vaihtaa. Samettiverhoja ei tosiaan liikaa ole kirppiksillä näkynyt :/ Meillä oli josku oranssit samettiverhot ja nyt harmittaa, että laitoin ne josku kiertoon.

      Poista

Lähetä kommentti

back to top